Başkan Gökhan Esnaf Odaları İle Bir Araya Geldi

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanları ile gerçekleştirdiği olağan değerlendirme toplantılarına devam ediyor. 

 

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin ev sahipliğinde 17 Kasım 2022 Perşembe günü gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ve Oda Başkanları katıldı. 

Kentte hizmet veren esnaf ve sanatkârların sorunlarının, istek ve önerilerinin değerlendirilmesi için bir araya geldiklerini ifade eden Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, yerel yönetim ve esnafların pek çok alanda ortak çalışmalarının bulunduğunu belirterek, uzun yıllardan bu yana düzenlenen bu toplantıların kentin gelişimi için önemli olduğunu ifade etti. 

Değerlendirme toplantısına katılım gösteren tüm oda başkanlarına teşekkür eden Başkan Gökhan, toplantıların hem esnaflar hem de vatandaşlar için önemli olduğunu vurguladı.  Toplantıda, kentte hizmet veren esnaf ve sanatkârların talep ve önerileri değerlendirilirken, sorunların çözümlerine ilişkin fikir alışverişi ile birlikte toplantı son buldu.

Yorum Yaz