Atmos UAV Cobalt versiyonu ile fotogrametrik projelere imza atıyor.

Atmos UAV Cobalt versiyonu ile fotogrametrik projelere imza atıyor.
Atmos UAV Cobalt Release versiyonu büyük ilgi ile izlenmeye devam ediyor.
Atmos UAV Cobalt versiyonu ile fotogrametrik projelere imza atıyor.

Hollandalı Fotogrametrik drone üreticisi Atmos, geçtiğimiz aylarda yeni ürünü olan Cobalt Release' yi piyasaya sürmüştür. Fotogrametride sayıyı ürünler arasında yer alan Atmos Uav çoklu kamera seçenekleri ile de fotogrametrik projelerde sık kullanılmaya başladı. 

haber arası detay

 


Atmos CTO'su Sander Hulsman; Fotogrametrik ölçüm dronlarında her zaman yenilik yapıyoruz, Marlyn modelini tamamen yeniledik ve bir sonraki aşamaya taşıdık diye ekledi.
Atmos Mühendisleri Marlyn de müşteri deneyimlerini edinerek ve bayi ağı ile yakın bir ilişki içinde çalışarak yeni Cobalt Relase'yi üretmeyi başarmıştır. Cobalt serisi tamamen elden geçirildi. Dış kabin yenilendi ve teknik bakımı da daha kolay hale getirilmiştir.


Atmos Uav Cobalt serisinde Sony A7C 24.4 MP ve Sony RX1RII 42 Megapiksel kamera seçenekleri ile 1.7 cm kadar GSD uçuş imkanı vermektedir. 
Atmos Uav 2013 yılında Hollanda'da kurulmuştur. Marlyn, uçağı tam otonam ve hibrit VTOL Sabit kanat insansız hava aracıdır. En sonlu hava şartlarında bile  diken iniş ve kalkış yapabilir, Yüksek kaliteli ortofotolar , fotogrametrik projelerin üretimini gerçekleştirebilirsiniz.

Yorum Yaz