Autel EVO 2 Drone ile Fotogrametri

Autel EVO 2 Drone ile Fotogrametri
Autel EVO2 Drone modelinin hem düz modeli  hemde RTK Modeli olarak iki seçenek vardır.

Autel EVO 2 Drone ile Fotogrametri; Öncelikle bu dronun Türkiye Bayisi : www.drone.net.tr dir. Almayı düşünürseniz direkt bu adres ile bağlantı kurabilirsiniz. Autel EVO2 Drone modelinin hem düz modeli  hemde RTK Modeli olarak iki seçenek vardır. Herkes bütçesine göre RTK ve RTK siz modelinden alabilir. Her ikisi ile de Fotogrametrik projeler yapabilirsiniz.
8000 x 6000 görüntü çözünürlüğü, 12 Yönlü Engel sensörü ile, 8K Görüntü Kalitesi, 48 Megapixel Fotoğraf, 360 Derece 12 Yönlü Engel Tanıma Sensörü, 3 Eksenli Gimbal, 40 Dakika Uçuş Süresi Sabit İrtifa , Otomatik Rota Takip, Akıllı Batarya, Akıllı Takip modülleri yanında pek çok özelliği bulunmaktadır.

haber arası detay

Autel Evo2 RTK serisi  bir çok alanda kullanılan dron olmakla birlikte biz sadece fotogrametri alanında kullanılabilirliliğini elealacağız.  Autel Evo2 RTK serisi   santimetre hassasiyetinde konumsal doğruluk sunar. Kinematik PPK özelliğini destekleyen , tamamen yeni bir RTK Modülünü entegre eder. Dron ile uydu gözlem verilerini, kamera parametrelerini , konumlandırma bilgilerini online takip edebilirsiniz.   Onotom uçuy yazılımı ile Yol noktası  boyunca fotoğraf alımı, dikdötgen alan fotoğraf alımı, Poligon belirleme noktalarından ölçüm, Eğik fotoğrafa ve Nadir fotoğraf alımlarında profesyonel bir drondur. Atuel Evo2 RTK Yer kontrol noktalarına gerek duymadan cm hassasiyetinde konumlandırma , RTK ve PKK Senkronizasyonu sağlayarak maksimum doğruluk elde edecektir. Hem uydu, hemde GNSS baz istasyonu ile bağlantı kurarak doğru kordinatlar elde etmeyi mümkün kılar.

EVO II Pro RTK, yüksek dinamik aralığa ve güçlü düşük ışık performansına sahiptir ve kullanıcıların herhangi bir ayrıntılı bilgiyi kaçırmadan net görüntüler yakalamasını sağlar.Yüksek çözünürlüklü kamera ile, 20 MP ve F / 2.8-F11 diyafram açıklığı ile birleştirilmiş 1 inç CMOS sensör, çeşitli görev senaryolarında en iyiyi yakalama çok yönlülüğü ve yeteneği sağlar. 6K Ultra HD video, 1 inç sensörle desteklenen 6K çözünürlüklü ultra yüksek çözünürlüklü lens, profesyonel çekim sonuçları elde etmeyi kolaylaştırır. Hafif,  verimli ve güvenilir bir drondur.

EVO II RTK serisi, orijinal EVO II serisinin katlanabilir tasarımını miras alarak onu kompakt, hafif, taşınabilir ve sadece birkaç saniye içinde uçmaya hazır hale getirir. 9 km maksimum iletim aralığının yanı sıra, uçak 36 dakikaya kadar uçuş süresi sunar ve 20 m / s'ye kadar en yüksek hıza ulaşabilir, bu da onu günlük görevleriniz için mükemmel bir uçuş arkadaşı yapar.

Yapay zeka ile görevleri yerine getiren drondur
EVO II RTK Serisi, kullanıcılara çeşitli görev ihtiyaçlarına uyacak tam bir yapay zeka özellikler ve çözümler yelpazesi sunar. Gelişmiş uçuş kontrolünü ve en yeni AI teknolojisini kullanan uçak, görev iş akışlarını önemli ölçüde iyileştirebilir ve işletme maliyetlerini azaltmaya yardımcı olabilir.

Autel Evo2 ile çekilmiş fotoğraf görsellerini bu linkten indirerek inceleyebilirsiniz. https://www.dpreview.com/sample-galleries/7283436635/autel-evo-ii-standard-pro-sample-gallery/2315463228

Yorum Yaz