Bristow VTOL Liderlik takımını yeniden düzenledi

Bristow VTOL Liderlik takımını yeniden düzenledi
Şirket yeni mali yılını başlatırken değişiklikler 1 Nisan'da yürürlüğe girecek .

Bristow Yönetici Liderlik Takımının Yeniden Düzenlenmesini Duyurdu; - 1 Nisan'dan itibaren geçerli olacak yönetim organizasyonu değişiklikleri, Bristow'un değişen piyasa koşullarından yararlanmasına ve mevcut liderlik ekibi üyelerinin becerilerini ve deneyimlerini optimize ederek Şirketi uzun vadeli büyüme için daha iyi konumlandırmasına yardımcı olacaktır.

haber arası detay

 

- Şirket, müşteri ihtiyaçlarını karşılama, sermaye disiplini sürdürme, hissedar değerini koruma ve endüstri döngüleri boyunca serbest nakit akışı sağlama konusunda kanıtlanmış geçmiş performansıyla sektörün önde gelenleri tarafından yönetilmeye devam ediyor.


HOUSTON , 31 Mart 2021 / PRNewswire / - Bristow Group Inc. (NYSE: VTOL ) bugün, şirketin gelişen piyasa koşullarından yararlanmasına ve Bristow'u uzun vadeli büyüme için daha iyi konumlandırmasına yardımcı olacak yönetici liderlik ekibi yapısında değişiklikleri duyurdu. Şirket yeni mali yılını başlatırken değişiklikler 1 Nisan'da yürürlüğe girecek .

"Birleşme sonrası entegrasyon konusunda ilerleme kaydetmeye devam ederken, Bristow'un arama kurtarma ve kurtarma alanında pazar lideri olma taahhüdünü iki katına çıkarırken, stratejik çeşitlendirme yoluyla Şirketin iş karışımının yeni pazarlara dönüştürülmesini sağlamak için Bristow'un yönetici liderlik ekibini yeniden organize ediyoruz. açık deniz helikopter çözümleri, "dedi Bristow Başkanı ve CEO'su Chris Bradshaw . "Bu değişiklikler, mevcut liderlik ekibi üyelerimizin yeteneklerini ve deneyimlerini optimize edecek ve kaynakları, yenilenebilir enerji kaynakları, ek hükümet hizmetleri çalışmaları ve gelişmiş hava hareketliliği gibi yeni pazarlara odaklanmayı içeren Şirketin uzun vadeli stratejik öncelikleriyle daha uyumlu hale getirecek."

Revize edilen yapı altında, yönetici liderlik ekibinde aşağıdaki değişiklikler yapılacaktır:

David Stepanek Genel Müdür Yardımcısı, Satış ve Baş Dönüşüm Sorumlusu (CTO) olacak. Yeni görevinde Stepanek, işletmenin tüm satış, pazarlama ve ticari işlevlerinden sorumlu olacak. Bristow'un mevcut son pazarlarındaki faaliyetlere ek olarak, stratejik çeşitlendirme yoluyla Bristow'un iş karışımının yeni pazarlara dönüştürülmesi odaklanacak.
Alan Corbett , Kıdemli Başkan Yardımcısı, EAMEA ve SAR olarak liderliğe devam edecek. Doğrudan CEO'ya rapor veren Corbett, Bristow'un Afrika , Avustralya , Norveç ve Birleşik Krallık'taki operasyonları ve hizmet sunumunun yanı sıra Bristow'un Birleşik Krallık Arama ve Kurtarma operasyonlarının nezaretinden sorumlu olmaya devam edecek .
Samantha Willenbacher , Amerika Kıtası Kıdemli Başkan Yardımcısı olacak. Bu görevde Willenbacher, Bristow'un Brezilya , Guyana , Surinam, Trinidad ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki operasyonlarından ve hizmet sunumundan sorumlu olacak . Ayrıca Kanada'daki ortağımız Cougar Helicopters Inc. ile birlikte çalışacak .
Stuart Stavley , Küresel Filo Yönetimi Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak genişletilmiş bir rol üstlenecek ve bu görev, Tedarik Zinciri Yönetimi ve Küresel Standartların eklenmesini içerecek. Bu görevde, küresel olarak standartlaştırılmış bakım programları ve bakım yürütme standartları, operasyonel standartlar, MRO ve operasyonel yazılım standartları, uçak özellikleri ve kira sözleşmelerinin yanı sıra tüm orijinal ekipman üreticisi ilişkilerinden, küresel tedarik zinciri operasyonlarından ve uçak satın alımlarından sorumlu olacak ve satış.


Kıdemli Başkan Yardımcısı, Finans Direktörü Jennifer Whalen , Bilgi Teknolojisi departmanımızı denetleme sorumluluğunu alacak. Aynı zamanda muhasebe, karar desteği, finansal raporlama, iç denetim, yatırımcı ilişkileri, strateji ve M&A, vergi ve Şirketin diğer finansal işlevlerinden sorumlu olmaya devam edecektir.
Baş Hukuk Müşaviri Kıdemli Başkan Yardımcısı Crystal Gordon tarafından gerçekleştirilen rollerde herhangi bir değişiklik yoktur ; Mary Wersebe , Kıdemli Başkan Yardımcısı, Baş İdari Görevli; ve James Stottlemyer , Sağlık, Güvenlik ve Çevre Başkan Yardımcısı.
Stepanek'e raporlama , Ticari ve Yeni Pazarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olacak David Martin olacak. Bu yeni rolde, Şirketin mevcut Bristow pazarlarına odaklanan bölgesel iş geliştirme ve satış ekipleri Martin'e rapor verecek ve aynı zamanda yeni pazarlara stratejik çeşitlendirme arayışında Stepanek'i destekleyecektir.
Whalen'e raporlama , Hazine Sorumlusu ve Kurumsal Gelişim Başkan Yardımcısı olarak Joe Pitzinger olacaktır .
Bradshaw, "Dikey uçuş çözümlerinde küresel lider olarak Bristow, değerli müşterilerimize güvenli, verimli ve güvenilir hizmet sunma taahhüdümüzde kararlılığını korurken, aynı zamanda sürekli iyileştirme ve yenilik yoluyla ilerleme mirasımızı sürdürüyor," diye ekledi Bradshaw. "Bu değişikliklerin, gelişen küresel Enerji Dönüşümü ve mevcut müşterilerimizin çoğu tarafından uygulanan dönüşüm girişimleriyle uyumlu olduğuna inanıyoruz."

Bristow Group Hakkında Bristow Group
Inc., dikey uçuş çözümlerinin önde gelen küresel sağlayıcısıdır. Bristow, öncelikli olarak büyük entegre, ulusal ve bağımsız açık deniz enerji şirketlerinden oluşan geniş bir tabana havacılık hizmetleri sunmaktadır. Bristow , Denizcilik ve Sahil Güvenlik Kurumu ("MCA") adına birçok ülkede ticari arama ve kurtarma ("SAR") hizmetleri ve Birleşik Krallık'ta ("BK") kamu sektörü SAR hizmetleri sunmaktadır . Şirket ayrıca özel helikopter ve sabit kanatlı taşıma hizmetleri de sunmaktadır. Bristow'un şu anda Avustralya , Brezilya , Kanada , Şili , Kolombiya , Guyana , Hindistan'da müşterileri var .Meksika , Nijerya , Norveç , İspanya , Surinam, Trinidad , Birleşik Krallık ve ABD Daha fazla bilgi edinmek için www.bristowgroup.com adresindeki web sitemizi ziyaret edin .

KAYNAK Bristow Grubu


İlgili Bağlantılar
http://www.bristowgroup.com

Yorum Yaz