İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İzmir Doğalgaz A.Ş. Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İzmir Doğalgaz A.Ş. (İZMİRGAZ) arasında “Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul, Lise öğrencilerine yönelik Doğalgazın Güvenli ve Verimli Kullanımı İle Kariyer GünleriProjesi” kapsamında İşbirliği Protokolü imzalandı. Protokol imza törenine İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, İzmir Doğalgaz A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Yetik,Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Necdet Ulusan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısıİlker Erarslan, Şube Müdürü Zeynep Başdaşkatıldı.

“Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul, Lise öğrencilerine yönelik Doğalgazın Güvenli ve Verimli Kullanımı İle Kariyer Günleri Projesi” ile 1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu’nun genel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda enerji kaynaklarının güvenli ve verimli kullanımı bilincine sahip bir neslin yetiştirilmesine katkıda bulunmak amaçlanıyor. Proje ile öğretmen, öğrenci ve velilerin doğalgaz ve mesleki gelişim konusunda bilgi düzeylerinin ve farkındalıklarının artırılması hedefleniyor.

Güvenli ve verimli doğalgaz kullanımı bilgilendirme toplantıları yapılacak “Doğalgazın Güvenli ve Verimli Kullanımı İle Kariyer Günleri Projesi” kapsamında; okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise öğrenci ve öğretmenlerine güvenli ve verimli doğalgaz kullanımı ve mesleki kariyer konularında farkındalık yaratmak amacıyla seminer ve konferansların düzenlenmesi planlanıyor. Kariyer Günleri ile öğrencilerin mesleki anlamda bilgilendirilmesi, İzmir ilinde bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Milli Eğitim Müdürlüğünde Tesisat Teknolojileri ve İklimlendirme Alanı bölümünün öğrenci ve öğretmenleri ile bilgilendirme toplantılarının yapılması amaçlanıyor.

Yorum Yaz