Censys Sentaero BVLOS Phase One uyumu

Sentaero Pro'yu 2017'de, ardından 2018'de Sentaero v2'yi ve 2019'da Sentaero v2VTOL (dikey kalkış ve iniş) ve v2BVLOS varyantlarını piyasaya sürdük.

Censys Sentaero BVLOS (Beyond Visual Line of Sight), görsel saha çizgisinin ötesinde ve  dikey kalkış ve iniş performansına sahip orta ila uzun menzilli bir İHA'dır . Bu son derece çok yönlü platform, tarım, haritalama, arama ve kurtarma, boru hattı izleme, acil durum müdahalesi, altyapı denetimi ve afet yardımı dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere birçok uygulama için güçlendirilebilir. Değer arayan küçük işletmelerden, verimlilik ve kullanım kolaylığı gerektiren hükümet ve kurumsal düzeydeki kuruluşlara kadar Sentaero v2BVLOS, sınıfının en iyisi İHA çözümüdür.

Sony a7R III
Daha iyi verileri daha hızlı mı arıyorsunuz? Bir Sentaero üzerindeki Sony a7R lll, tek bir uçuşta 600 dönümlük (2,4 km kare) 1,0 cm GSD haritalama verisi toplayabilir. Görevden sonra, tercih ettiğiniz işleme yazılımınız için 42 MP, coğrafi etiketlenmiş görüntüleri depolayan SD kartı çekin. 

CENSYS TECNOLOGIES Amerikan firmasının üretmiş olduğu SENTAERO v2VTOL PhaseOne firması ile birliktelip yapıp metrik kameraların desteklenmesi yönünde büyük adım atmışlardı. SENTAERO vtol ile 2 saate yakın uçuş yapabilirsiniz. PhaseOne metrik kamera ile oldukça başarılı projelere imza atabilirsiniz. Koridor haritalama ve fotogrametrik halihazır harita üretiminde sınıfının en iyilerinden biridir diyebiliriz. SENTAERO V2VTOL İHA ile km lerce yol projeleri yapabilirsiniz. Özellikle meskun yerleşim alanların fotogrametrik ve ortofoto projelerini yönetmeliğe uygun bir biçimde gerekli hassasiyette proje yapabilirsiniz. SENTAERO VTOL İHA çoklu kamera destekleri ile bilinmektedir. PhaseOne İXM 100 mp metrik haritalama kamerasının yanında, Sony a7r3, Sony A6400 kameralar ile, Micasense Rededge-Mx , m2-dg64-hd eo / ir flir kameraları da desteklemektedir.

 


 

CENSYS TECNOLOGIES FİRMASI HAKKINDA
Censys Technologies, teknolojiyi bir araç olarak kullanarak dünyayı iyileştirme misyonunu paylaşan üç Embry-Riddle mezunu tarafından kuruldu - korkunun mutluluk hırsızlığını ortadan kaldırmak için hayatları teknolojiyle zenginleştiriyoruz. Uzaktan algılama endüstrisinde temel yetkinliklerimizle uyumlu bir dizi boşluk belirledik: veri toplama, işleme ve yönetim. Kurumsal kuruluşlara ve onların hizmet sağlayıcılarına, hükümetlerine ve savunma müşterilerine gururla hizmet veriyoruz.

Şu anda bir kiracı ortağı olarak ikamet ettiğimiz John Mica Havacılık ve Uzay Mühendisliği Araştırma Parkı'ndaki altı havacılık mühendisi ve üç kurucudan oluşan bir ekiple başladık. ABD Hava Sahasında ticari Beyond Visual Line of Sight (BVLOS) İnsansız Hava Sistemleri (UAS) operasyonlarında öncü konumumuzu kutluyoruz. Güvenlik kültürümüz ve ürün ve ilişki kalitesine olan bağlılığımız bizi bağımsız yapan temeldir. Müşterilerimiz, problemlerini çözmemiz gereken bizmişiz gibi üstlenirken bize ortak ve arkadaş diyorlar.

İlk ürünümüz olan Sentaero Pro'yu 2017'de, ardından 2018'de Sentaero v2'yi ve 2019'da Sentaero v2VTOL (dikey kalkış ve iniş) ve v2BVLOS varyantlarını piyasaya sürdük. Censys Technologies ailesi, gelişmeye devam etmemize yardımcı olan ekosisteme müteşekkirdir. Ürünlerimizin yardımıyla ve rakipsiz bir destek seviyesiyle bu başarıyı müşterilerimize aktarmayı dört gözle bekliyoruz.


25.04.2021 15:07:30