Milas Belediye Başkanı Muhtarlar Derneği'ne teşekkür etti

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 8. Milas Zeytin Hasat Şenliği’nin tertip komitesinde yer alan Milas Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek, keyifli bir şenlik için çaba gösteren muhtarlara teşekkürlerini iletti.

8. Milas Zeytin Hasat Şenliği’nin komite başkanlığını yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, komite üyesi Milas Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Mehmet Çoban ve çok sayıda muhtar tarafından karşılanan Başkan Tokat, ‘Mahalleler Arası Yemek Yarışması’ ve ‘Zeytin Güzeli’ yarışmaları başta olmak üzere mahalle bazında yapılan etkinliklere olan desteklerinden ötürü mahalle muhtarlarına teşekkür etti. Muhtarlara seslenen Başkan Tokat, “Muhtarlarımızın göstermiş olduğu destek için teşekkür ederiz. Önümüzdeki yıllarda tasarlayacağımız çalışmalara ışık olması açısından bu yılki program çok önemliydi. Bu anlamda misafirlerimizin ve katılımcıların çok hoşnut olduğu bir şenlik oldu. Tabi ki, bunu sağlayan halkın ve üreticinin katılımıydı. Bunu da muhtarlarımız sağladı. Hiçbir ayrımcılık düşüncesi olmadan tamamen Milas ve Milas’ın enerjisiyle bir şeyler yapıldı, gayret gösterildi.” dedi. 

İstanbul’da yaşanan terör saldırısını lanetleyen Başkan Tokat, “Bu sinsilik, bu vicdansızlık, bu alçaklık…İnsanın aklı alır gibi değil. Umuyoruz ki gereği en iyi şekilde yerine getirilecek, olay aydınlatılacaktır.” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban ise, “8. Milas Zeytin Hasat Şenliğimiz gerçekten de beklentimizin üstünde coşkulu oldu. Muhtar arkadaşlarımızın hepsine çok teşekkür ederim. Tam katkı sağladılar. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha keyifli şenlikler yaparız. Komitemizin birlik ve beraberlik içerisinde çalışmasının sayesinde güzel işler çıkardık. Önümüzdeki yıllarda daha güzel etkinliklerde buluşmak dileğiyle…” dedi. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi

Yorum Yaz