Fotogrametri Drone alanında Preneu uygun mudur?

Fotogrametri Drone alanında Preneu uygun mudur?
PRENEU'ya hoş geldiniz. yeni, yenilikçi değerler yaratmak ve paylaşmak için çabalıyoruz.
Fotogrametri Drone alanında Preneu uygun mudur?

MILVUS Hava Araştırmasından Güvenlik İzlemeye kadar bir çok işlevi yapan drondur. VTOL işlevine sahip MILVUS, geleneksel sabit kanat sistemlerinin dengesiz kalkış ve inişlerini aşarak sınırsız kalkış ve inişe izin veren yeni sabit kanat sistemini uygular.

haber arası detay

 

Nehirler ve çayırlar gibi açık alanları inceleyebilir, kısa sürede milli park ve çayırların bitki örtüsü endeksini izleyebilir. Uluslararası sınırlar gibi geniş alanlarda gündüz ve gece gözetleme / keşif için kullanılabilir.

TEMEL ÖZELLİKLERİ
VTOL
Tam otomatik
dikey kalkış ve iniş

Maks. Alan sayısı 80 dak.
Operasyon zamanı

120km / s
Maksimum Uçuş Hızı

60 ~ 70 km / saat
Çalışma hızı

Anket ve Haritalama
Kore'deki LX projesi için çok çeşitli mekansal bilgilerin ve kadastro araştırmasının toplanması
Çeşitli sivil araştırma ve mühendislik şirketlerine tedarik


Kamu güvenliği
Kore'deki Ulusal Denizcilik Parkı'nda yasadışı faaliyetlerin izlenmesi
Etüt Mt. Kore'deki Sobaek Milli Parkı
Deniz kıyısında devriye gezmesi için Kiribati hükümetine MILVUS tedarik etti


Askeri operasyonlar
Kore Askeri İçin Hava Savunma Eğitim Sistemi Uçağı
İnsansız Askeri üs gözetimi için VTOL Sabit Kanat

DRONEiT-GCS
Yer Kontrol Sistemi
DRONEiT-GCS, uçuş modu, irtifa, uçuş hızı, uçuş mesafesi, kamera durumu, GPS koordinatları ve pil ömrü gibi gerçek zamanlı uçuş bilgileri sağlar.

Temel Avantajlar
ÜRÜN AÇIKLAMASI

Uygun Görev Planlaması
Görevi yazmak ve ayrıntılı ayarları yapmak için haritaya tıklayın
Basitleştirilmiş anket ve koridor görevleri için kalıpları kullanın

Çoklu Birim Kontrolü
Tek bir ekranda birkaç ünite kontrol edilebilir
Aynı anda birden fazla görevi yerine getirebilir
Tek bir GCS'de birkaç Drondan gelen uçuş bilgilerini ve verilerini izleme

Ünite Durum Ekranı
Görüntü tabanlı Widget, ünitenin mevcut durumunu sezgisel olarak görüntüler ve ünitenin doğru durumunu sağlamak için ayrıntılı bilgileri özelleştirir.
Ana Özellikler
ANA İŞLEV
Uçuş modu, irtifa, uçuş hızı, uçuş mesafesi, kamera durumu, GPS koordinatları ve pil ömrü gibi gerçek zamanlı uçuş bilgileri sağlar
Gerçek zamanlı uçuş / video denetleyicisi
Gerçek zamanlı video izleme
LTE tabanlı video aktarımı
Otomatik rota navigasyonu
Topografya ve göreve göre otomatik kalkış / dönüş / iniş / uçuş / eylem
Çeşitli uçuş kontrolü (PRO)
3B harita (PRO)
Uçuş rotasındaki çarpışma bilgileri (PRO)
UTM'ye (PRO) bağlantı

RUEPEL
120 dakikalık dayanıklılık motorlu helikopter
Motorlu helikopter tipi drone olan RUEPEL, okyanus üzerinde veya güçlü rüzgarlar gibi şiddetli uçuş ortamlarında çalışmak için etkilidir. Motor kapasitesine bağlı olarak, 10 kg'a kadar faydalı yük ile 60 dakika (120 dakikaya kadar) uçabilir.

Uzay bilgisi toplamak için gündüz / gece devriyeleri için sistemlere ek olarak LIDAR sensörleri gibi oldukça ağır olan araştırma ekipmanlarını taşıyabilir ve acil durum malzemelerini tenha adalara ve afetlerden etkilenen alanlara taşımak için kullanılabilir.
TEMEL ÖZELLİKLERİ
15 m / s
Rüzgar direnci

Maks. Alan sayısı 120 dk.
Operasyon zamanı

10kg
Yük

ASL 3,3 km
Maksimum Çalışma Yüksekliği


PANDION
Özelleştirilebilir Çok Amaçlı Helikopter
PANDION, tek seferde 45 dakikaya kadar uçacak şekilde tasarlandığından, kısa operasyon süresiyle ilgili önceden var olan çok amaçlı helikopterlerin zayıflığının üstesinden geldi.

Kamera otomatik ayarları, GCS ve orijinal uygulamamız ile tamamen otomatik uçuş ve engel algılama / kaçınma sistemleri sağlar.

Gündüz ve gece gözetleme / keşif, barajlar ve binalar gibi büyük tesislerin denetimi, sanayi sitelerinde gaz kaçaklarının tespiti ve daha fazlası için en etkili çözümleri sağlar.

TEMEL ÖZELLİKLERİ
13 m / s
Rüzgar direnci

Maks. Alan sayısı 45 dk.
Operasyon zamanı

8kg
Maksimum Kalkış Ağırlığı

Maks. Alan sayısı 60km / s
Maksimum uçuş hızı


Merhaba. PRENEU'ya hoş geldiniz. yeni, yenilikçi değerler yaratmak ve paylaşmak için çabalıyoruz. PRENEU Co., Ltd. adını 'vizyon, itici güç ve yaratıcılığı kullanarak yeni, yenilikçi değerler yaratmak için riskler ve inisiyatifler alan herkese' atıfta bulunan 'girişimci' olarak adlandırılmıştır. PRENEU, insansız hava araçlarında uzmanlaşmış bir marka olan DRONEiT'i başlatarak, `` orijinal IoT sensör teknolojimizin ve havacılık teknolojimizin çeşitli diğer endüstrilerle yakınsaması yoluyla müşterilere özelleştirilmiş katma değer sağlama '' ifadesini kullanarak drone pazarında işe başladı. 4. sıranın kilit oyuncusu olarak tanınmaya başlandı.endüstri. Eğitim amaçlı dron dağıtımından başlayarak, işi endüstriyel birimler ve drone operasyon hizmetlerini üretmeye genişlettik. Ayrıca, Kore'nin en iyi drone üreticilerinden biri olarak bilinmesi ve Kore topraklarının ötesinde küresel bir şirket haline gelmesi için IoT tarafından desteklenen Akıllı AI drone'ları geliştirdik. PRENEU'nun tüm üyeleri, drone ve BT teknolojilerinin birleşmesi yoluyla çeşitli endüstriyel siteler, kamu güvenliği ihtiyaçları ve askeri operasyonlar için verimli değer sağlamak için elinden gelen çabayı gösteriyor. Kesintisiz teknolojik gelişim ile insansız hava araçlarıyla tüm topluma fayda sağlayan bir şirket olma yolunda çaba göstereceğiz. Teşekkür ederim.

Yorum Yaz