Aeromapper Talon LITE düşük maliyetli fotogrametrik uçaktır

Aeromapper Talon LITE düşük maliyetli fotogrametrik uçaktır
2 saat 45 dakikalık uçuş süresi ile rakiplerine göre oldukça etkilidir.
Aeromapper Talon LITE düşük maliyetli fotogrametrik uçaktır

Aeromapper Talon LITE, garantili olarak incelenen dönüm başına en düşük maliyeti sunar. Aeromapper Talon LITE, veri toplama ve işletme maliyetlerinizi olabildiğince düşük tutmak ve maksimum yatırım getirisi sağlamak için tasarlanmış uygun fiyatlı bir ticari sabit kanatlı drone'dur.

haber arası detay

 

2 saat 45 dakikaya kadar etkileyici bir uçuş dayanıklılığı ile kullanıcı, her anket oturumunda haritalanan alanı en üst düzeye çıkarabilir. 6.900 ABD Dolarından başlayan Aeromapper Talon LITE , yeni LiIon pil teknolojisi sayesinde uçuş başına 11Kms 2'ye (2.718 dönüm) kadar bağımsız bir şekilde eşleme yapabilir . Bu, uçuş başına alan kapsamının, önde gelen sabit kanatlı drone markasına göre iki katından fazla, ancak maliyetinin çok altında.

24 ve 36 Mp RGB, Reach M2 PPK UAV Haritalama kiti, Micasense Rededge & Altum, HD Video-downlink ve Termal sensörler dahil olmak üzere geniş bir yük yelpazesine sahibiz . Bu profesyonel İHA sistemi tamamen modülerdir, özelleştirilebilir ve ölçme ve haritalama, koruma, ormancılık, denetim, petrol ve gaz, tarım, gözetim ve keşif gibi uygulamalar için idealdir.

Neden Aeromapper Talon LITE'ı Seçmelisiniz
Aeromapper Talon LITE, operasyonlarında güvenilirlik, doğruluk, kullanım kolaylığı ve düşük maliyete ihtiyaç duyan profesyoneller için üretilmiştir. Bu sabit kanatlı drone, mükemmel performans, yük çok yönlülüğü ve karmaşık olmayan fırlatma ve kurtarma prosedürleri sunarak bunu kolaylaştırır. Operasyonlarınız dar alanlarda kurtarma için paraşütle donatılmış bir insansız hava aracına ihtiyaç duyuyorsa , Aeromapper Talon standardını öneriyoruz .

Kanıtlanmış uzun menzilli iletişim sistemi, kullanıcıların Yer İstasyonundan 30 km uzağa uçmasını sağlayarak BVLOS görevleri (Görsel Görüş Hattının Ötesinde) ve geniş ölçekli alan haritalama için idealdir.

YENİ!   Aeromapper Talon LITE artık ADS-B ile donatılmıştır : drone raporları, tüm operatörler hava sahasını güvenli bir şekilde paylaşabilmeleri için yakındaki insanlı uçakların konumunu ve yüksekliğini canlı olarak bildirir . 100 km'ye kadar bir yarıçapta çalışır.

Aeromapper Talon LITE, şu anda 50'den fazla ülkede faaliyet gösteren ve sıcak çöl ve tropik iklimlerden dünyanın en zorlu artik koşullarına kadar binlerce uçuş saati biriktiren kanıtlanmış bir İHA sistemi olan süper başarılı Aeromapper Talon'a dayanmaktadır .

Aeromapper Talon LITE Temel Özellikleri
Uçuş başına benzersiz verimlilik: Aeromapper Talon LITE, tek bir uçuşta 11 km2'ye (2.718 dönüm) kadar (125m (400 ft) agl) kadar eşleyebilir ve piyasadaki en iyi alan kapsamını sunar.

Etkileyici dayanıklılığı ve uzun menzilli iletişim bağlantısı sayesinde Aeromapper Talon LITE, Emlid Reach M2 PPK İHA Haritalama kitimiz ile sipariş edildiğinde santimetre doğruluğu gerektiren çok büyük projelerin üstesinden gelmek için mutlak en iyi veri toplama dronudur. PPK sistemi, GCP ihtiyacını ortadan kaldırır veya büyük ölçüde azaltır ve kolayca ve minimum maliyetle santimetre doğruluğuna ulaşmanızı sağlar. Sistem, uçağa monte edilmiş Reach M2 GNSS alıcısını ve Reach RS2 çok bantlı tabanını içerir, hepsi doğru verileri yakalamaya hazır olarak teslim edilir.


Mevcut multispektral kamera seçeneklerimiz, Micasense Readedge MX veya Micasense Altum ile birlikte kullanıldığında ölçüm ve hassas tarım için ideal araç. Üreticiler olarak, diğer marka ve marka sensörleri ve kameraları özel olarak kurabiliriz. Tercih ettiğiniz sensörün özel kurulumu için fiyat teklifi almak için lütfen Bize Ulaşın .

Aeromapper Talon LITE, canlı hava trafiği veri raporlaması için bir ADS-B sistemi ile donatılmıştır ve drone operatörünün 100 km'lik bir yarıçap içindeki insanlı uçaktan uçuş bilgilerini almasına olanak tanır. Sistem konum, irtifa, hız, yörünge gibi bilgileri alır ve gerçek zamanlı olarak Mission Planner uçuş yönetimi yazılımında gerçek zamanlı olarak görüntüler.

Aeromapper Talon LITE, güçlü yan rüzgarlarda bile her seferinde otomatik olarak mükemmel bir şekilde iner. Otomatik göbek inişi için gereken minimum alan 100m uzunluğunda x 7m genişliğindedir. Yaklaşımı gerçekleştirmek için engellerden arındırılmış bir yol gerektirir.

Gözünüzü gökyüzünden ayırmayın: çok geniş alanlarda devriye gezmek için yeni Eyeshot Pro gerçek zamanlı video sistemimizi ekleyin. Diğerlerinin yanı sıra durumsal farkındalık, denetim, yaban hayatı gözlemi, gözetim, çevresel izleme, altyapı izleme, bilimsel araştırma için idealdir.
Kaya gibi sağlam uzun menzilli iletişim bağlantısı sayesinde sahada kanıtlanmış BVLOS yetenekleri: operatörden 30 km'ye kadar güvenle uçun. Daha fazlasını buradan okuyun: https://www.aeromao.com/2017/06/19/aeromapper-talon-demonstrates-bvlos-capabilities-by-flying-30km-away-from-operators/

Yapı:  EPO köpük (dayanıklı, onarımı kolay, karbon fiber takviyeli).
Kanat açıklığı: 2 m.
Ağırlık: 3.100 gr.
Dayanıklılık: Standart konfigürasyonda 2 - 3 Saat (yük seçimine bağlı olarak).
Başlat: Elde başlatması çok kolay.
İniş:  Otomatik göbek inişi.
Maksimum taşıma kapasitesi:  480 gr.
İletişim bağlantı aralığı:  + 30kms. Gerçek BVLOS uçuş operasyonlarında test edilmiştir (Görüş Açısının Ötesinde).
Maks. Alan sayısı Rakım:  Yaklaşık 4500 masl.
Seyir hızı:   48 Km / h.
Uçuş modları:  Manuel, Dengeli, Eve Dönüş, Telli Uç, Otomatik.
Rüzgar Toleransı:  35 km / saate kadar. uçuş ve otonom göbek inişi için.
Maksimum hız:  +90 Km / h.
Arıza güvenliği:  Uzaktan kumanda bağlantısının kesilmesi durumunda otomatik olarak eve döner ve oyalanmaya başlar. Diğer güvenli olmayan rutinler mevcuttur.
Telemetri:  Pil durumu, alt, yer hızı, pusula, tutum, kat edilen mesafe, yayın süresi (konuşma etkin) ve +200'den fazla parametre.
Hareketli harita ekranı / telemetri:  Drone konumu ve yönü, harita üzerinde komutlar, haritada bir noktaya uçma, irtifa değişiklikleri, uzak nokta kamera tetiklemesi, görev rotası ve daha fazlası.
Hava: -20 ° C ila + 40 ° C

GSD (zemin çözünürlüğü)

Rakım AGL (metre)

Uçuş başına alan kapsamı

2 cm / piksel

85 m

8 km 2

3 cm / piksel

120 m

11 km 2

6 cm / piksel

250 m

23 km 2

9,7 cm / piksel

400 m

36 km 2

14,6 cm / piksel

600 m

49 km 2

Aeromapper Talon LITE, uçmaya hazır eksiksiz haritalama sistemi:
Aeromapper Talon LITE İnsansız Sistem Uçmaya Hazır.
Bir LiIon pil paketi ve şarj cihazı.
30 Km Telemetri Link sistemi.
ADS-B canlı hava trafik veri sistemi.
Kullanım Kılavuzları ve Belgeler.
Sınırsız destek.
Görev Planlayıcı Yazılımı.
* Yük ayrı olarak temin edilebilir. * Taşıma çantası ayrı olarak satılır.

6.900 ABD doları

Emlid Reach M2 PPK İHA Haritalama kiti:
Bu kit, Reach M2 çok bantlı GNSS alıcısı, Reach RS2 çok bantlı tabanı, GNSS anteni, kamera flaş yuvası adaptörü, aksesuarlar ve çantayı içerir. Kullanıma hazır olarak teslim edilir ve Aeromappers'a monte edilir. Diğer dronlar için bağımsız olarak da mevcuttur. Reach alıcılarının bir baz istasyonu kurma, RINEX verilerini kaydetme, NMEA çıkışını yapılandırma ve verileri izleme gibi tüm özelliklerini kontrol etmek için Reach View uygulamasını indirin.
PIX4D Mapper yazılımı:
Aeromao, Pix4D'nin resmi ortağıdır. Pix4DMapper, drone görüntüleri için 1 numaralı fotogrametri yazılımıdır. Herhangi bir kamera, herhangi bir drone ve görüntü türü için çalışır. Görüntülerinizi hızlı ve doğru bir şekilde uzamsal modellere dönüştürün. Mesafeleri, alanları ve hacimleri ölçün. Yükseklik profili verilerini çıkarın ve sanal incelemeler gerçekleştirin. Tam

"Eyeshot Pro" gerçek zamanlı video indirme sistemi:
Aeromao Inc tarafından entegre edilen Eyeshot Pro, isteğe bağlı olarak 40 km'ye kadar uzatılabilen, 20 km'ye kadar menzillere kadar gerçek zamanlı video indirme bağlantısına sahip değiştirilebilir gündüz veya Termal Kızılötesi kameralara sahiptir. Farklı uçuş modları, sahada kolay “devriye gezilmesine” olanak tanır ve bu da onu gözlem ve gözetleme görevleri için uygun maliyetli bir üst düzey çözüm haline getirir. Stok kamera ayrıca dahili HD video kaydı yapar ve Flir Vue Pro serisi kameralar değiştirilebilir sensör olarak mevcuttur. Kamera ayarları, uzun menzilli veri bağlantısı aracılığıyla uzaktan kontrol edilebilir. Kullanıma hazır eksiksiz GCS (Yer Kontrol İstasyonu) içerir.

Foxtech 36 Mp RGB tam kare kamera.

Emlid Reach M2 PPK İHA Haritalama kiti ile uyumludur. 35 mm lens içerir. 400ft agl'de 1,74 cm / piksel çözünürlük sunar.

Agisoft Metashape Professional sınırsız:
Dijital görüntülerin fotogrametrik işlemesini ve 3B uzamsal veri üretimini gerçekleştirin. Sınırsız görüntüyü işlemek için tek bir kullanıcı lisansı içerir. Özellikler: Fotogrametrik üçgenleme, Yoğun nokta bulutu: düzenleme ve sınıflandırma, Dijital yükseklik modeli, Jeo referanslı ortomosaik, mesafeleri ve hacimleri ölçme, yüksek doğrulukta ölçüm, çokbantlı ve termal görüntü işleme ve çok daha fazlası.

Micasense Rededge MX:
RedEdge-MX, gelişmiş tarımsal analizler için sağlam ve profesyonel bir multispektral kameradır. Hem mahsul sağlığı endeksleri (yeşil, kırmızı, kırmızı kenar ve yakın kızılötesi) için gerekli spektral kalibre edilmiş bantları, belirli konulara daha derin kavrayışlar için mavi bir bandı ve ayrıca bileşik RGB görüntülerini yakalar. Mahsul sorunlarını ortaya çıkmadan önce tespit edin - besin eksikliklerini belirleyin - bitki hastalıklarını görünür olmadan önce görün. Mevcut diğer tüm sensörlerle değiştirilebilir. 

Micasense Altum
Altum , beş yüksek çözünürlüklü dar banda sahip bir radyometrik termal kamerayı entegre ederek gelişmiş analitik için tek uçuşta gelişmiş termal, multispektral ve yüksek çözünürlüklü görüntüler üretir, kalibre edilmiş ve senkronize edilmiş, gelişmiş analitik için mükemmeldir.

Beş yüksek çözünürlüklü lensi, ayrıntılı bitki sağlığı görüntüleri (5,2 cm GSD) ve ayrıntılı Dijital Yüzey Modelleri almanıza olanak sağlar.

Bu kamera, bu drone için mevcut olan diğer tüm sensörlerle değiştirilebilir.

Bu kamera hakkında ayrıntılı bilgi için şu adrese gidin: https://www.micasense.com/altum

Altum, 128 GB harici depolama cihazı (USB 3.0), kalibre edilmiş yansıtma paneli, entegre GPS'li DLS 2 ışık sensörü, kablolar ve değiştirilebilir montaj ile kullanıma hazır olarak teslim edilir.

Yorum Yaz