Kürşad CEBECİ'nin ,Konya'da yaşanan hayvan katliamı ile ilgili basın açıklaması;

Kürşad CEBECİ'nin ,Konya'da yaşanan hayvan katliamı ile ilgili basın açıklaması;
Kürşad CEBECİ'nin ,Konya'da yaşanan hayvan katliamı ile ilgili basın açıklaması;

Kürşad CEBECİ'nin ,Konya'da yaşanan hayvan katliamı ile ilgili basın açıklaması;"Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde yaşanan insanlık dışı uygulamalar hepimizin yüreklerini yaralamıştır.

haber arası detay

Yaşananların bırakın hayvan haklarını,insanlık ile bile anlatılması mümkün değildir. Yaşanan tam anlamıyla bir vahşettir. Bu vahşete sebep olan,göz yuman kim varsa derhal haklarında idari ve adli işlemlerin başlatılması gerekmektedir.


Bu insanlık dışı uygulama ve benzerlerinin diğer bakımevlerin de de yaşanmaması için gereken denetim ve idari çalışmaların yapılması elzemdir.


Bu Dünya hepimizin yaşam alanı,sadece biz insanlara ait değil. İnsanlık,beraber yaşadığımız diğer canlılara da saygıyı ve sevgiyi kapsamalı. Bir daha böylesi vahşet görüntülerinin yaşanmaması adına sorumluluk makamında olanların sorumluluklarının gereklerini yapmaları ve konunun akamete uğratılmadan hassasiyetle incelenmesi için takipçisi olacağız."

İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı 3.Olağan Kongresi 13 Kasım 2022 Pazar günü büyük bir katılım ve çoşku ile yapıldı.

Seferihisar Çağan Irmak Kültür merkezi salonunda yapılan kongrede salon kapasitesi yetersiz kaldı. 

Kongreye katılan Kalabalık salona sığmayınca salon dışına taştı.İki adayın olduğu kongre yoğun ilgi ve katılımla gerçekleştirildi.Kongre sonucunda İlçe Başkanı Kürşad CEBECİ kullanılan oyların çoğunluğu  113 oy ile yeniden Seferihisar İlçe Başkanı seçildi. 

Sonuçlar açıklandığında teşekkür konuşması yapmak için kürsüye gelen Başkan Kürşad CEBECİ;
"Birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam edecek,Genel Başkanımız Sn Meral AKŞENER'i Başbakan,İYİ Partimizi'de iktidar yapana kadar yılmadan,yorulmadan çalışacağız" diyerek kaybeden aday Deniz Özel'i yanına çağırıp cesareti için tebrik etti.

Bilgilerinize arz eder İYİ çalışmalar dileriz.
İYİ Parti Seferihisar Basın Birimi

Yorum Yaz