PhaseOne metrik kameralar Fotogrametri sektöründe kabul gördü.

PhaseOne metrik kameralar Fotogrametri sektöründe kabul gördü.
Öncelikle PhaseOne endüstriyel kameraları avuç içine sığacak büyüklükte ve çok hafif kameralardır.
PhaseOne metrik kameralar Fotogrametri sektöründe kabul gördü.

PhaseOne metrik kameralar Fotogrametri sektöründe kabul gördü. Hollandalı başarılı fotogrametrik drone üreticisi Acecore Drone firması PhaseOne endüstriyel metrik hava kameraları entegresyonu ili büyük başarıya imza atmıştır.  Fotogrametri sektöründe olmazsa olmaz olan PhaseOne metrik hava kameraları daha önceki dönemlerde insanlı hava araçalarında kullılıyordu. Projelerde yüksek hassasiyet sağlaması ile bilinin PhaseOne metrik hava kameraları drone, hiybrid ve elektrikli vtol hava araçlarında da son yıllarda kullanılma oranı gittikçe artmaya başladı.

haber arası detay

 


 

PhaseOne Endrüstriyel metrik hava kameraları için nasıl bir insansız hava aracı almalıyım?
1. Öncelikle işinizin büyüklüğüne göre PhaseOne metrik hava kamera desteği olan drone, vtol sabit kanat hava araçları listesini yapmanız gerekmektedir.
2. Büyük ölçekli hassas işler için drone tercihinden ziyade vtol sabit kanata yönelmenizde fayda görüyorum. Mutlaka vtol sabit kanat aracınızın PhaseOne kamera desteği olmasına dikkat etmelisiniz. Bu araçlarlar meskun alan şehir haritaları, Yol projeleri koridor haritalama, büyük ölçekli yatırımlar için büyük alanların haritalanması gibi işlemleri çok hassas bir şekilde yapabilirsiniz.
3. Daha çok maden ocakları ve bunun gibi hafriyat ve kübaj işlemleri, bölgesel bilgi amaçlı ortofotolar ve küçük işler için drone tarzı destekli PhaseOne ürünlerine yönelmenizde fayda görüyorum.


PhaseOne Metrik Kamera size ne gibi artılar getirir?
Öncelikle PhaseOne endüstriyel kameraları avuç içine sığacak büyüklükte ve çok hafif kameralardır. bu kamerayı drone ve sabit kanat araçlar pil şarj yüzdesini tam kulanarak uzun uçuş imkanı vermektedir. sabit kanat vtol insansız hava aracı ile PhaseOne kamerası dahil saatlerce uçuş yapabilirsiniz.  En önemlisi fotogrametrik yazılımlar bu kamerayı sorunsuz desteklemektedir. Kamera lens distorsiyonu çok azdır. bu durum size en doğru sonucu vermektedir. PhaseOne endüstriyel kameraları insansız hava araçlarında aynı insanlı hava araçlarından aldığınız hava fotoğrafları gibi işleyebilirsiniz.

Yorum Yaz