1 km menzili OPAL LİDAR geleceğe umutla bakıyor

1 km menzili OPAL LİDAR geleceğe umutla bakıyor

Lumibird'den tamamen yeniden tasarlanan OPAL ™ 3D LiDAR tarayıcı, lazer optik, algılama teknolojileri ve akıllı gerçek zamanlı 3D işlemedeki en son yenilikler kullanılarak sıfırdan oluşturuldu. OPAL ™, daha küçük, daha hafif bir pakette olağanüstü bir algılama aralığı, veri yoğunluğu, edinme hızı ve belirsiz penetrasyon yeteneği kombinasyonu sunar.

haber arası detay

 

Sonuç, zorlu ve zorlu ortamlarda çalışmak üzere özel olarak tasarlanmış robotik ve otonom sistemler için en güçlü ve çok yönlü 3D LiDAR tarayıcılardan biridir.

OPAL ™ tarayıcılar, tarayıcılardan kritik, eyleme geçirilebilir bilgileri gerçek zamanlı olarak çıkarmak için özel algoritmalar kitaplığı olan 3DRi ™ Yazılım Geliştirme Kiti (SDK) ile sorunsuz bir şekilde çalışır.

Özellikleri
YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK
Saniyede 300.000 nokta (tek dönüş modu)

UZUN MESAFE
1.000 m'ye kadar üstün menzil performansı.

DAYANIKLI
-40 ° C ile + 55 ° C arası çalışma sıcaklığı ve şok ve titreşime dayanıklıdır.


OBSCURANT DELİCİ
Toz, duman, yağmur ve siste benzersiz performans.

AKILLI
GPS / INS ve çevre birimleri için PoE ve USB bağlantı noktalarına sahip entegre çok çekirdekli CPU.

KULLANICI DOSTU
Hızlı uygulama geliştirme için sezgisel 3DRi ™ yazılım araçları.

OPAL ™ PERFORMANS SERİSİ -KONİK 3D LiDAR
Hareketli platformlarda nesne algılama için güçlü bir yüksek çözünürlüklü tarayıcı olarak tasarlanan OPAL ™ Performans Serisi konik LiDAR, ileriye dönük uygulamalarda veri yoğunluğunu en üst düzeye çıkarmak için lazeri 30 ° -120 ° görüş alanı tarama modelinde odaklar.

Yenilikçi tarama modeli, 3B ortamın hızlı bir şekilde doldurulmasını sağlar ve sabit olduğunda bile gerçek zamanlı nesne tanıma ve sınıflandırma için noktaları yoğunlaştırır.


OPAL ™ PERFORMANS SERİSİ -PANORAMIC 3D LiDAR
Tarayıcıyı çevreleyen daha geniş bir görüş alanı gerektiren durumsal farkındalık uygulamaları için OPAL ™ Performans Serisi Panoramik tarayıcı ideal çözümdür. 360 ° yatay ve 30 ° -60 ° dikey FOV'lara sahip olan OPAL ™ panoramik varyant, geniş alan nesne algılama ve durumsal farkındalık için gerekli kapsamı sağlar.

Tüm OPAL ™ 3D LiDAR'lar, genişletilmiş sıcaklık aralıkları ve aşırı şok ve titreşim senaryoları dahil olmak üzere zorlu ortamlarda çalışmak üzere tasarlanmıştır.

OPAL ™ ÖZEL SERİSİ
Neptec Technologies olarak, özel uygulamaları ve ortamlarıyla ilgili çözümler sunmak için müşterilerimizle birlikte çalışmaya kararlıyız. Özel özellikler, özel performans veya gelişmiş yapı kalitesine ihtiyaç duyan OEM müşterileri, LiDAR platformu olarak OPAL ™ Özel Serisini seçerler.

Görev açısından kritik sorunlarınızı çözme konusunda daha fazla bilgi için Neptec Technologies ile iletişime geçin ve size OPAL ™ Özel Serisinin beklentilerinizi nasıl aşabileceğini gösterelim.

Lumibird Kanada, Robotik ve Otonom Sistemler pazarı için yenilikçi 3D algılama ürünleri (LiDAR) geliştirir ve üretir.
Lumibird Kanada, karasal pazarlarda gerçek dünya müşteri sorunlarını çözen ürünler geliştirmeye odaklanmak için kapsamlı Ar-Ge, üretim ve ticarileştirme uzmanlığına sahip çok disiplinli ekiplere sahiptir. Çözümlerimiz, otomatik değişiklik algılama ve nesne tanıma ve izleme işlevleri aracılığıyla otonom robotik işlemlere olanak tanıyan bir belirsiz-nüfuz eden lazer tarayıcılar (OPAL ™) ve 3DRi ™ (3D gerçek zamanlı zeka) gelişmiş yazılım araçlarından oluşur. Birlikte, bu kullanıma hazır "yapı taşları", mobil platformlar için akıllı gerçek zamanlı 3B algılama uygulamalarını ve zorlu ortamlarda parametreleri izlemek ve ölçmek için statik uygulamaları entegre etmeyi kolaylaştırır.

Lumibird Kanada Ottawa, Ontario, Kanada'da yer almaktadır

Bazı Gerçekler
Lumibird Canada, 2020 yılında ödüllü bir teknoloji inovasyon şirketi olan Neptec Design Group Ltd. ve NASA Prime Contractor tarafından geliştirilen uzay teknolojilerini ticarileştirmek için 2011 yılında kurulan Neptec Technologies Corp.'un varlıklarını ve IP'sini satın aldı. Neptec Design Group, Uzay pazarı için yenilikçi sensör, yazılım ve robotik teknolojileri geliştirmede bir endüstri lideriydi. Bu kanıtlanmış teknolojilerin çoğu, makine otomasyonu ve Dünya'daki robotikte doğrudan uygulamaya sahiptir. Havacılık, denizcilik, madencilik, petrol ve gaz, inşaat, ulaşım ve çevre güvenliği gibi pazarlar, güvenliği ve üretkenliği artırmak ve maliyetleri düşürmek için giderek daha fazla gelişmiş sensörlere ve robotiklere yöneliyor.

Temel Değerler
Yenilik: Yeni teknolojileri değiştirme ve şekillendirme ihtiyacını önceden tahmin edin.

Kalite: Eksikliklerden ve varyasyonlardan arınmış yüksek derecede ürün mükemmelliği sağlayın.

Dürüstlük: Müşteriler, ekip üyeleri ve paydaşlarla en yüksek davranış ve etik standartlarını koruyun.

Müşteri Memnuniyeti:  Yaptığımız her projede iç ve dış müşterilerin beklentilerini aşmak, uzun vadeli müşteri ilişkileri kurmak ve mükemmel müşteri desteği sağlamak.

3DRi ™ - 3D GERÇEK ZAMANLI ZEKA
3DRi ™ Yazılım Geliştirme Kiti (SDK), gerçek zamanlı olarak 3D tarayıcılardan eyleme geçirilebilir bilgileri çıkaran tescilli yazılım algoritmalarından oluşan bir kitaplıktır. Bu algoritmalar, LiDAR tarayıcısı tarafından oluşturulan milyonlarca ham 3B veri noktasını inceler ve yalnızca otonom sistemlerin gerçek zamanlı işlemleri için gereken kritik bilgileri iletir.

3DRi ™ SDK, OPAL ™ LiDAR tarayıcıyı yapılandırmak ve çalıştırmak için kullanılan Sistem Yöneticisi / API ve Görüntüleyiciden oluşur. Bu araçlar, 3B veri noktalarının hantal yönetimini hafifletmek ve kullanıcının yüksek seviye çözümü geliştirmeye odaklanmasını sağlamak için bir 3DRi ™ eklenti paketi ile birlikte çalışır. Eklentiler, Segmentasyon, Tanımlama, İzleme, Otomatik Değişiklik Algılama ve Otomatik Tarama Hizalama gibi özellikler sunar. Lumibirds'in OPAL ™ 3D LiDAR tarayıcıları ile birleştirilen bu tescilli yazılım teknolojisi, çevredeki nesnelerin ve özelliklerin gerçek zamanlı 3D algılanmasına dayanan akıllı otomasyon ve operatör destekli çözümler için güçlü bir uygulama geliştirme platformudur. 3B nokta bulutlarının sonradan işlenmesiyle ilgili manuel ve genellikle zaman alan görevler geçmişte kaldı.

3DRi ™ Yazılım Geliştirme Kiti

Lumibird Kanada, 3DRi ™ çerçevesi ve algoritmalarını kullanan uygulamaların ve çözümlerin geliştirilmesine yardımcı olmak için sizinle birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaktır. Daha fazla bilgi için lütfen broşürümüzü inceleyin veya bizimle iletişime geçin.

3DRi ™ SİSTEM YÖNETİCİSİ
Sistem Yöneticisi ve Uygulama Programlama Arayüzü (API), OPAL ™ LiDAR sensörlerinden 3B verileri toplamak ve yönetmek için özel bir çerçeve oluşturur. Açık bir "yayınla-abone ol" mimarisine dayanan eklenti modülleri, hafif bir Ethernet tabanlı veri dağıtım hizmeti aracılığıyla etkileşim kurar. Bu yönetim yapısı, kullanıcının belirli bir uygulama için yalnızca gerekli işlevselliği kullanan uygulamalar oluşturmasına ve uygulamaların tek bir bilgi işlem platformundan ağa bağlı bir dizi bilgisayara ölçeklendirilmesini kolaylaştırmasına olanak tanır.

Sistem, ilgili bilgilerin gerçek zamanlı olarak çıkarılması için ham tarama verilerini 3B nokta bulutu olarak almak üzere OPAL ™ LiDAR tarayıcıyla iletişim kurar ve onu kontrol eder. 3DRi ™ eklentilerinden yararlanan sistem, belirli gerçek zamanlı 3D veri işleme işlevselliği (coğrafi referanslama, filtreleme, hizalama, bölümleme, nesne tanıma, nesne izleme vb.) Sağlayabilir ve işlenen verileri kullanım için yayınlayabilir. diğer eklentiler veya uygulamanın kendisi tarafından.

API ve Web Motoru aracılığıyla, kullanıcı veri dosyalarını ticari olarak mevcut 3B nokta bulutu işleme yazılım paketlerine kolayca yükleyebilir ve çeşitli yaygın 3B veri formatlarını (ASCII, PIF ve diğerleri)

destekler.

3DRi ™ İZLEYİCİ
Görüntüleyici, 3B nokta bulutu görselleştirme, veri işleme, menzil / yükseklik renklendirme ve verilerdeki özelliklerin temel boyut ölçümleri dahil olmak üzere canlı veya kaydedilen OPAL ™ 3B tarama verilerinin görüntülenmesini sağlar. Viewer ayrıca, kurulu eklentilerin tarayıcı kontrolü ve yönetimi için Sistem Yöneticisi / API ile sorunsuz bir şekilde entegre olur.

3DRi ™ FİŞLER
3DRi ™ Çekirdek Eklentileri

En çok 3B sensör uygulamalarında kullanılan temel işlevleri sağlayan isteğe bağlı eklentiler.

3DRi ™ Gelişmiş Eklentiler

Gelişmiş tescilli eklentiler, geliştiriciler ve entegratörler tarafından akıllı gerçek zamanlı uygulamalar oluşturmak için kullanılan özel işlevlere ve özelliklere sahiptir. Başvuru ihtiyaçlarınızı görüşmek için lütfen Lumibird Kanada ile iletişime geçin.

3DRi ™ UYGULAMA MİMARİSİ
Aşağıda gösterilen 3DRi ™ açık mimari çerçevesi, geliştirme sürecini basitleştirerek gerçek zamanlı uygulamaların entegrasyonunu kolaylaştırır. Çerçeve, uygulama için bir geliştirme üssü olarak sezgisel bir modüler altyapı kullanırken, isteğe bağlı 3DRi ™ eklentileri, kolayca erişilebilen gelişmiş işlevsellik ve özellikler sağlar. Geliştiriciler, ham 3B verileri yararlı bilgilere dönüştürmek için algoritmalar geliştirmek yerine uygulamayı yazmaya odaklanabilir.

Lumibird Kanada, 3DRi çerçevesini ve algoritmalarını kullanarak uygulamaların ve çözümlerin geliştirilmesine yardımcı olmak için sizinle birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaktır. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.

 

Yorum Yaz