Preneu iha araçlarında Droneit ile markalaştı

Preneu iha araçlarında Droneit ile markalaştı
Preneu iha araçlarında Droneit ile markalaştı

PRENEU Co., Ltd. adını 'vizyon,üretim teknolojisini kullanarak yeni, yenilikçi değerler üretmek için riskler ve inisiyatifler alan herkese' atıfta bulunan 'girişimci' olarak adlandırılmıştır. PRENEU, insansız hava araçlarında uzmanlaşmış bir marka olan DRONEiT'i başlatarak, `` orijinal IoT sensör teknolojimizin ve havacılık teknolojimizin çeşitli diğer endüstrilerle yakınsaması yoluyla müşterilere özelleştirilmiş katma değer sağlama '' ifadesini kullanarak drone pazarında işe başladı. 4. sıranın kilit oyuncusu olarak tanınmaya başlandı.endüstri. Eğitim amaçlı drone dağıtımından başlayarak, işi endüstriyel birimler ve drone operasyon hizmetleri üretmeye genişlettik. Ayrıca, Kore'nin en iyi drone üreticilerinden biri olarak bilinmesi ve Kore topraklarının ötesinde küresel bir şirket haline gelmesi için IoT tarafından desteklenen Akıllı AI drone'ları geliştirdik. PRENEU'nun tüm üyeleri, drone ve BT teknolojilerinin birleşmesi yoluyla çeşitli endüstriyel siteler, kamu güvenliği ihtiyaçları ve askeri operasyonlar için verimli değer sağlamak için elinden gelen çabayı gösteriyor.

haber arası detay

MILVUS
Hava Araştırmasından Güvenlik İzlemeye
VTOL işlevine sahip MILVUS, geleneksel sabit kanat sistemlerinin dengesiz kalkış ve inişlerini aşarak sınırsız kalkış ve inişe izin veren yeni sabit kanat sistemini uygular.

Nehirler ve çayırlar gibi açık alanları inceleyebilir, kısa sürede milli park ve çayırların bitki örtüsü endeksini izleyebilir. Uluslararası sınırlar gibi geniş alanlarda gündüz ve gece gözetleme / keşif için kullanılabilir.

RUEPEL
120 dakikalık dayanıklılık motorlu helikopter
Motorlu helikopter tipi drone olan RUEPEL, okyanus üzerinde veya güçlü rüzgarlar gibi şiddetli uçuş ortamlarında çalışmak için etkilidir. Motor kapasitesine bağlı olarak, 10 kg'a kadar faydalı yük ile 60 dakika (120 dakikaya kadar) uçabilir.

Uzay bilgisi toplamak için gündüz / gece devriyeleri için sistemlere ek olarak LIDAR sensörleri gibi oldukça ağır olan araştırma ekipmanlarını taşıyabilir ve acil durum malzemelerini tenha adalara ve afetlerden etkilenen alanlara taşımak için kullanılabilir.


Özelleştirilebilir çok amaçlı Hexacopter
Tek seferlik maksimum 45 dakikalık uçuşla yüksek verimlilik sağlayan PANDION, kullanıcıların görev gereksinimleri için çeşitli türlerini kolayca seçip kullanmasını sağlar ve yapılandırılabilen GCS, kamera ve kendi tasarladığı uygulamalarla tüm uçuş boyunca otomatik uçuş işlevleri sağlar. otomatik olarak.

Gündüz ve gece Gözetleme / Keşif, barajlar ve binalar gibi büyük tesislerin denetimi, sanayi sitelerinde gaz kaçaklarının tespiti ve daha fazlası için en etkili çözümleri sağlar.

Yorum Yaz