Kula Jeotermal Seracılık yatırımda ivme kazandı

Kula Jeotermal Seracılık yatırımda ivme kazandı
95 Milyon 454 Bin liralık dev yatırımla artık Kula ekonomisine katkı sağlayacak
Kula Jeotermal Seracılık yatırımda ivme kazandı

Manisa Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun 95 Milyonluk dev yatırımın startını yaptığı basın açıklamasıyla verdi. Başkan Tosun açıklamasında “Kula’mız gerçekten birçok il statüsündeki şehirlere dahi nasip olmayan çok şanslı bir yatırım dönemini yaşıyor.

haber arası detay


Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Sanayi Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ın talimatlarıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Kula Belediyemiz işbirliğinde Çalışan ve Üreten Gençler Programı çerçevesinde ilçemizde yapılması planlanan ‘Jeotermal Enerji ile Teknolojik Sera Kurulumu Projesi’ yatırımı için çalışmalar hem Bakanlıklarımız, hem Kalkınma Ajansımız hem de Belediyemiz nezdinde ön hazırlıklarımız tamamlandı.


Şehitlioğlu mahallemizdeki taşınmazı Kula belediyemize ait 135 bin metrekare yatırım sahası üzerinde 50 bin metre kare büyüklüğünde teknolojik sera alanı kurulmasını sağlamak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yıllardır değerlendirilememiş jeotermal sıcak su kaynaklarımız, Kula tarihinin rekoru sayılabilecek bir rakamla tam 95 Milyon 454 Bin liralık dev yatırımla artık Kula ekonomisine katkı sağlayacak. Kulamıza hayırlı olsun inşallah” dedi.

Yorum Yaz