Ferdi Baba Restaurant'ta renkli lasman

Ferdi Baba Restaurant'ta renkli lasman
Ferdi Baba Restaurant'ta renkli lasman

Bilsev Group’un yıldız restaurantı Ferdi Baba, çok farklı ve çok renkli bir lansman etkinliğine ev sahipliği yaptı. Dünyanın lider teknoloji firmalarından Samsung’un, 8K Neo QLED Tv serisini tanıttığı geceye, Nükhet Duru da şarkılarıyla renk kattı.

haber arası detay


İzmir İstinyepark’taki Ferdi Baba Restaurant’ta gerçekleşen lansman gecesine İzmir iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. Gecede ilk olarak Samsung Tüketici Elektroniği Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mert Gürsoy ve gecenin ev sahipliğini yapan Bilsev Group Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilsev, Sanatçı Nükhet Duru’nun moderatörlüğü eşliğinde son teknoloji televizyon ürünleriyle ilgili detayları misafirlerle paylaştı. Sektörel değerlendirmenin de yapıldığı sohbetin ardından konuklar, restaurant içerisinde oluşturulan özel deneyim alanda Samsung’un en yeni televizyon teknolojileri ile tanıştı.

Nükhet Duru’nun şarkıları ve keyifli sahne performansıyla renklenen gece ile ilgili olarak konuşan Bilsev Group Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilsev, “Samsung ile uzun yıllara dayanan keyifli işbirliğimiz süresince, İzmir’in çok özel lokasyonlarında, konsepti birbirinden güzel birçok mağaza açtık ve açmaya devam ediyoruz. Ülkemize değer katan birçok projede birlikte yer aldık. 
Bugün de çok farklı bir etkinliğe imza atıyoruz. Bilsev Group olarak,bu özel lansmana Ferdi Baba Restaurant’ımızda ev sahipliği yaptığımız için ayrıca gururluyuz” dedi.

Yorum Yaz