Balıkesir'de Bungalov evli 1100 m2 satılık arsa

Balıkesir ili Yakupköy hobi bahçeleri mevkiinde sahibinden satılık süper arsa.1100 m2 alanda , tarla vasfındaki arsamızın içinde 64 m2 birinci sınıf Dursunbey Çamı Bungalov bulunmaktadır. içinde sondaj suyu bulunmaktır. 2 adet benzinli jenaratör vardır. Arsa içinde Köy fırını bulunmaktadır. Organik tarım ve kafa dinlemek için süper bir yatırımdır. Gayrimenkulünüzün tadını çıkarırken durduğu yerde değerlenen niteliktedir. Arazinin yolu vardır. Hobi bahçelerinin olduğu yerde çoklu yapılar vardır.

 

Arsada yanlız değilsiniz. bu güzel ortamın tadını komşularınız ile çıkarabilirsiniz.  Arazi Balıkesir merkeze ve çevre yoluna çok yakındır. Şu an mevcut olan Bungalovda 1. sınıf ahşap malzeme kullanılmıştır. Sıfırdan bu yapıya yaptırmak istesiniz 600 bin gibi bir maliyet çıkmaktadır. Tüm ayrıntılar ahşap malzeme olarak düşünülmüş olup, suni malzeme kullanılmamıştır. Arsamız iki hisseli olduğu için ister tek kişi, ister iki kişi satın alabilir. Dilerseniz Bungalova bitişik Yüzme havuzu yaptırırız. iki kişi alması durumunda ikinci bungalovu veya tekerlekli Tinyhouse yapabiliriz. Arazide 20 metreden sondaj suyu çıkmaktadır. Organik Bahçenize damlama sulama yapabilirsiniz. Bahçe toprağına organik hayvan gübresi kullanılmıştır.  Hobi bahçemizi kullanmaya zamanımız olmadığı için satılıktır. 

Covid 19 Pandemisi ile birlikte Hobi Bahçelerine olan ilgi artıyor...

Küresel salgın Covid 19 pandemisi ile birlikte tatil ve yaşam tarzı alışkanlıkla çok hızlı değişime uğradı. İnsanlar kutu gibi binalarda , balık istifi yaşamaktan bıktı. Şehir stresi insanları tükenmişlik sendromu yaşatmaya başladı. İnsanl tatillerini butik oteller, bungalov evler, Hobi bahçeleri , Eko Turizm yaşam alanları gibi... alternatif yaşam tarzlarını benimseyeme başladı.  Orta düzey halkın seçtiği tatil seçeneği olan alternatif turizm, gelir seviyesi yüksek insanların tercihi olmaya başlamıştır. Bu yaşam alanına sahip olarak özgürlüğün ve doğanın tadını çıkarabilirsiniz.

Gayrimenkulumüz ile ilgilenen müşterilerimiz bizim ile iletişime geçebilir - Beytullah Yılmaz - 0 544 608 84 80

 

Kolay kurulum bungalov ev projemiz hayata geçmiştir. Hemen hemen herkesin kurulum yapabilieceği bir tasarım ile hazırlanan bungalov evler hobi bahçelerin vazgeçilmezi odu. Şipşak Bungalov evlerimiz 25 m2 iç hacme sahip olup, bir birine geçmeli sistem ile seri üretimle hazırlanmıştır. Çatıda ısı yalıtımlı sandviç panel kullanmaktayız. zemin yüzeyde 1. sınıf çam ahşap kullanmaktayız. yine zemin ahşap kesim bölümler halinde hemen herkesin montaj yapabileceği kolaylıkta üretilmiştir.

Portatif ve Ahşap evlerimiz Türkiye'nin her yerine nakliye edilir. nakliye ücretleri son kullanıcıya aittir. ürünlerimiz Uzun yılar bakım yapmadan dayanır. istediğiniz zaman montajı söküp, başka bir yere taşıyıp tekrar kurulum yapabilirsiniz. Toplu alımlarda ( min: 10 adet ) indirim yapılır. Fiyatlarımız piyasa fiyatının çok altındadır. Güncel TL olarak fiyat almak için bizimle iletişime geçiniz. İletişim: Beytullah YILMAZ - 0 544 608 84 80 nolu telefondan sipariş verebilirsiniz.

Covid 19 pandemisi ile birlikte Bungalov evlere talep arttı.

Kürsel salgın Covid-19 pandemisi doğal yaşam alanlarına ilgiyi artırdı. Turizm konaklama şekilleri Butik oteller, bungalov evler, Glamping çadırlar popülitesi arttı. Orta kesmin tercih ettiği ucuz konaklama fiyatları, trendi yükselen konaklamaya sistemine döndü. Bu durumu göze alarak hemen hemen herkisin, bağında, bahçesinde, tarlasında , veya ticari amaçlı konaklama merkezleri kurmak amacıyla portatif , kolay kurulum, herkesin montaj yapabileceği bir sistemi dizayn ederek, son kullanıcıların hizmetine sunmuş bulunmaktayız. 

Turizm amaçlı konaklama üniteleri yapabilirsiniz.

Kamping alanları, Turizm Konakla, Eko Turizm alanları, Orman Mesire alanları gibi yerlere proje hizmeti de vermekteyiz. Uygun şartlar sağlayan arazilerinize bungalov ev projeleri yapıyor. Ruhsatlarının alınmasın, Ticari konaklama , Turizm teşvik ve hibe kanallarını müşterilerimize kullandırmaktayız. Kolay kurulum Bungalov evlerimizi hem kişisel hem de ticari amaçlı kullanabilirsiniz.

Elit Müşterilerimiz için Lüks Ahşap Evler de yapmaktayız.

Kolay kurulum Bungalov evlerin yayında isteğe özel 1. sınıf Dursunbey çamı ahşap malzemeden Lüks Tiny House, Bungalov evler yapmaktayız. Lüks bungalov evlerimizi 60 ile 90 m2 kadar geniş hacimli olarak dizany ediyoruz. 90 Tinyhouse yapılarımızda 3 dingil tekerlek kullanmaktayız. Zeminde stabil durması için sabit güçlü kriko ile 4 köşeden desteklemekteyiz. Tamamen özel üretim olup, 90 m2 1. sınıf ahşap Dursunbey Çamı Tinyhouse projemiz bazen 1 ay üretimi sürmektedir. 

Portaif Bungalov ve diğer ürünlerimizde 1. sınıf Dursunbey Çamı kullanmaktayız.

Kolay kurulum Bungalov evlerde kullandığımız 1. sınıf yatılımlı pencere sistemi

Özel sipariş ile üretilen 90 m2 Dursunbey Çamı 3 dingil tinhouse üretimimiz.

wc 1. sınıf Dursunbey çamından imal edilmiştir.

Mutfakta 1. sınıf malzeme kullanılmış ergonomik kullanım esas alınmıştır.

2. kat yatak odası ergonomik sistem düşünülmüştür.

Teraslı yatak odası dizaynı müthiş manzara keyfi sunmaktadır.

Dursunbey çamından özel yapım Tinyhouse yapı özellikleri şöyledir; en 3 m, boy 6,20 m, iç yükseklik ön: 2,20 arka 2.55 m dir. Tinyhouse toplam yerden yüksekliği ön: 2,60 m , arka 320 m dir. Tinyhouse iç donanım özellikeleri, Elektirik tesisatı, lavoba , tuvalet, banyo, ve mutfak pakete dahildir. Tinyhouse toplam müşteriye maliyeti 145 bin tldir. Yol giderleri karşılanmak şartı ile Türkiye'nin her yerine servis imkanımız vardır. 

LÜX YATLARIN GÖVDELERİNDE DURSUNBEY ÇAMI KULLANILIYOR. Ülkemizdeki en iyi çam ağaçları Dursunbey'de yetişir. Dursunbey çamı diğer çam ürünlerine göre piyasa değeri daha yüksek ağaçtır. Dursunbey çamı az budaklı, lifli, kaliteli ve uzun ömürlüdür. Dursunbey çamı kolay işlenir, esneklik yapısı yüksektir, boyanabilir, cilalanabilir, iyi çivi tutar. Dursunbey çamı gemi güverte döşemeleri, dış cephe kaplamaları, elektirik direği, özellikle lüx yatların gövdelerinde kulanılır. Çok dayanıklı bir ağaçtır. Hollada'ya ithal edilmektedir. özellikle hollanda da evlerin altına kazık olarak çakılmaktadır. 

Özel sipariş için: 0 544 608 84 80

 

 

Tinyhouse , Bungalov evler, Tekerlekli karavan ürünlerimiz tercihlerinize göre 1. sınfı Dursunbey Çamı ve ithal çam malzeme kullanılmaktadır. Yapılarımız 18 m2 den 90 m2 ye kadar değişmektedir. Ekoturizm imarı alınan arazilere konaklama amaçlı da yapmaktayız. Devletten hibe desteği aldırmaktayız. Turizm konaklama amaçlı 30 adet 90 m2 tinyhouse için hibe desteği kullanarak %50 sini devlet karşılamaktadır. Ekoturizm Projesi çıkarma şartı bulunmaktadır. 

Kalite Kesinlikle tesadüf değildir. 

profesyonel kadromuzla en güzel projelere imza atıyoruz.

Temel prensibimiz müşteri memnuniyetidir.

Yorum Yaz