Dikili’de Miting Gibi Devir Teslim Töreni

Dikili’de Miting Gibi Devir Teslim Töreni
Dikili’de Miting Gibi Devir Teslim Töreni

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulu tarafından atanan Dikili İlçe Başkanı Emre Kırlı ve yeni yönetimi göreve başladı.

haber arası detay

 

Dikil İlçe Başkanlığı’nda miting havasından geçen devir teslim töreninde Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, önceki dönem İlçe Başkanı Hasan Altıparmak, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili vatandaş katıldı.

Duygu dolu anların yaşandığı törende bayrağı teslim eden Hasan Altıparmak, Belediye Başkanı Adil Kırgöz ile çok uyumlu çalıştıklarını belirtirken  Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel seçimlerde  oyların %57.8’ini alarak Dikili tarihinde en yüksek orana ulaştığını vurguladı.

CHP Dikili İlçe Başkanlığı’nı devralan Emre Kırlı,  verilen bu kutsal  göreve layık olacağını söyleyerek partinin başarısı için birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışacaklarını belirtti.

Başkan Kırgöz: “Güzel ülkemiz ve güzel Dikili’miz için daha çok çalışacağız.”

Birlik ve beraberliğin önemine değinen Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz “ Önceki İlçe Başkanımız Hasan Altıparmak kardeşimle uyum içerisinde çalıştık. Partimize vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı kendisine ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Çok önemli bir sürece giriyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde yeni İlçe Başkanımız Emre Kırlı ve yönetimi ile aynı uyumu sürdürerek partimizin hem Dikili’de  hem de ülkemizde başarı çıtasını yükseltmek için tüm gücümüzle daha çok çalışacağız.” diyerek Hasan Altıparmak’a plaket takdiminde bulundu.

Devir teslim töreni sonrasında Belediye Başkanı Adil Kırgöz, CHP Dikili İlçe Başkanı Emre Kırlı, önceki başkan Hasan Altıparmak, Belediye Meclisi Üyeleri ve çok sayıda parti üyeleri çarşı esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler dileklerinde bulundular. Ardından Dikili’de faaliyet gösteren Dikili Muşlular Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin açılışına katıldılar.

Yorum Yaz