İzmir Alperen Ocakları ile birlikte 2 yardım tırı bölgeye vardı

İzmir Alperen Ocakları ile birlikte 2 yardım tırı bölgeye vardı
İzmir Alperen Ocakları ile birlikte 2 yardım tırı bölgeye vardı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde yaşayan depremzedeler için düzenlenen yardım kampanyasına Büyük Birlik Partisi (BBP) İzmir İl teşkilatı da katıldı.

haber arası detay

İzmir Alperen Ocakları ile birlikte 2 yardım tırını bölgeye vardığı bilgisini paylaşan BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, "Bölgedeki ihtiyaca binaen teşkilatımız, partililerimiz ve ocağımızla yardım tırlarını İzmir'den yolcu ettik ve bölgeye ulaştı. Diğer yardımları da ihtiyaca göre planlı bir şekilde yollayacağız. Milletimizin yaralarını sarma adına elimizden gelen desteği vermeliyiz. Tırlarımızda çok sayıda soğuk havayla mücadelede kullanılacak materyaller var. Çadır içinde yakılabilecek 150 adet özel sobayı üretici arkadaşlarımızla birlikte yaptık. İçine de yakıt koyup yardım tırımıza yükledik. Genel Başkanımız Mustafa Destici'nin de dediği gibi büyük bir acıyı milletçe yaşıyoruz." şeklinde konuştu.

BBP İzmir İl Yönetimi'nden dokuz kişinin de bölgede olduğu bilgisini paylaşan BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, yardımların ilk etapta Gaziantep Nurdağı ve Adıyaman merkeze iletildi.
Depremzedelerin acısını tüm kalbimizle hissediyoruz diyen Öksüz, "Allah kardeşlerimizin yardımcısı olsun. Elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Vefat eden kardeşlerimize yüce Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Ayrıca bölgeden İzmir'e gelen 10 ailenin de ev ve tüm ihtiyaçları karşılandı. Biriken yardım malzemelerini AFAD'ın koordinesinde en kısa sürede uygun noktalara ileteceğiz. Bu konuda katkı vermek isteyen İzmirli hemşerilerimiz de lütfen bize ulaşsın." dedi.

Yorum Yaz