Mustafa Canbey 20 ilçenin tamamını ilmek ilmek dokudu.

Balıkesir ili İvrindi ilçesinden Ak Parti Balıkesir milletvekili Mustafa Canbey siyasi görevi boyunca bir çok başarıya imza atmış basın camiasından gelen milletvekilidir. Gazeteci kimliği yanında, halkın içinden biri olarak yaşayan vekil Canbey Balıkesir'in tüm ilçelerine hakim, aslında bölgenin sorunları en iyi bilen vekildir diyebiliriz.

 

BAŞARILI BİR PERFORMANS SERGİLEDİ...

1975 doğumlu, 27. dönem Ak Parti  milletvekili.15 yıllık gazetecilik tecrübesi bulunan canbey, türkiye çocuk dergisi, kanal 7,milli gazete, yeni şafak gazetelerinde muhabir, istihbarat müdürü ve yazar olarak çalıştı.

BALIKESİR HALKI İLE İÇ İÇE OLAN, GAZETECİ MİLLETVELİ

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, 20 ilçenin tamamında boy göstermeye, yatırımları takip etmeye, adından söz ettirmeye devam ediyor.

Ramazan ayı boyunca çok yoğun programlar gerçekleştiren Milletvekili Mustafa Canbey; öğrenci evlerinde, iftar çadırlarında, şehit ve gazi ailelerinde, vatandaşların hanelerinde, yurtlarda iftar ve sahurlara katılarak, gönüllere dokunmaya devam etti. Çalışmalarıyla vatandaşların gönlüne taht kuran Canbey’in bıraktığı iz yıllarca unutulmayacak gibi…

HER DAİM VATANDAŞLARLA VE TEŞKİLATLA Milletvekili Canbey hem AK Parti teşkilatlarıyla bir araya gelerek değerlendirme ve istişare yapıyor, hem de gittiği yerlerde vatandaşlarla sohbet ediyor, dertlerini dinliyor, çözüm üretiyor.

Ankara’da da bu ziyaretlerden topladığı sahanın beklentilerini, ilgili bakanlarla görüşen Milletvekili Mustafa Canbey, dertlere deva, yatırımlara vesile oluyor.

Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Canbey, Balıkesir’in en çok ilgi gören milletvekili olmuş durumda.

Yoğun ziyaretlerine ilişkin açıklama yapan AK Parti Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, "Balıkesirimizi karış karış gezmeye, vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Mübarek Ramazan ayının bereketini hemşehrilerimizle birlikte yaşamanın mutluluğu tarifsiz. Biz bu memleketin sevdalısıyız. Güzel şehrimiz için ilk günkü aşkla, yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

DR MUSTAFA CANBEY

27. Dönem Balıkesir AK Parti Milletvekili Dışişleri Komisyonu Üyesi Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyesi

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ÖNDER Türkiye Yazarlar Birliği Yeşilay Derneği MÜMDER Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi

Doktora : İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Ens. Halkla İlişkiler Bölümü Y. Lisans: Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Ens. Halkla İlişkiler Bölümü Lisans : Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü

Akademik kariyeri sırasında “Medya, Algı Yönetimi, Kamu Diplomasisi, Uluslar arası ve Kültürler arası iletişim, Siyasal İletişim ” alanları üzerine yoğunlaşan Canbey ilk olarak Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans eğitiminde “Siyasal İletişim Sürecinde Siyasi Parti Liderlerinin Markalaşması Üzerine Bir Analiz” isimli tezini tamamlamış ardından İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde de doktora eğitimine başlamış ve 2017 yılında, “Türkiye’de Kamu Diplomasisi Bağlamı’nda Kamu Yayıncılığı’nın Rolü: TRT ve Anadolu Ajansı” konulu tezini savunarak doktor ünvanını almaya hak kazanmıştır. Canbey’in ayrıca, sosyal sorumluluk bağlamında değerlendirdiği ve 2008 yılında yayınlanan “Cephede Bir Muallim: Şehit Ethem” adlı eseri vardır.

Balıkesir / İvrindi – 1975, Ali Riza, Hatice.Bürokrat, Gazeteci ve Eğitimci; Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünü bitirdi. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinde Liderlerin Markalaşması Üzerine Bir Analiz konulu tezi hazırlayarak yüksek lisansını, İstanbul Üniversitesinde Kamu Diplomasisinde Kamu Yayıncılığının Rolü, TRT ve Anadolu Ajansı tezini hazırlayarak doktorasını tamamladı.Ulusal basında 15 yıl gazeteci olarak çalıştı. Siyasal iletişim, medya, kamu diplomasisi ve algı yönetimi konularında akademik çalışmalarda bulundu ve çok sayıda konferans verdi. Plato Meslek Yüksekokulunda Medya ve Siyaset dersi verdi. İstanbul Üniversitesinde 2016-2017 ve 2017-2018 eğitim dönemlerinde öğretim görevlisi olarak dersler verdi. Cephede Bir Muallim Şehit Ethem isimli bir biyografi kitabı bulunmaktadır. Basın İlan Kurumunda 3 yıl Tekirdağ İl Müdürlüğü yaptıktan sonra 3 yıl da Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu. ÖNDER, Türkiye Yazarlar Birliği gibi sivil toplum kuruluşlarında eğitim, kültür, gençlik ve spor alanlarında aktif olarak faaliyet gösterdi. Öncü Gençlik ve Spor Kulübünün Genel Başkanlığını yaptı. Yeşilay ve Marmara Mezunlar Derneğinin de Üyesidir.Orta düzeyde İngilizce bilen Canbey, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorum Yaz