Efes Selçuk iklim atölyeleri Aralık takvimi açıklandı

Efes Selçuk iklim atölyeleri Aralık takvimi açıklandı
Efes Selçuk iklim atölyeleri Aralık takvimi açıklandı

Efes Selçuk İklim Atölyeleri Projesi Aralık Ayı Etkinlik Programı açıklandı. Aralık ayı etkinlik takvimi kapsamında etkinlikler 3 Aralık günü saat 12.00’de Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde gerçekleşecek Ekolojik Film Seçkisi ile başlayacak. Farklı dillerde farklı bakış açılarından gençlerin ürettiği filmlerle Efes Selçuklu çocuklara iklim krizi hakkında yaratıcı düşünme fırsatı tanınacak.

haber arası detay


Efes Selçuk Belediyesi ile Atölye Deneme Sanat ve Ekoloji Derneği’nin, Fransa’nın Türkiye Büyükelçiliği hibe desteği ile hayata geçirdiği, İzmir St. Joseph Lisesi ve İzmir Fransızca Öğretmenleri Derneği’nin destekleri ile zenginleşen Efes Selçuk İklim Atölyeleri Projesi Aralık takvimi kapsamında Ekolojik Film Gösterimleri, Kent Bostanları Atölyesi, Ritmik Hareket Atölyesi, Eco Masal Atölyesi ve Yeşil Yeni Yıl Atölyesi düzenlenecek. 
Efes Selçuk İklim Atölyeleri Projesi, Efes Selçuk’ta yaşayan 7- 14 yaş arası 1500 çocuğa ulaşarak çocuklara çevre ve iklim konularında farkındalık kazandırmayı amaçlıyor. Yaklaşık bir yıl sürecek proje ile Efes Selçuk’ta yaşayan 7- 14 Yaş çocukların çevre konusunda bilinçlenmesi ve bu konuda günlük yaşamlarında yeni beceriler kazanmasını sağlamak amacıyla atılan adımların Aralık ayında da devam edecek. Efes Selçuk İklim Atölyelerine Ekim ve Kasım aylarında toplam 119 öğrenci katıldı. 


Efes Selçuk İklim Atölyelerine katılmak isteyen çocuklar belirlenen SELBİM (444 8 892) ya da Efes Tarlası Yaşam Köyü üzerinden 0232 892 69 25 /394 atölye takvimi doğrultusunda gerçekleşecek etkinliklere katılabilecekler. 


 

Yorum Yaz