BAŞLIK:TÜRKİYE’DE  BİR İLK YAŞANDI!

BAŞLIK:TÜRKİYE’DE  BİR İLK YAŞANDI!
BAŞLIK:TÜRKİYE’DE  BİR İLK YAŞANDI!

Gaia Project, 1886 yılında  inşa edilen Aziz Vukolos Ortodoks Rum Kilisesi’nde tarihin kapıları ‘’GaiaHistoricalCruises ‘’ serisi ile açıldı!

haber arası detay


İzmir’in en eski kiliselerinden biri olan Aziz Vukolos Kilisesi ‘nde bu muhteşem seri ile birlikte yüzyılı aşkın geçmişi ve büyüleyici atmosferiyle elektronik müzik severler inanılmaz bir deneyim yaşadı.
Gaia Kurucu Ortağı Hakan Göktaşlı;‘’Gaia Project, Türkiye’de tarihi ve kültürel mirasların tanıtılması ve korunması adına çalışmalar yapmakla beraber interaktif olarak bu alanlarda global elektronik müziği genç kitleler ile buluşturmayı amaçlıyor. ‘’ dedi.


Göktaşlı;‘’Büyük İzmir Yangını'ndan etkilenmeyen tek Ortodoks Rum Tapınağı’nın duvarlarında İsa figürleri, Aziz John, Mikail ve Cebrail meleklerinin temsili resimleri bulunmakta,bizim için bu büyülü atmosferi ve ütopik tarihi ile yıllara meydan okuyarak varlığını sürdüren Aziz VukolosKilise’sini tanıtmak ve burada bu etkinliği yapıyor olmak çok büyük bir gurur’’dedi.
Salados,Kayserkaya Dağ Evleri,İzmir Mekan Rehberi,Magazin İzmir,Ulubey,Sniffer,Niz,Alaçatı Magazin sponsorluğunda gerçekleşen etkinlikte; Headwaters,Damla Tek,Monnarsh sahne aldı. Aziz Vukolos Kilisesi’nin yüzyılı aşkın geçmişi ve büyüleyici atmosferi ile elektronik müzik severler keyifli bir gece yaşadı.

Yorum Yaz