GMKA Ekoturizm mali destek için son başvuru 17 şubat 2023

GMKA Alternatif turizm, eko turizm mali destek başvurusu için son tarih 17 Şubat 2023 olarak belirlendi. başvuru eklerinin tamamı www.gmka.gov.tr adresinden temin edilebilir. Başvurular Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden yapılacak. Bu tarihten sonra başvuru yapılmayacak. Taahhütnaneme son teslim tarihi 24 şubat 2023 saat 17:00 olarak belirlendi.

 

Teklif Çağrısı İlanı 2022 YILI ALTERNATİF TURİZM / Ekoturizm / Kırsal Turizm DESTİNASYONLARININ GELİŞTİRİLMESİ MALİ DESTEK PROGRAMI Referans No: TR22/22/ATKÖAMDP

Güney Marmara Kalkınma Ajansı yürütmekte olduğu “2022 Yılı Alternatif Turizm Destinasyonlarının Geliştirilmesi Mali Destek Programı” kapsamında uygun proje başvurularının kendisine sunulması amacıyla ilana çıkmış bulunmaktadır.

Söz konusu program hakkında detaylı bilgi, Başvuru Rehberi ve eklerinin tamamı www.gmka.gov.tr internet sitesinden temin edilebilir. Başvuruların son tarihi 17 Şubat 2023 ve saati 23.59’dur. Başvurular Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden yapılacak olup bu tarihten sonra başvuru yapılamayacaktır. Taahhütnamenin son teslim tarihi ise 24 Şubat 2023 ve saat 17:00’dir. Alternatif Turizm Destinasyonlarının Geliştirilmesi Mali Destek Programı çerçevesinde finanse edilecek projelerin sunulması, seçilmesi ve uygulanması ile ilgili kurallar Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği ile Destek Yönetimi Kılavuzu hükümlerine uygun olarak açıklanmaktadır. Başvuru sahipleri başvuruda bulundukları andan itibaren bu yönetmelik hükümlerini ve rehberde yer alan bütün hususları kabul etmiş sayılırlar. GMKA, bu destek programını zorunlu hallerde Yönetim Kurulunun onayını almak şartıyla Ajans tarafından desteklenecek proje listesi ilan edilmeden önce iptal edebilir. Bu durumda Ajanstan herhangi bir hak ve tazminat talebinde bulunulamaz. İlanen duyurulur.

Adres: Güney Marmara Kalkınma Ajansı Paşaalanı Mah. A. Gaffar Okkan Cd. No:36/1 Karesi/Balıkesir Telefon: (+90) 266 246 10 00 Faks: (+90) 266 246 17 00 İnternet sitesi: www.gmka.gov.tr E-posta: [email protected]  

Yorum Yaz