AE Industrial Partners İHA Fabrikası satın aldı.

AE Industrial Partners İHA Fabrikası satın aldı.
Www.aeroequity.com adresinden daha fazla bilgi edinin 
AE Industrial Partners İHA Fabrikası satın aldı. AE Industrial Partners İHA Fabrikası satın aldı.

AE Industrial Partners, Taktik İnsansız Hava Aracı (İHA) ve ISR Teknoloji Pazarlarında Lider Olan İHA Fabrikasını Satın Aldı. Havacılık, Savunma ve Devlet Hizmetleri, Enerji Üretimi ve Özel Sanayi pazarlarında uzmanlaşmış bir özel sermaye şirketi olan AE Industrial Partners, LP ("AEI"), taktik İnsansız Hava Aracı alanında dünya lideri olan UAV Fabrikasını satın aldığını bugün duyurdu. (İHA) ve İstihbarat, Gözetleme, Keşif (ISR) teknolojisi pazarları. İHA Fabrikası, hızla büyüyen bu pazara daha fazla yatırım yapmak isteyen AEI için yeni bir bağımsız insansız teknoloji platformu olacak. İşlemin şartları açıklanmadı.

haber arası detay

 

2009 yılında kurulan İHA Fabrikası, taktik İHA tasarımı ve üretiminde dünya lideridir ve 55'ten fazla ülkede savunma, istihbarat ve ticari müşterilere 300'den fazla uçak teslim etmiştir. Şirket, insansız ve insanlı uçak endüstrisi için uçak gövdeleri, motorlar, stabilize EO / IR ISR yükleri ve ilgili bileşenleri kendi bünyesinde tasarlayıp ürettiği benzersiz bir dikey entegrasyon stratejisine sahiptir. UAV Factory'nin, sektör lideri 20 saatlik uçuş süresini güvenilir bir şekilde sunan Penguin C serisi İHA'nın yanı sıra tescilli Octopus ISR cayro-stabilize sensörleri, çeşitli kritik ISR görevleri için dünya çapında müşteriler tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır. İHA Fabrikası, Bend, Oregon'da ikinci bir lokasyonu olan Letonya'nın Riga şehrinde bulunmaktadır.

AEI Müdürü Jeffrey Hart, "UAV Fabrikasının mühendislik ve teknik yetenekleri, kanıtlanmış ve büyüyen teknoloji çözümleri seti ile birleştiğinde, pazarda gerçekten farklılaşıyor" dedi. "Yetenekli İHA Fabrikası ekibiyle ortak olmaktan heyecan duyuyoruz ve insansız bir teknoloji platformu için ortak stratejik vizyonumuzun bu hızla büyüyen pazarda güçlü sonuçlar vereceğinden eminiz."

UAV Fabrikası Kurucu Ortağı Konstantin Popiks, "İHA pazarı katlanarak büyüyor ve AEI'nin finansal ve operasyonel desteğiyle, İHA Fabrikası artan büyüme ve pazar payı için hazırlanıyor" dedi. liderlik rolü. "AEI ekibiyle yakın çalışarak, müşterilerimize kritik kararlar vermeleri için ihtiyaç duydukları sınıfının en iyisi, uçtan uca çözümleri sağlamak için teknolojilerimizi genişletmeyi planlıyoruz."

AEI'nin Ortağı Kirk Konert, “İHA Fabrikası, gelişen küresel İHA pazarının ön saflarında yer alıyor” dedi. "İlk hamle avantajı ve tescilli teknoloji çözümlerinin benzersiz dikey entegrasyonu, Şirketi bu yüksek büyüyen pazardaki payını genişletmek için iyi konumlandırıyor."

Kirkland & Ellis hukuk danışmanı olarak görev yaptı ve PricewaterhouseCoopers, AEI'ye mali danışmanlık yaptı. Blank Rome ve Walless hukuk danışmanı olarak görev yaptı ve Houlihan Lokey, İHA Fabrikası'nın mali danışmanıydı.

İHA Fabrikası Hakkında

Küçük sabit kanatlı İHA segmentinin lideri olan İHA Fabrikası, küçük, uzun ömürlü insansız hava aracı pazarında en ileri teknolojiyi geliştirmek amacıyla 2009 yılında kurulmuştur.

Şirket, insansız ve insanlı uçak endüstrisi için sabit kanatlı İHA, İHA alt sistemleri, stabilize EO / IR kamera yükleri ve aksesuarları geliştirmekte ve üretmektedir. İHA Fabrikası, araştırma ve geliştirmeye büyük yatırımlar yapmakta ve İHA alt sistemlerinin çoğunu kendi bünyesinde üretmektedir. Daha fazla bilgi için lütfen www.uavfactory.com adresini ziyaret  edin .

AE Industrial Partners Hakkında

AE Industrial Partners, Havacılık, Savunma ve Devlet Hizmetleri, Enerji Üretimi ve Özel Sanayi pazarlarında uzmanlaşmış bir özel sermaye şirketidir. AE Industrial Partners, derin endüstri bilgimizden, işletme deneyimimizden ve hedef pazarlarımızdaki ilişkilerimizden yararlanabilecek pazar lideri şirketlere yatırım yapar. AE Industrial Partners, Birleşmiş Milletler Sorumlu Yatırım İlkeleri'nin imzacısıdır. Www.aeroequity.com adresinden daha fazla bilgi edinin 
 

Yorum Yaz