İZİKAD 2023 projelerine hazırlanıyor

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) düzenlediği 6. Gelişim Çalıştayı ile hem 2022 yılını değerlendirdi, hem de 2023 yılında yapacağı çalışma, etkinlik ve projeleri planladı. “Mutluluğun Peşinde” ana teması ile düzenlenen çalıştayda fikir analizi, planlama, strateji, sentezleme, ortak ekip ruhu oluşumu üzerine çeşitli atölye çalışmaları ve drama faaliyetleri de yapıldı. 

Çalıştayı değerlendiren İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, İZİKAD olarak aktif bir yılı geride bıraktıklarını, bu çalıştay ile 2023 yılına yönelik bir projeksiyon tutmak istediklerini söyledi. Çeşitli atölye çalışmaları ve eğitim faaliyetlerinde bulunduklarını vurgulayan İZİKAD Başkanı Sezgin, “İZİKAD  6.Gelişim  Çalıştayı’nda aynı amacı hayal eden insanların niteliği, iyi bir planlama, iyi bir yönetim, amaç birliği benimsemek, fedakarlık içinde olmak ve dostluk ile birlikte ortak amaca yürümek” dedi. 

Atölyeler ve eğitim çalışmaları yapıldı Mutluluk teması üzerine Masal Anlatıcısı Sıla Topçam ile bir sohbet toplantısı da gerçekleştirdiklerini söyleyen Sezgin, ”Sahne Ayna Sanat Grubu Necdet Erdeniz ile bir eğitim çalışması yaptık. Mutluluk konu başlığını drama ile içini doldurmak istedik. Deneyimleyerek öğrenmek, yaşayarak çözümlemeyi drama ile iş hayatımıza yansıtmaya çalıştık. Son derece verimli bir atölye çalışması olduğunu söyleyebilirim. 2023 yılında imza atacağımız projeleri de değerlendirdik. 2023 yılında da aktif bir İZİKAD göreceksiniz” dedi.  Öte yandan çalıştayda İZİKAD altında yer alan komisyonlar 2022 yılında yapılan çalışmalarını ve 2023 yılı için stratejik planlarını anlattıkları sunumlar gerçekleştirdiler. Tüm komisyonlar arasında sürdürülebilirlik ve birlikte hareket etmek adı altında fikir alış verişi de yapıldı.

 

Yorum Yaz