Nuuva V300 insansız kargo hava aracı büyük avantaj sağlıyor

Nuuva V300 insansız kargo hava aracı büyük avantaj sağlıyor
Nuuva V300 insansız kargo hava aracı büyük avantaj sağlıyor Nuuva V300 insansız kargo hava aracı büyük avantaj sağlıyor

Nuuva V300, lojistik ve hava kargo teslimatı için devrim niteliğinde uzun menzilli geniş kapasiteli, ağır ağırlıklı otonom bir eVTOL UAV * 'dir. Günümüz helikopterlerinden 10 kat daha ekonomik çalışır, pist gerektirmez ve Pipistrel'in tip onaylı elektrik motorlarını kullanarak gelişmiş güvenlik ve güvenilirlik sağlar.
Pipistrel'in eVTOL hava kargo pazarına girmesi, şirketin kardeş 801 eVTOL projesinde kazanılan deneyimin arkasından geliyor. Düzenleyici çerçevenin hava-taksi eVTOL'lerinin ticari kullanımının uygulanma zamanını değiştirdiği personel taşımacılığına yönelik kentsel hava hareketliliğinin aksine, hava kargo pazarının son derece verimli ve ekonomik araçlarla bozulmaya hazır olduğuna inanıyoruz.

haber arası detay

DÜŞÜK İŞLETME MALİYETLERİ
Pille çalışan elektrikli dikey tahrik. Seyir uçuşunda düşük yakıt tüketimi Yerden uzaktan incelenen tamamen otonom uçuş Helikopterlerden 10 kat daha düşük işletme maliyeti

VTOL KARGO KABİLİYETİ
Bir pistin bulunmadığı hava kargo operasyonları. Standart helikopter iniş pistleriyle uyumlu 3 m 3  (106 ft 3 ) kargo bölmesinde 460 kg'a (1.000 lb ) kadar yükler Kanıtlanmış ve sertifikalı asansör + seyir tahrik sistemi

KULLANIM KOLAYLIĞI
3 standart Euro paleti (EPAL) dahil olmak üzere farklı yük türlerini destekler Bir forklift ile bile büyük ön kapıdan engelsiz yükleme Basit gönderim ve operasyon NUUVA V300: Hava kargo taşımacılığının geleceği, Yıkıcı menzil, ekonomi, taşıma kapasitesi ve güvenilirlik ile nihai otonom kargo eVTOL.

Nuuva V300 nedir?
Nuuva V300, lojistik ve hava kargo teslimatı için devrim niteliğinde uzun menzilli geniş kapasiteli, ağır ağırlıklı otonom bir eVTOL UAV * 'dir. Günümüz helikopterlerinden 10 kat daha ekonomik çalışır, pist gerektirmez ve Pipistrel'in tip onaylı elektrik motorlarını kullanarak gelişmiş güvenlik ve güvenilirlik sağlar.
Pipistrel'in eVTOL hava kargo pazarına girmesi, şirketin kardeş 801 eVTOL projesinde kazanılan deneyimin arkasından geliyor. Düzenleyici çerçevenin hava-taksi eVTOL'lerinin ticari kullanımının uygulanma zamanını değiştirdiği personel taşımacılığına yönelik kentsel hava hareketliliğinin aksine, hava kargo pazarının son derece verimli ve ekonomik araçlarla bozulmaya hazır olduğuna inanıyoruz. Nuuva V300 şu anda.* elektrikli dikey kalkış ve iniş insansız hava aracı

Nuuva V20 nedir?
Nuuva ailesinin küçük kardeşi V20, daha büyük V300 ile aynı mimariyi ve avantajları paylaşır, ancak 20 kg'a kadar yük taşıyan hafif bir kargo kuryesi olarak tasarlanmıştır.
Operasyon kolaylığı
Gövde asansörlerinin burun kısmı kargo yüklemesi için geniş bir açıklık bırakmaktadır. Bir forklift kullanılarak 3 adede kadar Euro paleti (EPAL) kolayca yüklenebilir, ancak diğer tipteki konteynerler de takılabilir. Talep üzerine özel uyarlamalar yapılabilir. Yük, yükün doğru şekilde bağlanmasını sağlamak için gövdenin yan tarafındaki kapaklarla sabitleme ağları veya kayışlarla sabitlenir ve sabitlenir.
Sevk basittir ve uçuş planı, kalkıştan önce yer istasyonunda önceden yüklenir. Kalkıştan sonra Nuuva V300, Honeywell tarafından sağlanan son derece güvenilir, üçlü yedekli Uçuş Kontrol Sistemi tarafından kontrol edilerek tamamen otonom bir şekilde uçar  . Sürekli iletişim, aracı basit fare tıklamalarıyla yöneten yer operatörünün, uçuş değişikliği veya iptali durumunda nihai kontrole sahip olmasını sağlar.

Nuuva V300 adlı piller sadece takmayı-bir karşı tarafından tahsil edilebilir SkyCharge TM Pipistrel ve Yeşil Hareket tarafından şarj istasyonu.

Yeni Nesil Tahrik
Nuuva V300, özel lift + seyir tahrik sistemlerine sahip hibrit-elektrikli bir güç aktarım sistemine sahiptir.
Nuuva V300, halihazırda Tip Sertifikalı sekiz bağımsız pille çalışan Pipistrel E-811 elektrik motorunu kullanarak kalkış ve iniş yapıyor. Bu devrim niteliğindeki sıfır emisyonlu güç aktarım mekanizması, bataryalar da dahil olmak üzere tamamen sıvı soğutmalıdır ve EASA sertifikasyon sürecinin bir parçası olarak arızalara, batarya termal kaçak olaylarına ve çarpışma yüklerine dayanma yeteneğini göstermiştir. Tüm sistem, potansiyel arızaları meydana gelmeden önce uyaran, güvenilirliği ve güvenliği artıran entegre sağlık kendi kendini izleme sistemi tarafından korunur.

Kıç gövdeye güvenilir ve kanıtlanmış bir seyir motoru takılır ve uçağı varış noktasına kadar güçlendirerek rakipsiz yakıt ekonomisi ve düşük bakım maliyetleri sunar. Aerodinamik, yalnızca verimliliği artırmakla kalmayıp aynı zamanda aracın iniş ayak izini azaltan ve geniş bir ağırlık merkezi marjı sağlayan, telden uçuş kontrol yüzeylerine sahip benzersiz tandem kanat konfigürasyonu ile geliştirilmiştir.

Esneklik
Nuuva V300, 300 km'den daha uzak noktalara 300 kg'lık bir yük taşımak için optimize edilmiş olsa da, avantajlı çalışma esnekliği sunar. Daha uzun menzile öncelik veren operatörler için, aracın yük kapasitesi ve buzlanma önleme yetenekleri daha kullanılabilir yakıtla takas edilebilir, böylece 50 kg'lık yük yükünü 2.500 km'ye kadar taşıyabilir - bunların hepsini alabilme yeteneğinden ödün vermeden - 8.000 ft'ye kadar yüksek irtifalardan dikey olarak iniş ve iniş. Daha düşük kalkış irtifalarında ve daha kısa görev gereksinimleri ile, yük, arzulanan 1.000 lb eşiğini geçerek 460 kg'a kadar yükseltilebilir.
Maliyet Verimliliği
Halihazırda, değerli kargo helikopterlerin kullanımıyla dünyanın birçok yerine teslim edilmektedir; bu, havada süzülmek için mükemmel olmasına rağmen, gerekli kaldırmayı sağlamak için yalnızca rotor (lar) ına güvendikleri için seyir uçuşunda çok daha az verimli hale gelmektedir. Bu tür rotor sistemlerinin karmaşık uçuş mekaniği aynı zamanda çok sayıda hareketli parçaya neden olur ve bu da sık bakım ve inceleme gerektirir ve bu da operasyon maliyetlerini daha da artırır.
Nuuva V300, hem uçak hem de helikopter hava kargo taşımacılığı ilkelerinin en iyilerini birleştirir. İnsansız eVTOL yeteneği, eşdeğer bir görevde bir helikopterin maliyetinin bir kısmıyla çalışırken hiçbir uçağın yapamayacağı yerlere gitmesini sağlar. Nuuva V300, verimliliği ve özerkliği ile operatöre ekonomide 10 kat iyileştirme sağlamayı hedefliyor.

Yorum Yaz