Havran Nüfus Müdürlüğü 81 ilin Nüfus Müdürlerini ağırladı.

İçişleri bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından hizmet içi eğitim semineri için Ayvalık ilçesine gelen nüfus müdürleri, Havran ilçesini ve Havran Nüfus Müdürlüğü'ne ziyaret gerçekleştirdi.

 

Havran Kocaseyit Anıt Mezarı ve rekreasyon alanını da ziyaret eden nüfus müdürlerini Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ve Havran Nüfüs Müdürü Erhan Dayı karşıladı. Nüfus müdürleri Kocaseyit'in memleketi Havran ilçesini ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Körfezin sakin şehri Havran ilçesi temiz havasıyla yaşanabilir bir kasaba olması dikkatten kaçmadı. Nüfus müdürlerine Havran ilçesinde yer alan Osmanlı Döneminde yapılan Hocazade Konağı (Havran Kent müzesi ) bahçesinde yemek ikram edildi. 

HAVRAN NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ TAM NOT ALDI 81 ilin Nüfus müdürleri aynı zamanda Havran ilçe nüfus müdürlüğü'nün çalışmalarını yerinde inceledi. Havran Nüfus müdürü Erhan Dayı'ya yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ettiler. Havran Nüfus Müdürü Erhan Dayı; " 81 ilin nüfus müdürlerini Belediye Başkanımız Emin Ersoy ile birlikte ağırladık. misafirlerimiz bizleri onurlandırdı. Güzel bir atmosferde karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Vatandaşlarımıza daha iyi ve hızlı hizmeti nasıl sağlarız,  hizmetlerin teknolojik yöntemlerini konuştuk. Bizleri onurlandıran tüm nüfus müdürlerimi ayrı ayrı kutlarım." ifadelerini kullandı.

HAVRAN NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ EHLİYET VE KİMLİĞİ HIZLI ÇIKARMASI İLE BİLİNİYOR Havran Nüfus müdürlüğü yen nesil ehliyet, kimlik gibi belgeleri randevusuz hızlı bir şekilde çıkarması ile biliniyor. Yaz dönemi Edremit Körfezinden yüzlerce vatandaş hızlı ve etkin hizmetten faydalanmak için Havran İlçe Nufus müdürlüğü nü tercih etti.

Yorum Yaz