Konya Emirgazi Demirci'de satılık Ekoturizm Projesi

Ekoturizm projemiz Konya  ili Emirgazi  ilçesi Demirci mahallesi'nde yer almaktadır. 55.800 m2 alanda yapılan taslak projede toplam 100 m2 taban alan olmak şartı ile 43 villalık Eko Turizm amaçlı yöresel mimariye uygun yapı yapabilirsiniz. 43 villalık Ekoturizm projesini 400 bin tl ye sahibinden satın alabilir . Eko İmarı çıkardıktan sonra arsa payı olarak 43 kişiye bu projeyi satabilirsiniz. şu an en karlı yatırım Eko Turizm arazileridir. Ekoturizm Ülkemizde eko şartları sağlayan yerlere yapılabilmektedir. özelden proje detaylarını isteyebilirsiniz. 

 

PANDEMİ EKO TURİZM YATIRIMLARINI ARTIRDI. 

Covid-19 Pandemİsi Ekoturizm yatırımlarını artırdı. Küresel salgın Covid-19 pandemisinin uzun sürmesi, alternatif turizm faaliyetlerine olan ilgiyi artırdı. Ekoturizm arazileri ve yatırımları üzerine büyük talep olması Ekoturizm arazilerinin artışını beraberinde getirdi. Türkiye'de yeniden tanımlanan alternatif turizm faaliyetleri ; Eko, Agro, Tarımsal Turizm, Gastronomi Turizmi, Yöresel Lezzet Durakları, Bungolow konaklama merkezi, butik oteller apart oteller vs gibi doğa ile içi içe olan yerler tercih sebebi oldu.

Ekoturizm yeni plan notları şöyle oldu; 27 Mayıs 2022

Ekoturizm alanı olarak belirlenebilecek alanlarda Min. Parsel büyüklüğü=15.000 m2’dir. Bu alanların % 45’lik kısmının Arazi Ve Arsa Düzenlemeleri Hakkında Yönetmelik uyarınca umumi ve kamu hizmet alanlarına ayrılması zorunludur. Bu alanlarda yapılaşma koşulları: Maks. Emsal=0,10; Maks. Bina yüksekliği 2 kattır. Kat yükseklikleri yöresel, coğrafi koşullar ve iklim koşulları dikkate alınarak belirlenir. Bu tesislerde en fazla bir bodrum katı yapılabilir. Bodrum katlarda konaklama üniteleri yer alamaz, yalnızca servis alanı olarak kullanılabilen bu alanlar, emsale dahil değildir. Ayrı yapılar olarak düzenlenen konaklama birimlerinde bodrum kat sadece ana yapıda yer alabilir.

 

 

 

 

Yorum Yaz