Bostanlıspor Gökmen ile Dünya Kupası’nda…

Bostanlıspor Gökmen ile Dünya Kupası’nda…
Bostanlıspor Gökmen ile Dünya Kupası’nda…
Bostanlıspor Gökmen ile Dünya Kupası’nda…

İstanbul’da düzenlenecek olan Turkish Open Dünya Kupası Kick Boks Şampiyonasına Bostanlıspor’dan genç sporcusu Nusret Gökmen Basay katılacak.

haber arası detay


18-21 Mayıs Tarihlerinde İstanbul Büyükçekmece’deki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak olan Turkish Open Dünya Kupası Kick Boks Şampiyonasına K-1 branşı genç erkekler 75 kiloda katılacak olan Nusret Gökmen Basay hazırlıklarını antrenörü Aytaç Uyanıker yönetiminde tamamladı.
Bostanlıspor Kick Boks antrenörü Aytaç Uyanıker, “Turkish Open Dünya Kupası 18-21 Mayıs Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece İstanbul’da yapılacak. Minikler, yıldızlar, gençler, büyükler ve veteranlar kategorilerindeki şampiyona dünyanın en prestijli organizasyonlarından birisi. Gökmen’in burada ringe çıkacak olması büyük başarı. Bunun için çok çalıştık. Kick boksta Bostanlıspor olarak adımızı duyurduk. Şimdi de burada perçinlemek istiyoruz. K-1 branşında 75 kiloda mücadele edecek Gökmen’in zorlu rakipleri var. Her biri dünya çapında. Özellikle Alman ve Kazakistanlı rakiplerimiz de iddialı geldi. Bostanlıspor adını en iyi şekilde temsil ederek, kürsüyü hedefliyoruz” dedi.   

Yorum Yaz