Atmos Kobalt Sürümü Piyasaya Sürdü

Atmos Kobalt Sürümü Piyasaya Sürdü

Ölçme ve haritalama uygulamaları için üst düzey VTOL sabit kanatlı uçaklar geliştiren, hızla büyüyen Hollandalı drone üreticisi Atmos, tamamen yenilenmiş bir Marlyn ve markasıyla Cobalt Release'i piyasaya sürdü.

haber arası detay

 

Atmos CTO'su Sander Hulsman, “Ölçme, sürekli değişen bir sektör ve bir üretici olarak uygun fiyatlı platformlar üretirken her zaman yenilik yapmanın ve statükoyu zorlamanın önemli olduğuna inanıyoruz” dedi. "Bu nedenle, müşterilerimizin geri bildirimlerine dayanarak, tamamen kullanıcı merkezli bir şekilde Marlyn'i bir sonraki seviyeye taşımakla görevlendirildik" diye ekledi.

"Anket sürekli değişen bir sektör ve bir üretici olarak uygun fiyatlı platformlar üretirken her zaman yenilik yapmanın ve statükoyu zorlamanın önemli olduğuna inanıyoruz"
Sander Hulsman, Atmos CTO'su

Atmos mühendisleri, Marlyn'de müşteri deneyimini büyük ölçüde iyileştirecek değişiklikleri getirmek için bir yıldan fazla bir süredir kullanıcılar ve bayilerle yakın bir şekilde çalıştı. Ekip, onlarla birlikte, ürünün bütününde yapılan değişikliklerle, Marlyn'in şimdiye kadar yaptığı en doğru ve kullanımı kolay olanı üretmeyi başardı.

Yeni Marlyn VTOL Haritalama UçağıMarlyn sabit kanatlı drone yeni iç tasarım
Hem iç hem de dış tamamen elden geçirildi. Drone güçlendirildi ve basitleştirilerek, yeni Atmos marka makyajı ile birlikte çalıştırılması ve bakımı daha kolay hale getirildi.

Duyuru Web Seminerimizi YouTube'da izleyin
YouTube'a gidin

‍Yeni iç tasarım ve bileşenler
Yeni özelliklerin çoğu, Marlyn'in pilotlarının kullanılabilirliğini artırmayı amaçlayan kaputun altında bulunabilir. Bu, hızlı değiştirilebilir yük modülleri, LED şarj göstergeli daha akıllı piller ve PPK ve otopilot verilerinin USB-C çıkarımını içerir ve bu şekilde veri aktarımını her zamankinden daha kolay hale getirir. Atmos Otopilot da kapsamlı bir şekilde elden geçirildi, şiddetli rüzgarlarda kontrol edilebilirliği artırmanın yanı sıra gelecekteki Marlyn iyileştirmeleri için güncelleme sürecini kolaylaştırdı.

Yeni Yük Seçeneği: SONY A7C
Kullanıcılar daha uygun maliyetli bir anket sensörüne ihtiyaç duydukça sizden daha fazla geri bildirim aldık. Ekip, cepte daha kolay olan ancak aynı zamanda veri ve performanstan ödün vermeyen bir sensör için pazara baktı. Bundan, Atmos mühendislik ekibi Sony A7C'yi keşfetti ve entegre etti. Bu 24,4 MP tam çerçeve sensör, Marlyn'in performansından ödün vermeden 1,7 cm kadar düşük GSD sağlar ve tümü 42MP RX1RII modülünün maliyetinin yaklaşık yarısı kadardır. Marlyn'in kendisi de artık 16.950 € 'dan başlayan paket fiyatları ile daha uygun maliyetli hale getirildi.


Yeni Atmos Markası
Marlyn'in yeni kullanıcı odaklı yetenekleri, Atmos markasının yeni drone ve değerleri nasıl yansıtabileceğini düşünerek Atmos'un kendi kimliğine de bakmasını sağladı. Ekip, şirketin logosunun ve görsellerinin tamamen iyileştirilmesiyle, yeni bir web sitesi, yeni görseller ve hatta yenilenen yazılımla ifade edilen yeni marka görünümünü ortaya çıkarabilir!

Bu nedenle, Marlyn'in uçuş planlama yazılımı artık Navigator olarak adlandırılıyor ve yeni Marlyn'i, değerleri ve markayı yansıtıyor. Marlyn'in her bir sensörü ve uygulaması için isteğe bağlı veri kümeleri, bir rüzgar faydası hesaplayıcısı ve işiniz için doğru sensörü seçmenize yardımcı olan bir alan planlayıcısı içeren yeni web sitesine göz atın!


Marlyn hakkında
Marlyn, haritalama ve ölçme için ilk tam otonom hibrit (VTOL ve Sabit kanatlı) drone'dur. Her iki dünyanın en iyilerini birleştiren patentli tasarımı ile Marlyn, her yerden dikey olarak kalkış yapabilir ve profesyonel kullanıcılar için hızlı ve verimli bir şekilde yüksek kaliteli çıktılar üretebilir. Sınıfındaki tek drone, sert ve rüzgarlı koşullarda bile performans gösterecek şekilde üretilirken, kolayca değiştirilebilen yükleri operatörlere benzeri görülmemiş bir esneklik sağlar.

hakkında Atmos İHA
Marlynharitalama ve ölçme için ilk tam otonom hibrit (VTOL ve Sabit kanatlı) drone'dur. Her iki dünyanın en iyilerini birleştiren patentli tasarımı ile Marlyn, her yerden dikey olarak kalkış yapabilir ve profesyonel kullanıcılar için hızlı ve verimli bir şekilde yüksek kaliteli çıktılar üretebilir. Sınıfındaki tek drone (İHA), sert ve rüzgarlı koşullarda performans gösterecek şekilde üretilirken, kolayca değiştirilebilen çoklu yük kapasitesi operatörlere benzeri görülmemiş bir esneklik sağlar.

Yer:

Hangaargebied , Marinevliegkamp 356 , 2236ZZ  Valkenburg (ZH) , Hollanda
Telefon:+31 (0) 15744 0321
E-posta:[email protected]
Web sitesi:atmosuav.com
 

Yorum Yaz