Optet Makina Leica Türkiye Distribütörü'nden hizmet atağı

Optet Makina Leica Türkiye Distribütörü'nden hizmet atağı
Optet Makina
Optet Makina Leica Türkiye Distribütörü'nden hizmet atağı Optet Makina Leica Türkiye Distribütörü'nden hizmet atağı

İSTANBUL (Şişli ) Leica Geoosystems Türkiye Yetkili Distribütörü ve Yetkili Teknik Servisi Optet Makina Teknik Cihazları San. ve Tic. Ltd. Şti. 1996 Yılından beri Harita ve Kadastro mesleğinde faaliyet gösteren firmalara, özel ve resmi kurumlara kaliteli ürünler sunarak haritacıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Firmanın fedakar personelleri gece gündüz demeden Türkiye'yi ilmek ilmek dokuyor. Satış sonrası vermiş olduğu kaliteli hizmet ve uygun fiyat anlayışı ile firma en çok tercih edilenlen harita ölçüm cihazları satan firmalar arasında yer alıyor.

haber arası detay

Firma Haritacılık sektörünün kullanmış olduğu ölçüm cihazlarının satış sonrası desteğini, parça temini, eğitimine büyük önem vermektedir. Sahada zaman kaybı yaşamak istemeyen haritacılar için en güzel, en etkili, ve anında hizmetin olması tercih sebebi oluyor. Optet Makina çözüm ortağı olarak haritacıların donanımsal sorunlarını anında çözmek için devreye giriyor. Sahada yapılan işin aksamaması için var gücü ile çalışan fedakar personelleri  ulaşılabilirliliği ile dikkat çekiyor. Firma belirli zamanlarda kampanyalar düzenliyor.  Bu kampanyaları internet web sayfasında yayınlıyor.  Leica ve Foif yanında diğer marka seçeneklerini müşterilerine uygun fiyata sunuyor. Leica'nın üretmiş olduğu GPR yeraltı görüntüleme teknolojisi olan GPR Radar cihazlarının da satışını yapıyor. GPR Radar Teknolojisi ülkemizde az firmada bulunmaktadır. 

FOİF RTS 102 R6 Totol Station Kampanyası

Sağmlam kompak yapısı ile dikkat çeken foif rts102 r6 total station, 2 saniye açı ölçme hassasiyeti veriyor. 600m Reflektörsüz ölçüm yapabiliyor. SD kart ile veri aktarımı oldukça basit bir şekilde yapılabiliyor. Ncz , dxf ve txt dosya formatlarını destekliyor. Çift eksenli alfanumerik klavye sistemine sahip, 120000 nokta ve 40 adet iş oluşturma işlemi yapabiliyor. foif total station ile Alım, aplikasyon, baz hattı ve geriden kestirme yapabilirsiniz. uzun ömürlü bataryası ile 26 saat sahada rahat bir şekilde çalışma imkanı veriyor. Optet makine Tüm Türkiye'ye geniş servis ve eğitim ağı ile bu ölçüm cihazını 18900+KDV satışını gerçekleştiriyor.

Firmada Geniş ekipman ürün yelpazesi bulunuyor; Leica ICB70 Manuel Total Station, Leica iCON iCR80 Robotik Total Station, Leica GPS70T, Leica GPS30, Leica LS15-LS10 Dijital Nivo, Leica Sprinter Dijital Nivo, Leica NA700 Serisi Otomatik Nivo, Leica NA500 Serisi Otomatik Nivo, Leica CLH-CLA-CLI Rotasyon Lazer, Leica Rugby 640G Rotasyon Lazer, Leica DS200 Yeraltı Radarı, Leica DSX Yeraltı Radarı,DD220 DD230 SMART Kablolar Bulucular, Leica DD100 Serisi Kablo Bulucular, Leica DD100 Serisi Kablo Bulucular, ekipmanlar olarak; Leica CPR111 Mini Prizma, Leica GFZ3 Dik Oküler, Leica GKL112 Şarj Cihazı, Leica GKL341 Şarj Cihazı, Leica GLS11 Jalon, Leica GLS12 2.0m Jalon, Leica GLS13 GPS Jalonu, Leica GLS14 Mini Jalon, Leica GLS30 Teleskobik Gps Jalonu, Leica GLS111 2.60m Jalon, Leica GLS112 3.60m Jalon, Leica GMP111 Mini Prizma, Leica GMP111-0 Mini Prizma, Leica GPH1 Tutucu, Leica GPR1 Prizma, Leica GPR111 Prizma, Leica GPR121 prizma, Leica GRT144 Taşıyıcı, Leica GRZ4 360 Prizma, Leica GST101 Ahşap Sehpa, Leica GST120-9 Ahşap Sehpa, Leica GTL4M-Barcode-Mira-4m, Leica GZM30 4X4 Kağıt Prizma, Leica GZM31 6×6 Kağıt Prizma, Leica GZR103 Silidirik düzeçli ve optik şaküllü, Leica Total Taşıma Çantası Kırmızı, Leica_gtl4c_telescopic_aluminium_mira, leica-gev102-cable-563625Leica GKL341 Şarj Cihazı, Leica GLS11 Jalon, Leica GLS12 2.0m Jalon, Leica GLS13 GPS Jalonu, Leica GLS14 Mini Jalon, Leica GLS30 Teleskobik Gps Jalonu, Leica GLS111 2.60m Jalon, Leica GLS112 3.60m Jalon, Leica GMP111 Mini Prizma, Leica GMP111-0 Mini Prizma, Leica GPH1 Tutucu, Leica GPR1 Prizma, Leica GPR111 Prizma, Leica GPR121 prizma, Leica GRT144 Taşıyıcı, Leica GRZ4 360 Prizma, Leica GST101 Ahşap Sehpa, Leica GST120-9 Ahşap Sehpa, Leica GTL4M-Barcode-Mira-4m, Leica GZM30 4X4 Kağıt Prizma, Leica GZM31 6×6 Kağıt Prizma, Leica GZR103 Silidirik düzeçli ve optik şaküllü, Leica Total Taşıma Çantası Kırmızı, Leica_gtl4c_telescopic_aluminium_mira, leica-gev102-cable-563625 daha bir çok ürünü internet sitesinden bulabilirsiniz.

OPTET MAKİNA FİRMASI  HAKKINDA BİLGİ
Leica Geoosystems Türkiye Yetkili Distribütörü ve Yetkili Teknik Servisi Optet Makina Teknik Cihazları San. ve Tic. Ltd. Şti. arazi ve inşaat ölçüm cihazları sektöründe 1996 yılndan beri siz profesyonellere hizmet vermektedir. Güçlü marka ve distribütörlüklere sahip firmamız harita ölçüm teknikleri için gerekli olan cihaz, ekipman, teknik destek ve teknik servis hizmetleri ile uzman kadrosu ilkeli, rekabetçi ve çözümcü yapısı ile  Leica Geosystems Türkiye kullanıcılarının yanındadır, Firmamız Leica Geosystems Türkiye Distribütörü ve servis ortağıdır.

Genel politikamız, sunulan hizmetlerin tam zamanında ve teknik hassasiyetle teslim edilerek karşılıklı memnuniyeti sağlamaktır.
Vizyon ve Misyonumuz
Optet Makina, her zaman ve her şartta müşteri memnuniyetini ve çıkarlarını öncelikli tutar.
Optet Makina, güvenilir, dürüst ve etik değerlere bağlı çalışma şartlarını esas öncelik olarak görür ve bunun sağlanması için çalışanlarını bilgilendirir ve yönlendirir.
Optet Makina, rekabetçi yapısı ile değerli müşterilerine en kaliteli ürünü en iyi şartlarda sağlamayı kendisine misyon edinmiştir.
Optet Makina, Leica Geosystems ürün ve ekipmanlarında orjinal ürün garantisini müşterilerine sunar.
Optet Makina, satmış olduğu Leica Geosystems ürünleri ile ilgili eğitimli teknik personelleri ile devamlı teknik destek sağlamayı görev bilir.
Optet Makina, Leica Geosystems tarafından kurulan ve periyodik aralıklarla denetlenen teknolojik, güvenilir, hızlı ve uzman teknik servise sahiptir.
Optet Makina, Leica Geosystems teknik servis ortağı olarak yurtdışında eğitim almış teknik servis personelleri ile Leica Geosystems ürünlerinin tamir, bakım süreçlerinde Leica kullanıcılarının her zaman yanındadır.
Optet Makina, sadece bir distribütör, satıcı ve teknik servis değil, aynı zamanda siz değerli müşterilerinin çözüm ortağıdır.


LEICA GEOSYSTEMS  TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ
Optet Makine ; Uzun yıllardır siz müşterilerimize Leica ürünlerini üstün hizmet kalitesiyle sunan şirketimiz 2009 yılında Leica Geosystems AG, İsviçre, firmasının Türkiye Yetkili Distribütörü olmuş ve aynı yıl içerisinde Leica ürünleriyle ilgili Yetkili Servis Eğitimleri tamamlanmış ve 2010 yılında da Yetkili Servisimiz Leica Geosystems firmasından onay alarak Yetkili Servis Ortağı olarak üstün hizmet kalitemiz ve Leica Geosystems güvencesiyle hizmet vermeye başlamıştır. Servisimiz en üst seviyede, en modern ekipmanlarla donatılmış, servisimizde kullanılan tüm ölçüm cihaz ve ekipmanları akredite kuruluşlarca onaylı laboratuarlardan alınmış Kalibrasyon belgelerine sahiptir. Cihazlarınız Yetkili Servisimizde milimetrenin binde biri hassasiyette uzak mesafe ölçümü yapabilen, Leica Geosystems firması tarafından geliştirilmiş özel cihazlarla kontrol edilerek ayarlanmaktadır.

Optet Makina'dan Netcad indirim kampanyası

Optet Makina'dan almış olduğunuz Total Station ve GNSS ürünlerinden her ürün için Netcad Hediye Çeki kazanıyorsunuz.

Harita ölçüm cihazları hakkında daha detaylı bilgi için aşağıdaki iletişim numaralarını arayabilirsiniz.

OPTET MAKİNA İLETİŞİM BİLGİLERİ

Web Sayfası: https://www.optetmakina.com/
Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat: 11 1711-1713 Şişli/İstanbul

0212 222 98 27 - 0212 222 95 23 

0212 222 94 87

[email protected]
Google Etiketler: Leica, Leica Geosystems, Leica Total Station, Leica Total, Leica Türkiye, Leica Distribütör, Leica iCON, Leica İCON70, Leica icb70, Leica iCON Total Station, Topcon, Trimble, Sokkia, Leica GPS, Leica GNSS, South GPS, Gintec, GNSS, GPS, CORS, KORS, RTK, Leica iCON GPS, Leica Flexline, Nivo, Leica Nivo, Jalon, Mira, Prizma, Leica Prizma, Stonex, Foif, Tribrah, Leica Türkiye Distribütörü, Leica Builder, Rugby, Leica Rugby, Dijicat, Leica Dijicat, DNA, Sprinter, NA, NA720, NA724, NA730 PLUS, CLH, CLA, CLI, NA500, NA324, NA524, GLS11, GST120-9, Total Station, Total, Takeometre, Teodolit, GPR111, GPR121, Okuler, GDF321, Konum bulucu, uydu cihazı, ölçme cihazı, GPS anteni, Aplikasyon, Yol ölçme, dxf, dwg, ncn, yüzey aplikasyonu, imu, harita cihazı, harita ölçme, foif, Foif Türkiye, Foif GPS, foif total station, Gpr yeraltı görüntüeleme radarı, GPR Radar

Yorumlar
Resul tekin

8 yıl önce bir adet total station ile başladığımız firmamıza bugün bile sonuna kadar destek alabildiğimiz ve bunu hala büyük bir özveriyle yapan ekip, gercekten kazanclarını sın kuruşuna kadar hak ediyorlar. Başarı tesadüf değildir

Resul tekin

29 Ocak 2021 23:14

Yorum Yaz