3DF Zephyr fotogrametri yazılımı Pix4D'den sonra ikinci sıraya yükseldi.

3DF Zephyr fotogrametri yazılımı Pix4D'den sonra ikinci sıraya yükseldi.
3DF Zephyr 50 adet fotoğrafa kadar ücretsiz versiyonunu deneyebilirsiniz.

Hava Fotogrametri Yazılımı Pazar araştırması raporu, A2Z Pazar Araştırması tarafından eklenen yeni istatistiksel veri kaynağıdır . “Hava Fotogrametri Yazılım Pazarı, 2021-2027 tahmin döneminde Yüksek CAGR ile büyüyor. Bireylerin bu sektöre olan ilgisinin artması, bu pazarın genişlemesinin en büyük nedenidir ”. Hava Fotogrametri Yazılımı Pazar araştırması, doğru ve değerli bilgileri incelemek için gösterilen titiz çabaları içeren bir istihbarat raporudur. İncelenen veriler, hem mevcut en iyi oyuncular hem de gelecek rakipler dikkate alınarak yapılır. Kilit oyuncuların ve pazara giren yeni sektörlerin iş stratejileri ayrıntılı olarak incelenir. Bu rapor analizinde iyi açıklanan SWOT analizi, gelir paylaşımı ve iletişim bilgileri paylaşılır.

haber arası detay

 

 

Bu raporun PDF Örnek Kopyasını (TAM TOC, Grafikler ve Tablolar Dahil) edinin @: https://www.a2zmarketresearch.com/sample?reportId=388003

Not - Daha doğru pazar tahmini sağlamak için, tüm raporlarımız COVID-19'un etkisi dikkate alınarak teslimattan önce güncellenecektir.

Bu raporda Profilli En Önemli Oyuncular şunlardır:

Pix4D SA, 3Dflow SRL, Agisoft, Capturing Reality sro, nFrames, Vexcel Imaging GmbH, REDcatch GmbH, NUBIGON Inc., Linearis3D GmbH & Co.KG, Menci Software Srl, Photometrix Photogrammetry Software, Skyline SoftwarePix4D SA, 3Dflow SRL, Agisoft, Capturing Reality sro, nFrames, Vexcel Imaging GmbH, REDcatch GmbH, NUBIGON Inc., Linearis3D GmbH & Co.KG, Menci Software Srl, Photometrix Photogrammetry Software, Skyline Software Systems, Racurs, SimActive Inc., ICAROS, DroneDeploy, PhotoModeler Technologies, Esri Global , Inc., Magnasoft., Autodesk Inc., Trimble Inc, Hexagon AB Systems, Racurs, SimActive Inc., ICAROS, DroneDeploy, PhotoModeler Technologies, Esri Global, Inc., Magnasoft., Autodesk Inc., Trimble Inc, Hexagon AB.

1. Pix4D

2. 3DF ZEPHYR


3DF ZEPHYR fotoğraflardan 3D modelleri otomatik olarak yeniden yapılandırmak için 3Dflow fotogrametri yazılım çözümüdür : herhangi bir 3D yeniden yapılandırma ve tarama zorluğunun üstesinden gelin .
Hangi kamera sensörü, drone veya lazer tarayıcı cihazını kullanacağınız önemli değil.Yüzlerce uygulama, proje ve senaryo.Hedeflerinizi belirleyin ve 3DF Zephyr'in ihtiyaçlarınıza ve becerilerinize uyum sağlamasına izin verin. Tek bir uygulamada fotogrametriden, lazer taramalardan veya her ikisinden de yararlanı

3. Agisoft


3D MODELİN ÖTESİNDE Gerçek ortofotolar, Dijital Arazi ve Yüzey modelleri (DTM, DSM), istatistikler ve proje raporları alın.
CAD çizimi gerçekleştirin ve bölümler, yollar ve kontur çizgileri oluşturun.Her şeyi ölçün. Ardından, verilerinizi size en uygun dosya biçiminde dışa aktarın.
Biz Kimiz
3Dflow , Bilgisayarla Görme ve Görüntü İşleme alanında faaliyet gösteren özel bir danışmanlık şirketi ve yazılım evidir. 2011 yılında Verona Üniversitesi'nin bir yan kuruluşu olarak kuruldu ve 2012'de Udine Üniversitesi'nin bir yan kuruluşu oldu.
3Dflow ; Fotogrametri, gerçekliğin 3B modellemesi, 3B işleme ve 3B görsel efektleri içeren son teknoloji çözümler ve yazılım bileşenleri sağlamayı taahhüt eden dinamik, yenilikçi bir şirkettir. Müşterilerimiz, küçük yerel endüstrilerden dünya çapında lider eğlence şirketlerine kadar çeşitlilik göstermektedir.

Bu raporda cevaplanan temel sorular:

Öngörülen yılda Pazar Büyüklüğü ve Büyüme Hızı ne olacak?
Hava Fotogrametri Yazılım Pazarını Yönlendiren Temel Faktörler Nelerdir?
Pazarın önündeki Riskler ve Zorluklar nelerdir?
Havadan Fotogrametri Yazılım Pazarının Ana Satıcıları Kimlerdir?
Pazar paylarını etkileyen Trend Faktörler nelerdir?
Porter'ın beş kuvvet modelinin Temel Sonuçları nelerdir?
Hava Fotogrametri Yazılım Pazarını Genişletmek İçin Küresel Fırsatlar Nelerdir?
Raporda ayrıntılı olarak incelenen pazarın büyüme gidişatından çeşitli faktörler sorumludur. Ek olarak, rapor, küresel Hava Fotogrametri Yazılım pazarı için tehdit oluşturan kısıtlamaları listeliyor. Ayrıca, tedarikçilerin ve alıcıların pazarlık gücünü, yeni girenlerden ve ürün ikamesinden gelen tehdidi ve pazarda hakim olan rekabetin derecesini ölçer. En son hükümet yönergelerinin etkisi de raporda ayrıntılı olarak analiz edilmektedir. Hava Fotogrametri Yazılımı pazarının tahmin dönemleri arasındaki yörüngesini inceler.

Küresel Hava Fotogrametri Yazılım Pazarı Raporu 2021 Kapsamındaki Bölgeler:
• Orta Doğu ve Afrika (GCC Ülkeleri ve Mısır)
• Kuzey Amerika (Amerika Birleşik Devletleri, Meksika ve Kanada)
• Güney Amerika (Brezilya vb.)
• Avrupa (Türkiye, Almanya, Rusya İngiltere, İtalya, Fransa vb.)
• Asya Pasifik (Vietnam, Çin, Malezya, Japonya, Filipinler, Kore, Tayland, Hindistan, Endonezya ve Avustralya)

Bu Premium Raporda% 30'a varan İndirim @:

https://www.a2zmarketresearch.com/discount?reportId=388003

Küresel Hava Fotogrametri Yazılım Pazarının maliyet analizi, üretim giderleri, işçilik maliyeti ve hammaddeler ve bunların pazar yoğunlaşma oranı, tedarikçileri ve fiyat eğilimi göz önünde bulundurularak yapılmıştır. Tedarik zinciri, alt alıcılar ve kaynak bulma stratejisi gibi diğer faktörler, pazarın eksiksiz ve derinlemesine bir görünümünü sağlamak için değerlendirildi. Raporun alıcıları, hedef müşteri, marka stratejisi ve fiyat stratejisi gibi faktörlerin de dikkate alındığı pazar konumlandırmasına ilişkin bir çalışmaya da maruz kalacak.

Rapor, aşağıdaki işaretçilerle ilgili bilgiler sağlar:

Pazar Penetrasyonu: Hava Fotogrametri Yazılımı pazarındaki en iyi oyuncuların ürün portföyleri hakkında kapsamlı bilgiler.

Ürün Geliştirme / İnovasyon: Piyasadaki yaklaşan teknolojiler, Ar-Ge faaliyetleri ve ürün lansmanları hakkında ayrıntılı bilgiler.

Rekabetçi Değerlendirme : Pazardaki lider oyuncuların pazar stratejileri, coğrafi ve iş segmentlerinin derinlemesine değerlendirilmesi.

Pazar Geliştirme: Yükselen pazarlar hakkında kapsamlı bilgiler. Bu rapor, farklı coğrafyalar için pazarı analiz eder.

Pazar Çeşitlendirmesi: Havadan Fotogrametri Yazılım pazarındaki yeni ürünler, kullanılmayan coğrafyalar, son gelişmeler ve yatırımlar hakkında kapsamlı bilgiler.

İçindekiler

Küresel Hava Fotogrametri Yazılım Pazar Araştırma Raporu 2021 - 2027

Bölüm 1 Hava Fotogrametrisi Yazılım Pazarına Genel Bakış

Bölüm 2 Sanayi Üzerindeki Küresel Ekonomik Etki

Bölüm 3 Üreticiler Tarafından Küresel Pazar Rekabeti

Bölüm 4 Küresel Üretim, Bölgeye Göre Gelir (Değer)

Bölüm 5 Küresel Arz (Üretim), Tüketim, İhracat, Bölgelere Göre İthalat

Bölüm 6 Küresel Üretim, Gelir (Değer), Türe göre Fiyat Eğilimi

Bölüm 7 Uygulamaya Göre Küresel Pazar Analizi

Bölüm 8 Üretim Maliyet Analizi

Bölüm 9 Endüstriyel Zincir, Tedarik Stratejisi ve Alt Alıcılar

Bölüm 10 Pazarlama Stratejisi Analizi, Distribütörler / Tüccarlar

Bölüm 11 Piyasa Etkisi Faktörleri Analizi

Bölüm 12 Küresel Hava Fotogrametri Yazılım Pazar Tahmini

Özel Rapor Satın Al:

https://www.a2zmarketresearch.com/buy?reportId=388003

Herhangi bir özel gereksiniminiz varsa, lütfen bize bildirin ve size istediğiniz gibi raporu sunalım.

A2Z Pazar Araştırması Hakkında:

A2Z Pazar Araştırması kütüphanesi, dünya çapındaki pazar araştırmacılarından sendikasyon raporları sağlar. Satın almaya hazır sendikasyon Pazar araştırması çalışmaları, en uygun iş zekasını bulmanıza yardımcı olacaktır.

Araştırma Analistimiz Büyük ve küçük işletmeler için iş içgörüleri ve pazar araştırması raporları sağlar.

Şirket, müşterilerin iş politikaları oluşturmalarına ve bu pazar alanında büyümelerine yardımcı olur. A2Z Pazar Araştırması yalnızca telekomünikasyon, sağlık hizmetleri, ilaç, finansal hizmetler, enerji, teknoloji, gayrimenkul, lojistik, F & B, medya vb. İle ilgili endüstri raporları ile değil, aynı zamanda şirket verileriniz, ülke profilleri, trendler, bilgilerle de ilgilenmektedir. ve ilgilendiğiniz sektör hakkında analiz.

Yorum Yaz