KALDER Mükemmelliği Arayış Sempozyumu  Bu yıl Manisa’da

KALDER Mükemmelliği Arayış Sempozyumu  Bu yıl Manisa’da
KALDER Mükemmelliği Arayış Sempozyumu  Bu yıl Manisa’da

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi;1999 yılından bu yana geleneksel olarak her yıl düzenlediği Mükemmelliği Arayış Sempozyumu’nun (MAS) 23.sünü 7 Haziran’da Manisa Double Tree by Hilton’da gerçekleştirecek. Binin üzerinde alanında yetkin ve başarılı katılımcı listesi ile sadece İzmir’in değil, Ege’nin en büyük organizasyonu olan Mükemmelliği Arayış Sempozyumu, kaliteyi odağına alan Ege Bölgesi, İzmir ve Manisa’nın sanayi, hizmet, kamu sektörlerinin üst ve orta kademe yöneticileri, akademisyenleri ve öğrencilerini buluşturmaya hazırlanıyor.

haber arası detay


Ege Bölgesi’nin önde gelen şirket, kurum ve kuruluşlarının da destek verdiği Sempozyumun bu yıl ana teması “Zamansız Yansımalar” olarak belirlendi. Toplum 5.0, sürdürülebilirlik, yapay zeka, kriz dönemlerinde liderliğin önemi gibi kavramların öne çıkacağı sempozyumun, kendi alanında uzman konuşmacıları, gün boyunca iş dünyası temsilcilerine yeni bakış açıları kazandırırken, ufuklarının açılmasını da sağlamayı hedefliyor. 

Kılıç: “Bu yıl MAS Manisa’da”

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Mükemmelliği Arayış Sempozyumu’na davetli konuşmacı konukların, kendi yaşamlarında ve iş ilişkilerinde kalite odaklı iş yapış ve yaşam biçimleri ile fark yaratan akademi, iş, sanayi, teknoloji ve kültür/sanat dünyasından birçok isimden oluştuğunu belirten KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Senem Kılıç, sunumların tüm sempozyum katılımcılarında yeni bir bakış açısı inşasında bir temel olmasını hedeflediklerini söyledi. Sempozyumda ayrıca “Yılın Başarılı Ekibi Ödülü” ile “Ege Bölgesi Üstün Performans Ödülü”nün de sahiplerini bulacağını dile getiren KalDer İzmir Şubesi Başkanı Dr. Senem Kılıç, ödüllerin mükemmellik yolundaki kurum ve kuruluşlara kalitelerini ulusal ve uluslararası seviyeye yükseltmeleri için bir fırsat sunduğunu ve toplam kalite yönetim anlayışının yayılımını teşvik ettiğini kaydetti. 


Bölgedeki kurum/kuruluşların ve üst düzey yöneticilerini, bu yıl KalDer üye firmalarının yoğunlukta olduğu Manisa’da yapılacak sempozyumda görmek istediklerini söyleyen Dr. Kılıç, “Bölgemizin önde gelen kuruluşlarında söz sahibi olan, bu firmaların başarıya giden yolda direksiyonunda oturan fikir önderlerini aramızda görmek istiyoruz. Tüm yöneticileri ve iş dünyası temsilcilerini 7 Haziran tarihinde Manisa Double Tree by Hilton’da yapılacak olan sempozyuma katılmaya çağırıyorum” diye konuştu. 

Yorum Yaz