Fixar Vtol Uav 1200 adet üretilecek

Fixar Vtol Uav 1200 adet üretilecek
Fixar Vtol Uav 1200 adet üretilecek Fixar Vtol Uav 1200 adet üretilecek

HARİTALAMA İÇİN PROFESYONEL DRONLAR FİXAR İHA ÇÖZÜMLERİ
Haritalama için insansız hava araçlarının ortaya çıkışı, topografik haritalama ve araştırma alanında devrim yarattı ve bir coğrafi alandaki verileri analiz etme ve toplama işini hesaplanamayacak kadar hızlı ve kolay hale getirmeyi mümkün kıldı. İnsansız hava araçları (İHA'lar), 3D LIDAR tarama teknolojisini ve çoklu kamera çekimlerini kullanarak, eski kara tabanlı araçların kullanımından çok daha kısa sürede ve çok daha doğru bir şekilde ve eski hava yöntemlerinden çok daha ucuza bir harita oluşturabilir.

haber arası detay

HARITALAMA IÇIN DRONLAR VERIMLI VE ÇOK YÖNLÜDÜR
Dronlar, aşağıya bakan sensörleri kullanarak, verileri birden çok açıdan yakalayabilir ve bu görüntüleri, drone fotogrametrisi adı verilen bir süreçte herhangi bir alanın şaşırtıcı derecede doğru bir haritasını oluşturmak için birlikte oluşturabilir. Bu, tüm haritalama sürecini bazen geleneksel arazi tabanlı araçları kullanmaya göre beş kata kadar daha hızlı hale getirir ve işçilik maliyetlerini de önemli ölçüde azaltır. İHA'lar, aksi takdirde erişilemeyen alanları da haritalayabilir. Uçurumlar, yarık kanyonlar ve diğer tehlikeli araziler, bir araştırmacının güvenliğini riske atmadan aniden ölçülebilir.

DRONE HARİTALAMA DEVRİM NİTELİĞİDİR
Hava fotoğrafçılığı bir süredir haritalama için kullanılsa da, bu genellikle pahalı yakıt ve yetenekli pilotlar kullanılarak helikopterlerde veya uçaklarda insanlı uçuşlarla yapılırdı. İnsanlı uçakları İHA'larla değiştirmek, maliyetleri önemli ölçüde düşürerek, daha sık veri toplanmasına ve sürekli değişen bir ortamda güncellemelere izin verdi.

DRONE HARİTALAMANIN UZAĞA ULAŞAN UYGULAMALARI VAR
Drone haritalama verileri, topografik haritalama, 3B haritalama, madencilik ve taşocakçılığı operasyonları için ölçme, şehir ve şehir planlaması gibi büyük ölçekli alanlardan ev inşaatı veya peyzaj tasarımı gibi daha küçük bir ölçeğe kadar herhangi bir sayıda alanda kullanılabilir. Drone haritalama, kaza yeniden inşası veya sigorta talepleri ve ayarlaması gibi araştırma amaçlı olarak bile kullanılabilir. Drone haritalamanın getirdiği olasılıklar henüz zirvelerine ulaşmadı.

DRONE HARİTALAMA İÇİN NEDEN FIXAR KULLANMALI?
İle FIXAR 007 ‘, bu haritalama kullanım için idealdir endüstriyel drone 60 kilometrelik uçuş aralığı ve LİDAR yetenekleri olduğunu s. 2000 gram maksimum yük kapasitesi ve yerleşik kamera ve tarayıcılar için birçok seçenekle donatılmış olan FIXAR 007'yi tam olarak haritalama ihtiyaçlarınıza göre donatabilirsiniz. Bir FIXAR drone'nun haritalama yöntemlerinizi temelli olarak nasıl değiştirebileceğini öğrenmek için bugün bir FIXAR temsilcisiyle iletişime geçin .

FIXAR DRONE UYGULAMALARI
Topografik haritalama
Tematik haritalama
Kadastro haritalama
Planlama ve izleme
3B haritalama
Grafik ve gezinme
Etüt


Volatus Aerospace, Kuzey Amerika'da Eşsiz FIXAR VTOL İHA'yı Üretecek ve Dağıtacak

İnsansız uçak ve drone hizmetlerinin hızla büyüyen entegre sağlayıcısı olan Volatus Aerospace, Ontario, Oro'daki Lake Simcoe Bölgesel Havaalanındaki yeni tesisinde yılda 1.200 adede kadar yenilikçi FIXAR VTOL drone üretimine başlayacak.

Volatus'un Kanada'daki üretim tesisi kurulumu, iş geliştirme ve teknik destek de dahil olmak üzere girişime katkısının yaklaşık 1 milyon dolar olacağı tahmin ediliyor.
Yakın zamanda Transport Canada tarafından uçuş için onaylanmış; Bu hibrit İHA, bir quadcopter veya sabit kanatlı dronlardan daha yüksek bir verimlilikle ileri uçmak için bir kanat profilinin kaldırma gücünden yararlanarak dikey ve ileri uçuş arasında geçiş yapabilir.

“İpucu onun adı olsa da,” yorumlar Glen Lynch , Volatus Havacılık CEO'su FIXAR Sabit Açı Rotorlar açılımı”,. Bu, uçak geçiş yaptığında motorların konumunun değişmediği anlamına gelir. Patentli bir tasarımdır ve uçağın dikey ve ileri uçuş arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapmasına izin verir. Ünitenin artırılmış menzili, örneğin bir boru hattı veya yol gibi daha uzun bir şeyi incelemek istediğinizde gerçekten yararlı olabilir. "

Kuzey Amerika ortağı olarak Volatus Aerospace'i seçerken; FIXAR Küresel Genişleme Direktörü Yulia Druzhnikova, “Volatus Aerospace stratejik bir ortakta ihtiyaç duyduğumuz her şeyi sunuyor. Birinci sınıf bir üretim merkezi açıyorlar; gelişmiş ve BVLOS pilot ve operasyonel eğitim için derin bir uzmanlığa sahiptirler; Kanada'da kıyıdan kıyıya dağıtım hizmeti veriyorlar ve yakın zamanda ABD'de operasyonlar açtılar. "

Demo uçuşları ve ürün hemen mevcut olmakla birlikte, Kuzey Amerika'da üretilecek ilk ürün grubu FIXAR 007'dir. Bu konfigürasyon, iki kilogramlık (4,4 lb) yük kapasitesi ve değiştirilebilir yük modülü ile birlikte İHA'yı yapar. Haritalama / fotogrametri, lazer tarama (LiDAR), son kilometre teslimatı, hassas tarım, kritik altyapı izleme ve daha fazlasını içeren çok sayıda uygulama için idealdir.

60 km'ye kadar uçuş aralığı

Seyir hızı 72 km / s

120 km / saate kadar maksimum hız

60 dakikaya kadar uçuş süresi

Kurulum süresi 5 dakikadan az

2 kg'a kadar taşıma kapasitesi

Eklenti yük modülleri

Yorum Yaz