Denta Point Sağlık Turizmi ile Öne Çıkacak

DentaPoint Ağız Ve Diş Sağlığı Poliklinikleri’nin ilki Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun üç diş hekimi tarafından İzmir Karşıyaka’da 2017 yılında kuruldu. Ali Kılıç, Mahmut Boran ve Hasan Çınarcık büyümenin ihtiyaç haline gelmesiyle 2018 yılında Bostanlı ve 2022 yılında da Alsancak şubesi ile hizmetini genişletti.

 

Gülüş tasarımı, diş implantı ve çene cerrahisi, ortodontik tedaviler başta olmak üzere geniş spektrumda diş hekimliğinin tüm uzmanlık dallarında hizmet vermekte. Gelişen diş ve tıp teknolojisine göre tasarlanmış, alanının en büyük merkezlerinden biri olan 13 ünitelik, tomografi ve dijital sistemler içeren Alsancak’taki 8 katlı şubesi ile sağlık turizmi hizmeti de vermekte. 4 katında tamamen yabancı hastaların bakıldığı sağlık merkezinde VIP odasından VIP kliniğine, fotoğraf stüdyolarından hastaların vakit geçirebileceği eğlence alanlarına kadar her şey düşünülmüş. Yaklaşık beş yıldır özellikle İngiltere ve Almanya bölgesinden sağlık turizmi yaptıklarını belirten Dr. Ali Kılıç, “Talep yoğunluğundan kaynaklı diğer kliniklerimiz yetersiz kalmaya başladı, güzel İzmirimiz’e bir merkez kazandırmak şart oldu, amacımız bu alanda daha ileri bir hizmet vermek ve sağlık truzminde yıldızı parlayan ülkemizde markalaşmayı devam ettirmek” dedi. 

Hastalar VIP araçla alınıyor

Hastalar havalimanında indiği andan itibaren VIP hizmet alıyor. VIP araçlarla transferleri yapılıyor ve İzmir’in en iyi otellerinde konaklıyorlar.

Yabancı hasta departmanı hastanın geldiği andan gideceği ana kadar yemek yiyebileceği, kalacağı yeri her şeyi takip ederek bir nevi rehberlik hizmeti de veriyor. Ulaşımını VIP araçla sağlıyor. Hastaların konakladığı oteller kliniğe yürüme mesafesinde yer alması hem hastalara hem kliniğe büyük bir avantaj sağlıyor. Çok iyi bir lokasyona sahip olduklarını dile getiren Kılıç, şöyle devam etti; “Gelen hastalar doğal olarak alışveriş yapmak, eğlenmek, kültür alanlarını gezmek istiyorlar. Kemeraltı, fuar alanı, avm’ler, sahil, restoranlar ve eğlence yerlerine yürüme mesafesinde olmamız hastalarımıza kolaylık sağlıyor. Hastalarımız sadece tedaviye değil aynı zamanda çevre esnafa gelir kapısı olan bir turist olarak geliyorlar.”

Tüm işlemler tek çatı altında

Diş hekimliği alanında bütün cerrahi ve estetik işlemler yapılıyor. İmplantlar, gülüş tasarımları, zirkonyum, lamine veneer, endodonti, ortodonti gibi tüm tedaviler. Tecrübeli doktorlara sahip olan DentaPoint’te hepsi sertifikalı ileri derece İngilizce bilen 10 hekim, 35 personel görev yapıyor. İzmir’in en büyük kliniği olan DentaPoint, hastanelerle yapılan anlaşma kapsamında diş hekimliği fobisi olan hastalarda sedasyon ve genel anestezi altında tedavi olmasını sağlıyor. Teknolojik aletler konusunda donanımlı olan klinikte hastanın yumuşak doku, kemik yapısını görebilen üç boyutlu tomografi cihazı ile hastalığa tam bir müdahale yapılabiliyor. OSB’ler, bankalar, dernekler gibi yerlerle kurumsal anlaşmaları mevcut ve yeni kurumsal anlaşmalar ile daha çok insana yardımcı olmayı planlıyor. Tedavi süresi konusunda büyük avantaja sahip olduklarını belirten Dr. Mahmut Boran, “Birçok tedavi çok uzun süre de yapılıyor. Bazı tedavilerin iyileşme sürecinde hastalar dişsiz kalıyor. Hastalar bize başvurduğu anda hiç dişi olmasa bile üç hafta sürebilecek tedavileri üç dört gün içerisinde bitirip dişle gönderiyoruz. Tedavilerimizin garanti sistemi var. Hasta bir sıkıntı yaşadığında o an gelebilecek durumu yoksa bile kendi ülkelerindeki doktorlara yönlendirebiliyoruz. Buraya geldiği zaman tedavisini ücretsiz bir şekilde yapıyoruz. Kliniğimiz dijital diş hekimliği uyumlu. Konvansiyonel diş hekimliğinde ortaya çıkabilen problemler dijital diş hekimliğinde olmuyor. Ölçüler alındıktan sonra yapılacak olan gülüş dizaynları, diş tedavileri bilgisayar ortamında 3D kazıcıyıcılarla hazırlandığı için minimum hatayla gerçekleşiyor. Yaz döneminde hastaları günlük turlarla Çeşme’ye yönlendiriyoruz. İzmir içinde turlar düzenliyoruz. Güzide turizm merkezlerimiz antik kentlerimizin tanıtımını yaparak sağlık ve turizmi aynı çatı altında birleştiriyoruz” dedi.

1-    Kurucu ortakDt. Ali Kılıç, Kurum Müdürü Cansu Özbakan,Dt. İlayda Karaca,Kurucu ortak Dt.Hasan Çınarcık,Kurucu ortak Mahmut Boran

2-    Kurucu ortak Dt. Ali Kılıç, Kurum Müdürü Cansu Özbakan, Kurucu ortak Dt. Mahmut Boran

3-    Dt. Mahmut Boran

4-    Dt. Ali Kılıç

DentaPoint Hakkında

DentaPoint Ağız Ve Diş Sağlığı Poliklinikleri 2017 yılında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunu kurucu üç diş hekimimiz tarafından İzmir Karşıyaka Girne Caddesin'de kurularak hizmet vermeye başlamıştır. Üç ünitimiz ile vermiş olduğumuz hizmetin neticesinde büyümenin bir ihtiyaç haline gelmesiyle 2018 yılında İzmir Bostanlı Cemal Gürsel Caddesinde ikinci şubemizle de hizmet vermeye başladık.

2022 yılında gelişmiş diş teknolojilerine göre tasarlanmış , alanında en büyük merkezlerden biri olan 13 ünitelik , tomografi ve dijital sistemler içeren Alsancak şubemiz ile hizmetimizi genişlettik.

Karşıyaka diş kliniğimiz , Bostanlı diş kliniğimiz ve Alsancak diş merkezimizde ; implant ve cerrahi uygulamaları, ortodonti tedavisi, gülüş tasarımı hizmetleri, zirkonyum ve lamine diş kaplama uygulamaları, estetik diş hekimliği uygulamaları, diş eti tedavileri, çocuk diş hekimliği, beyazlatma ve 20 yaş dişi operasyonları başta olmak üzere geniş çerçevede tüm tedavileri gerçekleştirmekteyiz. Güncel tekniklerle kurulmuş olan diş kliniklerimizde hasta kayıt ve tedavi sürecini kayıt altına aldığımız yazılım sistemimiz, geçmiş tedavilerinizdeki tüm bilgilere ulaşabilmemizi sağlarken, düzenli kontrol ve kayıtlarınızı tutarken ağız sağlığınızı ömür boyu korumanıza yardımcı olmayı amaçlıyoruz.

Yorum Yaz