Atmos Uav Moğolistan'da yerel kullanıcılar ile buluşacak

Atmos Uav Moğolistan'da yerel kullanıcılar ile buluşacak
Moğolistan'daki yerel kullanıcılarımıza tanıtmak için sabırsızlanıyoruz

Ölçme ve haritalama uygulamaları için yüksek kaliteli VTOL sabit kanatlı uçaklar geliştiren, hızla büyüyen Hollandalı drone üreticisi Atmos, küresel distribütör ağını daha da genişletiyor ve Eco Eureka LLC ile bir bayi anlaşması imzaladı. Eco Eureka, Marlyn drone'larının Moğolistan'daki dağıtımından sorumlu olacak ve operatörlere yardım ve birinci sınıf bakım hizmetleri sağlayacak.

haber arası detay

 

Son yıllarda, Eco Eureka LLC, çeşitli sektörlerde son teknoloji dijital çözümler sunarak büyük bir popülerlik ve güven kazandı. Eco Eureka'nın portal sitesi,digitalshiidel.com, ileri teknolojinin tanıtımına köprü kurmayı amaçlayan bir çevrimiçi mağazadır. Moğol ekibi, drone ile ilgili uygulamalardan akıllı bina çözümlerine (Nesnelerin İnterneti) kadar çok çeşitli ihtiyaçlar için yüksek teknolojili ürünler ve platformlar sunuyor.

Eco Eureka LLC Genel Müdürü Enkhtsog Lkhagvasuren, "Misyonumuz, müşterilerimizin yaşamlarına büyük katma değer sağlayan gelişmiş teknolojileri tanıtmaktır" dedi. “Marlyn VTOL drone, beklentileri aşan eksiksiz bir ölçme aracıdır. Moğolistan'daki yerel kullanıcılarımıza tanıtmak için sabırsızlanıyoruz ”dedi. Atmos İş Geliştiricisi Kosana Markovic, "Dünyanın dört bir yanından deneyimli distribütörlerin, havadan inceleme söz konusu olduğunda platformumuzu seçtiğini görmek harika" yorumunu yaptı.

“Marlyn VTOL drone, beklentileri aşan eksiksiz bir ölçme aracıdır. Moğolistan'daki yerel kullanıcılarımıza tanıtmak için sabırsızlanıyoruz ”
Enkhtsog Lkhagvasuren, Eco Eureka LLC Genel Müdürü

"Dünyanın dört bir yanından deneyimli distribütörlerin havadan ölçme söz konusu olduğunda platformumuzu seçtiğini görmek harika"
Kosana Markovic, Atmos şirketinde Business Developer

Marlynharitalama ve ölçme için ilk tam otonom hibrit (VTOL ve Sabit kanatlı) drone'dur. Her iki dünyanın en iyilerini bir araya getiren patentli tasarımı ile Marlyn, her yerden dikey olarak kalkış yapabilir ve profesyonel kullanıcılar için hızlı ve verimli bir şekilde yüksek kaliteli çıktılar üretebilir. Sınıfındaki tek drone, sert ve rüzgarlı koşullarda bile performans gösterecek şekilde üretilirken, kolayca değiştirilebilen yükleri operatörlere benzeri görülmemiş bir esneklik sağlar.


hakkında Atmos
2013 yılında kurulan Atmos, profesyonellerin gökyüzünden zahmetsizce jeo-uzamsal verileri toplamasına ve daha bilinçli kararlar almalarına olanak tanıyan üst düzey hava araştırması ve veri toplama dronlarının tasarım ve üretiminde uzmanlaşmış, Leiden merkezli bir Hollanda ölçeğidir . Amiral gemisi drone modeli Marlyn, geleneksel sabit kanatlı bir uçağın yüksek performansını helikopterlerin esnekliğiyle birleştiren dünya çapında benzersiz bir tasarıma sahiptir. Şirket, patentli teknolojileri ile haritalama, inşaat, madencilik, tarım, çevre ve ilgili uygulamaları hedeflemektedir. Şirketin hızlı büyümesini kolaylaştırmak için Atmos UAV şu anda ekibi genişletmek ve üretimi büyütmek için yeni yetenekleri çekiyor.

Yer:

Hangaargebied , Marinevliegkamp 356 , 2236ZZ  Valkenburg (ZH) , Hollanda
Telefon:+31 (0) 15744 0321
E-posta:[email protected]
Web sitesi: atmosuav.com
hakkında Eco Eureka LLC
Eco Eureka LLC ve çevrimiçi portalı digitalshiidel.com, yeni teknolojileri tanıtmak ve kalite, değer ve büyüme sunan dijital çözümler sunmak istiyor. Bu amaçla, Moğol ekibi, birçok farklı sektördeki müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapsamlı bir ürün portföyü oluşturdu.

Yer:

UBH 1021, Barış Bulvarı, Sukhbaatar bölgesi ,  Ulan Batur , Moğolistan
Telefon:(+976) 85850777
E-posta:[email protected]
Web sitesi: com
 

Yorum Yaz