Havran Bedensel Engelliler Derneği'nden Uçurtma Şenliği

Havran Bedensel Engelliler Derneği'nden Uçurtma Şenliği
Engelsiz yaşam projelerini en kısa zamanda hayata geçirmek istiyoruz. yaşamın her alanında farkındalık yapmak için mücadelemiz devam ediyor. Derneğimize katkı sunan, destekleyen, bizleri motive eden, elini taşın altına koyan herkese ayrı ayrı teşekkürü bo
Havran Bedensel Engelliler Derneği'nden Uçurtma Şenliği

Havran Bedensel Engelliler Derneği  Kavaklı Park'ta engellilere yönelik uçurtma şenliği yapıldı. Dernek başkanı İsmail Çetinkoz organizasyonu ile gerçekleştiren şenlikte engelli  çocuklar sevindirildi. Başkan Çetinkoz : " Bu tür etkinliklerin engelli çocukların birbirleriyle kaynaşıp sosyalleşmesine ve rehabilitasyonuna katkı sunmaktadır. Bu tür etkinliklerde özel bireylerimizin yüzlerindeki o coşku ve sevinci görmek bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor, onlar mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz. Onlara verilebilecek en güzel duygunun sevgi, en güzel paylaşımının sevgi paylaşımı olduğunu belirtmek istiyorum. Özel bireylerimizi sevgisiz bırakmayalım lütfen, Uçurtma şenliği'nde emeği geçen herkese teşekkür ederim ifadelerini kullandı.

haber arası detay

 


Havran Bedensel Engelliler Dernek Lokali açılıyor.
Havran Bedensel Engelliler Derneği Lokali Havran Kapalı Pazar Yeri karşısında hizmete açılıyor. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy'un destekleri ile bedensel engelli bireylerin de oturup, çayını, kahvesini içip zaman geçirebileceği bir lokali olacak. Engelli bireylere yönelik yapılacak projelerin de lansmanları bu lokalde yapılacak. 


Engelsiz yaşam için, Engelleri aşıyoruz
Havran Bedensel Engelliler Derneği başkanı İsmail Çetinkoz: " Engelsiz yaşam için engelleri aşıyoruz. Havran ilçemizde syn Kaymakamız ve Belediye Başkanımızın destekleri ile engelsiz yaşam projelerine imza atmak istiyoruz. Engelsiz yaşam projelerini en kısa zamanda hayata geçirmek istiyoruz. yaşamın her alanında farkındalık yapmak için mücadelemiz devam ediyor. Derneğimize katkı sunan, destekleyen, bizleri motive eden, elini taşın altına koyan herkese ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim." ifadelerini kullandı.


 

Yorum Yaz