Havran Nüfus Müdürlüğü Kocaseyit'in torunlarını sevindirdi

Havran Nüfus Müdürlüğü Kocaseyit'in torunlarını sevindirdi
Havran Nüfus Müdürlüğü Kocaseyit'in torunlarını sevindirdi

Balıkesir ili Havran ilçesi Nüfus Müdürü Erhan Dayı yapmış olduğu alan çalışmaları ile dikkatlerini üzerine çekiyor. Edremit Körfezi'nin jet müdürü Erhan Dayı Çanakkale Kahramanı Kocaseyit'in torunlarının ayağına giderek devletimizin hizmet gücünü gösterdi. 

haber arası detay

 

Nüfus Müdürü Erhan Dayı devlet hizmetlerini köylünün ayağına getirerek , köylüyü yeni nüfus kartlarına kavuşturuyor. Kocaseyit Köylüleri; '' Allah devletimize zeval vermesin, Havran nüfus müdürlüğünün yapmış olduğu hizmetleri takdir ediyoruz. Devlet hizmetini ayağımıza getirdiler. Yaşlılarımız Havran ilçe merkezine gitmekte zorlanıyor. demek ki devlet ayağımıza geliyormuş. sağ olun var olun:" ifadelerini kullandı.

HAVRAN NÜFÜS MÜDÜRÜ DAYI; Devletimizin hizmeti 7/24 her yerdedir. 

Havran nüfus müdürü Erhan DAYI; Çalışma arkadaşlarımız ile birlikte Çanakkale Kahramanı Kocaseyit'in Köyüne giderek herkesi yeni kimlik kartlarına kavuşturduk. Halkımıza hizmet etmeyi seviyoruz. Vatandaşımızın memnuniyeti bizi de memun ediyor. Köylülerin ayağına gitmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza hizmet etmek bizim için onurdur. Çanakkale Kahramanı Kocesiyit'in Köyü bizi ayrı gururlandırdı. ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
Talip Söyler

Havran Nüfus Müdürünü ve personelini,diğer Nüfus Müdürlüklerine örnek olacak bu özverili ve fedakar çalışmalarından dolayı tebrik ederim.

Talip Söyler

28 Aralık 2022 22:11

Yorum Yaz