Harita Ölçüm Cihazı Satışı

Harita Ölçüm Cihazı Satışı
Bu bölümde Harita Mühendislerinin Ölçüm Cihazlarının satışı yapan distribütör firma ve bayilerin reklam haberi yapılır.
Harita Ölçüm Cihazı Satışı Harita Ölçüm Cihazı Satışı

haritahaber.com dan tüm Türkiye'de faaliyet gösteren, harita büroları, fotogrametri firmaları, Harita ve fotogrametri yazılım şirketleri, Gps ve Total station satan distribütör firmalar, bayilerilerin satmış olduğu cihazların reklam haberlerini tüm Türkiye gündeminde haber yapmaktadır. Sizde satmış olduğunuz cihazlarınızı ve firmanızı çok kısa sürede mesleki firmalar arasında anında duyulmasını sağlayabilirsiniz.

haber arası detay

Reklam Haber Nedir? Reklam Haber internet reklamcılığında ürün ve hizmetlerin faaliyet ve özelliklerini anlatarak, ve bunu haberler şeklinde yorumlayarak gizli reklam yapma özelliğidir. Google News açık yapılan reklamların haber değeri olmadığını bilerek o haberlere yer vermemektedir. Gizli reklam haber yaptıran firmalar google news te çıkmayı başarmaktadır. bizde tüm mesleki firmalara bir kampanya düzenledik.

haritahaber.com kuruluş amacı; harita ve kadastro hizmeti veren meslek gruplarının internet ortamında ticaretine ivme kazandırması hedeflenerek, farklı bir formatta ticari haber yapılarak firmaların reklamının yapılması hedeflenmiştir.

haritahaber.com güçlü altyapısı, seo yazılımları sayesinde google algoritmaları kullanılarak hedef kitleye anında ulaşmayı hedeflemektedir. google haberler ( news ) sayesinde firmaların reklam haberlerini hedef kitleye anında ulaştıracaktır. Sitemizin kuruluşu  çok yeni olmasına rağmen , çok kısa zamanda meslek ile ilgili kişilere anında ulaşacaktır. örneğin; sizin yaptığınız iş kolu ile ilgili bir iş yaptırmak isteyen müşteri portföyü google de arama yaptığında , çıkan sonuçlarda eğer sitemizin içinde sizinle ilgili her hangi bir faliyet alanından bahsediliyorsa direk sizin harita bürosu veya firması çıkacaktır. Bazen bu veri işlemeleri google haberler tarafından ülke gündemine taşınarak, çok geniş çapta isminiz kişilerin hafızasına yerleşecektir.

sitemiz Türkiye genelinde faliyet gösteren harita firmalarının ticari haberlerini yaparak, firmanızın ulaşılabilirliğini artıracaktır. Günümüz teknolojisinde google aramalarda büyük rekabet olmakla birlikte yaptığımız firma web siteleri ulaşılamaz durumdarır. Google Ads çok fazla para yatırarak reklam yapılabilmekte, reklamınız bittiği anda google sizin Türkiye sıralamanızı yine eski kaldığınız yerden başlatmaktadır. Paralı google reklamları da size paranız ölçüsünde hizmet vermektedir. Aynı zamanda  sitemizden , sizin sitenize vermiş olduğumuz linkle daha hızlı ulaşılabilir olacaksınız.

Nasıl Reklam Gönderebilirsiniz.

1. Yöntem; İster siz reklam haberinizi kendiniz yazıp, en az 3 foto gönderebilirsiniz. biz de sizin göndermiş olduğunuz reklam haberi sitemizde olduğu gibi yayınlarız.

2. Yöntem; işlemeniz ile ilgili hizmetlerinizi bize anlatıp, biz kaleme alarak reklam haber olarak sizi gündeme taşırız.

Reklam HABER vermek için

0 544 608 84 80  nolu telefonu direkt arayıp veya mail post göndererek bize ulaşabilirsiniz.

mail: [email protected]

 

www.haritahaber.com Olarak Hizmetlerimiz

Yorum Yaz