EBSO Başkanı Yorgancılar'dan terör saldırısına kınama

EBSO Başkanı Yorgancılar'dan terör saldırısına kınama
EBSO Başkanı Yorgancılar'dan terör saldırısına kınama

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, “Yurtta Sulh, Cihanda Sulhanlayışına sahip bu topraklarda; birliğimizi, dirliğimizi bozmaya hiçbir kuvvetin gücü yetmedi ve yetmeyecektir de” dedi.

haber arası detay


İstanbul’da gerçekleşen terör saldırısı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Ege Bölgesi Sanayi Odası(EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, “İstiklal caddesinde sivil vatandaşlarımıza kurulan hain terör saldırısı bizleri derinden üzmüştür. Geçmişte de benzer acıları yaşadık. Bu topraklar, bu acıları artık yaşamasın istiyoruz” dedi.

Yaşanan bu tür acılarda siyaset üstü bir yaklaşımın zorunlu olduğunu ve birliktelik ile sağduyunun en büyük ilaç olduğunu ifade eden Yorgancılar, “Unutulmamalıdır ki; huzur olmadığı zaman refah olmaz, kalkınma olmaz, yatırım olmaz. ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’ anlayışına sahip bu topraklarda; birliğimizi, dirliğimizi bozmaya hiçbir kuvvetin gücü yetmedi, yetmeyecektir de” diye konuştu.
Bu ve benzeri olaylarınülkemizde de başka bir ülkede de bir daha yaşanmamasını temenni eden Yorgancılar, “Terörü, teröre yardım ve yataklık edenleri şiddetle lanetliyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadesini kullandı.

Yorum Yaz