Hexagon DPA Fotogrametrik Kamerayı duyurdu

Hexagon DPA Fotogrametrik Kamerayı duyurdu
Hexagon C1 Kamerayı içeren DPA Industrial'ı piyasaya sürdü.
Hexagon DPA Fotogrametrik Kamerayı duyurdu

Hexagon'un Üretim Zekası bölümü, AICON DPA serisi fotogrametri ölçüm sistemi ile birlikte yeni C1 Kamerayı içeren DPA Industrial'ı piyasaya sürdü. Fotogrametrik ölçümü basit ve zorlu atölye koşullarında uzman olmayan operasyonlara izin verecek kadar sağlam hale getirmek için tasarlanan DPA Industrial, piyasadaki en erişilebilir yüksek hızlı / yüksek doğruluklu ölçüm araçlarından biri olarak kendini kanıtlamaya ayarlanmıştır.

haber arası detay

 

Genel DPA Endüstriyel sistemi, diyagonal 10 metreye kadar ölçüm hacimleri üzerinde çalışan ve dijital modelleri yalnızca 10 mikronluk bir hassasiyetle sunan, tamamen taşınabilir bir koordinat ölçüm sistemidir. Son derece uzun ömürlü pil çalışması ile birlikte tam WiFi işlevi, DPA Industrial'ı, maliyetli üretim kesintilerine neden olmadan doğrudan üretim ortamında ölçüm için kullanımı kolay bir sistem haline getirir.

Yeni C1 Kamera, son derece zorlu üretim alanı endüstriyel ortamlara dayanacak şekilde tasarlanmış, sağlam bir Anchord DSLR kamera birimidir. Oldukça esnek kasa, aynı zamanda, metroloji dereceli sonuçlar elde etmek için uzman olmayan operatörler tarafından kullanılabilen, esasen bak-çek kamera üretmek için perde arkasına taşınan ayar ayarları ve kontrollerle son derece basitleştirilmiş bir ölçüm süreci sunar. Ünite, görüntü yakalama için tek bir düğme ve görüş alanını kontrol etmek için bir vizör içerir.

Hexagon Manufacturing Intelligence DPA ürün müdürü Andreas Rietdorf, "DPA Industrial'ı geliştirirken, hem işletim hatalarına karşı koruma sağlayacak hem de sistemi yalnızca temel eğitimle kullanımını kolaylaştıracak basitleştirilmiş bir kullanıcı deneyimi sunmaya odaklandık," dedi. "Bu tür bir ölçüm sisteminin gerektirdiği DSLR kameralar her zaman pahalı ve hassas bir yatırım oldu, bu nedenle daha sağlam bir deneyim sunan bir çözüm, kullanıcılardan duyduğumuz ihtiyaçlara tam olarak uyuyor."

Özel olarak tasarlanmış C1 Kameranın sağlam endüstriyel sınıf kasası etrafına inşa edilen DPA Industrial , hem esneklik hem de basitlik için özel olarak oluşturulmuş üst düzey bir fotogrametri sistemidir.

C1 Kamera, onu atölyede, atölyede veya dış mekanlarda kullanım için ideal kılan, IP51 sınıfı bir muhafaza içinde bulunan 50 megapiksel dijital kameradır. Sağlam kasasının yanı sıra, ölçüm nesnesine yansıtılan lazer hedefleme ızgarasının yardımıyla hedefleme ve görüntü yakalamaya yönelik kullanıcı etkileşimini azaltan basitleştirilmiş bir kontrol şemasına sahiptir.

AICON DPA Serisinin bir parçası, DPA Industrial Sinyalizasyon ve çekimden hesaplama ve raporlamaya kadar minimum eğitimle herhangi bir kullanıcı tarafından yönetilebilen tam otomatik bir iş akışı sağlamak için gelişmiş DPA Pilot yazılım platformuyla birlikte çalışır.

Özellikler Ve Faydalar
Metroloji Dereceli Doğruluk
Üst düzey fotogrametri teknolojisi, 10 mikron içinde ölçüm doğruluğu sağlar.

DPAIndustrialEnerconEsnek Muhafaza
Sağlamlaştırılmış IP51 sınıfı muhafaza, C1 Kamera ünitesinin içindeki son teknoloji optik ekipman için güçlü çevre koruması sağlar.

KABLOSUZ ÇALIŞMA
Dahili yüksek hızlı WiFi bağlantısı, uzaktan kumanda işlevselliği ve 5000'den fazla görüntüye uygun ultra uzun ömürlü pil, benzersiz taşınabilirlik ve esneklik sağlar.

Kolay Hedefleme
Lazerle yansıtılan hedefleme ızgarasıyla güçlendirilmiş özel vizör, zor açılardan bile hızlı ve kolay görüntü yakalamayı sağlar.

Basit Kontrol
Basitleştirilmiş kontrol şeması, ölçüm görevleri sırasında işletim hatalarını en aza indirerek fotogrametriyi minimum eğitim gerektiren kolay bir doğrult ve çek egzersizi haline getirir.

Ölçüm Aksesuarları
DPA Endüstriyel paketi, ölçüm hesaplamalarının temelini oluşturan referanslama için kullanılan eksiksiz bir hedefler, adaptörler ve ölçek çubukları setiyle birlikte gelir.

Geniş Uyumluluk
Büyük metroloji yazılım paketleri için modern, kullanımı kolay arayüz.

Yorum Yaz