Ozmoz Kids Fest’te çocuklar çok eğlendi

Ozmoz Kids Fest’te çocuklar çok eğlendi
Ozmoz Kids Fest’te çocuklar çok eğlendi

2005 yılında Tekstil Mühendisi Mukadder Özden tarafından kurulmuş olan Simurg Tasarım Tekstil, 38 yıllık üretim ve ihracat deneyimi ile İzmir Begos Organize bölgesinde, ağırlıklı olarak Avrupa ülkeleri olmak üzere Amerika’dan Avustralya’ya yayılan geniş yelpazedeki ülkeleri ihracatına devam ediyor. 2011 yılında Ozmoz Kidswear markası ile koleksiyon üretip satmaya başlayan firma özellikle organik, geri dönüştürülmüş kumaşlar gibi sürdürülebilir malzemeler kullanan marka bu alanda bilinilirliğini arttırdı. Bu konudaki isabetli çalışmaları, güzel tasarımları yurtdışı fuarlarında dikkatleri çekmeye devam ediyor ve moda trend raporlarında yer alarak sektörümüzü gururlandırıyor.

haber arası detay


Geçtiğimiz mart ayında İzmir Fashion Week kapsamında Ozmoz açılış defilesi ile de gözleri dolduran Ozmoz Reborn markası ile de tescilli sürdürülebilir giysileri ile daha az su ve boyarmaddeyle çocukların daha iyi bir dünyada yaşaması için çalışmalarını hızlandırdığını sergilediği koleksiyon ile yansıtmış oldu. Ozmoz’dan bir başka güzel haber ise, IFCO fuarı sonrası Türki Cumhuriyetler ve Rusya’ya ihracatının da başlamış olması...


2022 yılında Alsancak’ta açılan Ozmoz Shop ile perakende sektörüne giriş yapan marka yeni sezon ürünlerini çocukların keyifli vakit geçirdiği bir etkinlikle annelere tanıttı. Mağazanın içinde bulunan bahçede çocuklar yüz boyama ve balon ile oyuncak yapımı etkinliklerinde gün boyu eğlendi.
Ozmoz'un kurucusu Mukadder Özden bundan sonra düzenli olarak Ozmoz etkinlik alanında çocuklar için yaratıcılıklarını geliştirecekleri profesyonel çözüm ortaklarıyla farklı etkinlikler de planladıklarının müjdesini verdi.


Bilgi için:
Ozmoz Kidswear Kurumsal İletişim Ajansı - Harmoni Network/ [email protected]

Yorum Yaz