Elde edilen kazanç sosyal markete bağışlanacak

Elde edilen kazanç sosyal markete bağışlanacak
Ordu Büyükşehir Belediyesi, ülke çapında üretimi yapılan ürünleri de tarladan satın alarak yüzde 30 daha ucuza Ordu’da satılmasını sağlayacak.
Elde edilen kazanç sosyal markete bağışlanacak

ORTAR A.Ş aracılığıyla Ordu’nun yöresel ürünlerini tüm ulusal piyasa ile buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi bu kez de dışarıda iyi tarım uygulaması ile üretilen ürünleri daha ucuza Ordulu ile buluşturacak.

haber arası detay

 

Ordu’nun yöresel ürünlerini gerek zincir marketler aracılığıyla gerekse çeşitli platformlarda vatandaşlarla buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, ülke çapında üretimi yapılan ürünleri de tarladan satın alarak yüzde 30 daha ucuza Ordu’da satılmasını sağlayacak.

İYİ TARIM İLE ÜRETİLEN PATATES 5 YEREL MARKETTE SATILACAK (İDEAL, DEMİRLER, AFTA, KALAFATLAR, ANKAMAR)

Pilot uygulama olarak patates ürünü ile çalışmayı başlatan ORTAR A.Ş,  ZZEF Grup iş birliğinde tarladan aracısız olarak Ordu’ya getirdiği ürünü Demirler, İdeal, Afta, Kalafatlar ve Ankamar marketleri olmak üzere toplamda 5 yerel markettin raflarında satışını yapacak.

Bu uygulama ile birlikte hem Ordu’daki vatandaşlar ürünleri piyasanın altında bir fiyat ile almış olacak hem de yerel marketler desteklenmiş olacak.

Yine hal esnafıyla ortak hareket eden ORTAR A.Ş onlarında kaliteli ürünleri tüm Karadeniz’de satış yapabilen esnafa dönüştürmeyi amaçlıyor.

ELDE EDİLEN KAZANÇ SOSYAL MARKETE BAĞIŞLANACAK 

Gelen ürünün yüzde 10’luk kısmı Ordu Büyükşehir Belediyesinin ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hayata geçirdiği Sosyal Market’e ZZEG Grup desteği ile verilecek. Bu proje ile elde edilecek kazanç ise yine Sosyal Market’e bağışlanacak.

Yorum Yaz