DJI Matrice 300 RTK alan Trİmble GNSS bedava

DJI Matrice 300 RTK alan Trİmble GNSS bedava
DJI Matrice 300 RTK, insansız hava araçları dünyasında tamamen yeni bir standart belirliyor.
DJI Matrice 300 RTK alan Trİmble GNSS bedava DJI Matrice 300 RTK alan Trİmble GNSS bedava

Matrice 300 RTK Fotogrametri için insansız hava aracı; DJI Matrice 300 RTK, DJI'nin modern havacılık sistemlerinden ilham alan en yeni ticari platformudur. Drone, diğerlerinin yanı sıra 55 dakikaya kadar uçuş için, her yöndeki engelleri algılamak için sensörlere sahiptir, aynı anda 3 sensörü bağlamanıza izin verir. DJI Matrice 300 RTK, insansız hava araçları dünyasında tamamen yeni bir standart belirliyor. Satınalmak için bu linke tıklayın; Sipariş linki

haber arası detay

 

55 dakikaya kadar uçuş süresi 

RTK sistemi ile donatılmıştır
8 km menzil (CE)
Katlanabilir yapı
ADS-B sistemi
Uyarı LED'leri
IP45 standardını karşılar
-20 ° C ile 50 ° C arasındaki sıcaklıklarda çalışma
15 m / s'ye kadar rüzgar direnci

Akıllı Oblik kamera Sistemi

Smart Oblique, uçuş hızını otomatik olarak ayarlar ve kameranın eğim açısını değiştirir. Çalışma alanının içinde, kamera 5 yönde fotoğraf çeker: en düşük ve sol, sağ, ön, belirtilen açıda (varsayılan olarak 45 °). Ancak işlemin sınırında fotoğraflar sadece çalışma alanının içine doğru çekilir. Sonuç olarak, fotoğraf sayısı azalır ve yalnızca işleme aralığındaki fotoğraflar kaydedildiği için işleme verimliliği% 20 ila% 50 artar.

Bu iyileştirmeler sayesinde, 3 cm arazi pikseli (GSD),% 80 uzunlamasına kapsama ve% 60 enine kapsama alanı varsayılarak bir uçuş gününde 7,5 km2'ye kadar bir alanı kapsayan eğik görüntüler elde edebiliyoruz.

Birçok uygulama için eksiksiz bir platform
DJI Matrice 300 RTK sadece fotogrametri değildir, aynı zamanda çeşitli görevler için tek bir platform kullanmanın birçok imkanını sunar. DJI Matrice 300 RTK, LiDAR sistemleri, termal görüntüleme kameraları, orta format kameralar, kirlilik sensörleri ve çok daha fazlası gibi birçok cihazla uyumludur.

DJI Zenmuse P1 ve Matrice 300 RTK'nın analizi
DJI Matrice 300 RTK & DJI Zenmuse P1 kitinin detaylı bir analizini yaptık. Seti doğruluk ve verimlilik açısından kontrol ettik. İşlevselliğini en popüler anket dronu olan DJI Phantom 4 RTK ile de karşılaştırdık. Analize erişmek için alttaki iletişim formunu doldurun ve şu seçeneği seçin: Setin doğruluğu hakkında ücretsiz bir rapor almak istiyorum.

Zenmuse P1 ve Matrice 300 RTK ile ücretsiz GNSS alıcısı

DJI Zenmuse P1 kameralı her DJI Matrice 300 RTK kiti, bir Trimble Katalizör Ölçüm Kiti ile birlikte gelir. GNSS alıcısı, çözgü ölçümlerinde kendini kanıtlayacak ve projeleriniz üzerinde her zaman kontrole sahip olacaksınız.

Trimble Catalyst, talep üzerine bir hizmet olarak yüksek doğruluklu GPS koordinatlarına erişim sağlayan devrim niteliğinde bir teknolojidir. Artık pahalı bir alıcı almanıza gerek yok. Tek yapmanız gereken uygulamayı akıllı telefonunuza yüklemek ve ona küçük bir anten bağlamak.

Trimble Katalizörü
Klasik jeodezik alıcılarda olduğu gibi doğruluk
Fotogrametrik matrisin ölçümleri için mükemmel
GPS, GLONASS ve Galileo sistemleri desteği
Hafif - 300 g
Kompakt - 130 x 60 mm
Esnek, aboneliğe dayalı yama modeli
Doğruluk: Yatayda 10 mm + 1 ppm ve dikeyde 20 mm + 1 ppm
Herhangi bir Android akıllı telefon / tablet ve ölçüm yazılımı ile uyumludur

DJI Matrice 300 RTK insansız hava aracı , 55 dakikaya kadar uçuşa izin verir, her yönde engel algılama sensörlerine sahiptir ve ayrıca 3 sensörü aynı anda bağlamanıza izin verir. Drone, birçok cihazla uyumludur. LiDAR tarayıcılar, termal görüntüleme kameraları, orta format kameralar, kirlilik sensörleri vb.

DJI Zenmuse P1 , 3 eksenli stabilize bir gimbal üzerinde tam çerçeve değiştirilebilir lensli bir kameradır. Kamera, 45 MPx çözünürlükte fotoğraf çekmenizi sağlar ve DJI Matrice 300 RTK drone ile birlikte fotogrametrik çalışmalar için etkili bir çözümdür. NaviGate, DJI Matrice 300 RTK ve DJI Zenmuse P1 Kitini doğruluk ve performans açısından analiz etti ve işlevselliğini başka bir DJI Phantom 4 RTK anket drone ile karşılaştırdı. Analize erişim elde etmek için lütfen formu doldurun .

Trimble Catalyst , talep üzerine hizmet olarak yüksek doğruluklu GNSS koordinatlarına erişim sağlayan devrim niteliğinde bir teknolojidir. Hassas GNSS alıcısı, öncelikle fotogrametrik ağ ve kontrol noktalarının ölçümlerinde kendini kanıtlayacaktır.

Pix4Dmapper , yüksek kaliteli nokta bulutları, 3B modeller, sayısal arazi modelleri ve ortofotolar oluşturmanıza olanak tanıyan profesyonel bir fotogrametrik yazılımdır.

NaviGate Sp. z o. o. diğerlerinin yanı sıra yetkili bir distribütörüdür Polonya'da DJI Enterprise, Trimble ve Pix4D. Ayrıca şirket, diğerlerinin yanı sıra "özel", "açık" ve uzmanlık kategorilerinde eğitimin yapıldığı NaviGate Eğitim Merkezi'ni işletmektedir . alçak tavan fotogrametrisinden. NaviGate, müşterilerin ekipmanların sunumunu Polonya'nın herhangi bir yerinde, Krakow'daki ofiste veya Varşova'daki bir şubede düzenlemelerine olanak tanır.

Dji firmasının fotogrametrik harita üretimi için özel ürettiği 45 megapiksel Zenmuse P1 fotogrametrik kamerası raflarda yerini almak için gün sayıyor. Dji bu güne kadar fotogrametri üzerine ürettiği en akıcı ve akılcı kamerası Zenmuse P1 dir diyebiliriz. Zenmus P1 fotogrametri açısından ele acak olursak; Lens distorsiyon bozulmalarında İnspire 2 'den sonra en iyisi diyebiliriz. Zenmuse P1 45 megapiksel tam çerçeve sensörü, 4.4. mikron piksel boyutu, düşük gürültü ve yüksek hassasiyetli görüntüleme ile 0.7 saniye bir fotoğraf alma özelliğine sahiptir. 

Smart Obliqe Capture Yazılımı ile Eğik uçuş yapabilirsiniz

Zenmuse P1 Smart Oblique Capture yazılımı ile oblik kameralarda olduğu gibi hatta daha kalitesi ve cm hassasiyeti ile eğik fotoğraflar alarak, profesyonel 3B şehir ve arazi modellemesi yapabilirsiniz. 

Ortofoto ve Fotogrametrik Projeler için büyük zaman kazanın.

Zenmuse P1 Matrice 300 ile birlikte kullanıldığında 50 dakika gibi havada kalma süresiyle , sabit kanat vtol insansız hava araçları ile adeta başa baş bir performans sergilemektedir. Zenmuse P1 diğer full frame kameralara karşı lens distorsiyonu ve ppx , ppy değerleri , 4 mikronluk piksel boyutu ile fotogrametri yazılımlarında kusursuz bir işlem yapılmasını sağlamaktdarı.

Zenmus P1 Matrice 300 RTK ile tek uçuşta büyük çapta kadastral altlık haritaları yapabilirsiniz. 50 dakika gibi tek pille uçuş süresi , tam çerçeve 45 mp kamera ile 500 metreden bile yüksek kalitede hava fotoğraları elde etmenizi sağlamaktadır.

Zenmuse P1 ve Matrice 300 RTK modelinin gelecekte sabit kanat İHA lardan daha fazla piyasada tutunacığını tahmin ediyorum. Bunun nedenleri uzun uçuş süresi, tam çerçeve fotogrametrik kamera, Oblik uçuş imkanı, ağır lidar sensörlerini rahat taşıma, uygun fiyatı, servis ağı , kullanım kolaylığı ve daha bir çok nedenden dolayı fotogrametri sektörünün tercihi olacaktır diyorum.

Matrice 300 RTK ve Zenmuse P1 kamera sadece fotogrametri değil, arazi etüdü ve araştırmasında, küresel iklim değişikliği araştırmaları, arama kurtarma, yaban hayatı izleme, orman yangınları izleme ve daha bir çok sektörde rahatlıkla kullanılabilen bir ürün olacaktır.

Tek uçuşta bile büyük alanların ortofoto çalışmalarını yapabileceğiniz bir ürün olacaktır.

Otonom akıllı sezgisel yazılımı ile cm konumsal doğruluk ile uçuş yapmanız mümkün olacaktır.

Yorum Yaz