nFrames, ArcGIS'te 3B yüzey verilerini geliştirmek için Esri'ye katıldı

nFrames, ArcGIS'te 3B yüzey verilerini geliştirmek için Esri'ye katıldı
SURE yazılımı, Esri'nin ArcGIS platformunun ayrılmaz bir parçası olacak.
nFrames, ArcGIS'te 3B yüzey verilerini geliştirmek için Esri'ye katıldı

nFrames, ArcGIS'te 3B yüzey verilerini geliştirmek için Esri'ye katıldı. Coğrafi bilgi sistemi (GIS) teknolojisinde dünya lideri olan Esri ve sektör lideri bir görüntü ve lidar 3D yüzey yeniden yapılandırma yazılımı olan SURE'ün geliştiricisi nFrames, 3D yeteneklerinizi geliştirmek için bir araya geliyor. Ortak yetenekler devlet gibi sektörlerde çalışanların işini kolaylaştıracak; ulusal haritalama; sigorta; görüntüler ve lidardan yüksek kaliteli 3B verileri sorunsuz bir şekilde yakalamak, işlemek ve analiz etmek için mimari, mühendislik ve inşaat (AEC) uygulamalarında sezgisel arayüzü ile oldukça kullanışlı bir yazılım olacaktır.

haber arası detay

 

Doğru gerçek dünya tasvirleri oluşturun
Kadastro haritalama, akıllı şehirler, altyapı değerlendirmesi, değişiklik algılama, çevresel izleme ve daha fazlası için yüksek çözünürlüklü 3B verilerin işlenmesini otomatikleştirin. SURE, görüntüleri ve lidar verilerini nokta bulutlarına, fotoğraf dokulu 3D ağlara ve gerçek ortofotolara dönüştüren sağlam bir üretim motoru sunar. Bu veriler daha sonra büyük şantiyeler, şehir manzaraları ve tüm bölgeler için gerçeklik yakalama olarak kullanılabilir. İstediğiniz kadar basit ve ihtiyaç duyduğunuz kadar gelişmiş bir iş akışında büyük kapsamları ve yüksek hacimli görüntüleri doğru bir şekilde işleyin.

Tüm 3B içeriğinize tek bir yerden erişin
Jeo-uzamsal verilerinizi gerçek ortofotolar, 3B ağ ve diğer 3B içerikle doğrudan ArcGIS içinde bir araya getirerek konum bağlamını ekleyin. Kullanıcıların içeriğe masaüstü, web ve mobil uygulamalardan güvenli bir şekilde erişmesini sağlayın. ArcGIS, ArcGIS dışındaki 3B görüntüleyicilerde kullanılmak üzere Açık Jeo-uzamsal Konsorsiyum 3B Sahne Katmanları (OGC I3S) ve diğer üçüncü taraf veri formatlarını oluşturmanıza olanak tanıyan açık ve birlikte çalışabilir özelliktedir.

İşlemeden analize hızla geçin
Bir GIS analiz deneyiminde veya özelleştirilmiş bir ArcGIS web ve mobil uygulamasında 3B gerçeklik yakalama modellerini analiz ederek daha iyi varlık yönetimi, site analizi ve durum değerlendirmesi gerçekleştirin. Özelliklerin yorumlanmasını ve çıkarılmasını gerçek dünya perspektifinden kolaylaştırın. Görünürlük analizini kullanarak peyzajı ve kentsel bağlamı anlayarak şehir ve bölge planlaması için daha büyük 3B içgörüler elde edin. Görüntüleyenlerin koşulların zaman içinde nasıl değiştiğini yüksek çözünürlüklü 3B'de karşılaştırmasını sağlamak için videolar ve dinamik uygulamalar oluşturun.

SURE yazılımına ne olacak?
SURE yazılımı, Esri'nin ArcGIS platformunun ayrılmaz bir parçası olacak. Gelecekte Esri, ArcGIS Drone2Map ve Site Scan for ArcGIS'te SURE yeteneklerine sahip olacak, böylece kullanıcılar drone görüntülerinden daha iyi ağlar, nokta bulutları ve gerçek ortofotolar oluşturabilecekler. Bu, platform genelinde ArcGIS orthomapping ve drone işleme yeteneklerini daha da geliştirecek.

NFrames'e ne olacak?
NFrames merkezi şimdi Stuttgart merkezli, en son gerçeklik yakalama teknolojisine odaklanan yeni bir Esri araştırma ve geliştirme (Ar-Ge) merkezi olarak hizmet verecek. Bu Ar-Ge merkezi, SURE teknolojisi üzerindeki çalışmalarına devam edecek, SURE müşterilerini destekleyecek ve ayrıca ürün yelpazesinde 3D GIS için destek sağlayacaktır.
SURE yazılımı için desteğe ihtiyacım olursa kiminle iletişime geçmeliyim?
SURE yatırımınızda sürekliliği sağlamak bizim taahhüdümüzdür. SURE yazılımının gücünü ve gelişimini bugün yaptığınız gibi, Stuttgart'ta zaten ortak olduğunuz ekip üyeleriyle işbirliği yaparak kullanmaya devam edebilirsiniz.


Esri kimdir?
GIS yazılımı, konum zekası ve haritalamada küresel pazar lideri olan Esri, müşterilerin operasyonel ve iş sonuçlarını iyileştirmek için verilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmasına yardımcı olmak için mevcut en güçlü jeo-uzamsal bulutu sunuyor.

Fotogrametri Yazılım Pazarında Faaliyet Gösteren Önde Gelen Kilit Oyuncular şunları içerir:

Fotogrametri yazılım pazarı raporunda yer alan başlıca oyuncular Pix4D SA, 3Dflow SR, Agisoft, Capturing Reality sro, Vexcel Imaging GmbH, nFrames, REDcatch GmbH, NUBIGON Inc., Linearis3D GmbH & Co.KG, Menci software SRL, Photometrix Photogrammetry Software'dir. , Skyline Software Systems Inc., Racurs, SimActive Inc., ICAROS, Magnasoft., DroneDeploy, PhotoModeler Technologies, Esri International LLC, Autodesk, Inc., Trimble Inc. ve Hexagon AB, diğer yerel ve küresel oyuncular arasında. Pazar payı verileri küresel, Kuzey Amerika, Avrupa, Asya Pasifik (APAC), Orta Doğu ve Afrika (MEA) ve Güney Amerika için ayrı ayrı mevcuttur. DBMR analistleri rekabetin güçlü yönlerini anlar ve her rakip için ayrı ayrı rekabet analizi sağlar.


nFrames, endüstri lideri, 3D yüzey yeniden yapılandırma SURE yazılımını geliştiren, merkezi Almanya'nın Stuttgart kentinde bulunan bir teknoloji şirketidir. Profesyonel fotogrametri iş akışlarını güçlendirmek için tasarlanan ve hassasiyet, hız ve basitlik için optimize edilen SURE Yazılımı, büyük, şehir ve ülke çapında havadan görüntü veri kümelerine ve projelere ölçeklenir.

nFrame'ler bir bakışta
nFrames, işletmelerin yüzey görüntüsü yeniden yapılandırma iş akışlarını özelleştirmeleri için yeni yollar yaratır. SURE yazılımı, hassas nokta bulutlarının, DSM'lerin, Gerçek Ortofotoların ve dokulu ağların türetilmesini sağlar. İnsanlı uçak ve İHA kullanan ülke çapında haritalama ve izleme projeleri gibi uygulamalar için küçük, orta ve büyük kare görüntülerle uyumludur. 

Araştırmadan iş uygulamasına
nFrames, yoğun yüzey rekonstrüksiyonundaki boşlukları doldurmak, hassas piksel ölçümleri oluşturmak ve haritalama ve ölçme için gerekli geometrik kenarları korumak için fotogrametri araştırmacıları tarafından oluşturuldu.

Uygulamalar kadastro, değişiklik tespiti ve altyapı planlamasından sel analizi, afet yardımı, buzul eritme, turizm ve ormancılığa kadar uzanmaktadır. 

Fotogrametri ve CBS
Coğrafi bilgi sistemi (GIS) yazılımı, konum zekası ve haritalamada küresel pazar lideri olan Esri ve Esri'nin en son Ar-Ge merkezi olan nFrames, çok sensörlü, çok boyutlu gerçeklik yakalama için lider teknolojiyle kuruluşları güçlendirmek için ortak bir vizyona doğru çalışıyor . SURE yazılımını Esri'nin ArcGIS platformuyla birleştiren kullanıcılar, yeni bir uçtan uca süreçte hava, drone ve yer tabanlı sensörlerden 3B verileri sorunsuz bir şekilde yakalayıp analiz etme olanağına sahip olacaklar.

nFrames Esri'ye katılarak Fotogrametri ve CBS'yi bir araya getiriyor
Kuruluşundan bu yana, nFrames kendisini fotogrametri ve bilgisayar vizyonundaki en son araştırmaları büyük ölçekli haritalama ve gerçeklik yakalama yazılımlarına aktarmaya adamıştır. Yıllar geçtikçe SURE, 3D yüzey rekonstrüksiyonu için önde gelen bir ürün haline geldi. NFrames'in artık Esri ailesinin bir parçası olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz!

SURE yazılımını Esri'nin ArcGIS platformuyla birleştirerek, 3B yüzey verilerinin tam değerini ortaya çıkarmanıza olanak tanıyan bir çözüm sağlamayı öngörüyoruz. Ortak yetenekler, kullanıcıların görüntülerden ve lidar verilerinden yüksek kaliteli 3B verileri sorunsuz bir şekilde yakalamasını, işlemesini ve analiz etmesini sağlayacaktır.

NFrames genel merkezi artık Stuttgart merkezli, ilerici gerçeklik yakalama teknolojisine odaklanan yeni bir Esri Ar-Ge merkezi olarak hizmet verecek. SURE teknolojisi üzerindeki çalışmalarımıza devam etmeyi, SURE müşterilerini desteklemeyi ve ayrıca 3D GIS uygulamaları için destek sağlamayı dört gözle bekliyoruz.

örnek veri kümelerini bu linkten indirebilirsiniz.: https://docs.nframes.com/getting-started-with-sure/sample-datasets/

Yorum Yaz