Propeller WingtraOne PPK Çözümünü duyurdu

Propeller Aero ve Wingtra, geniş alanlı, yüksek doğrulukta haritalamayı her zamankinden daha kolay hale getirmek için güçlerini birleştirdi. Spesifik olarak, müşteriler artık yer kontrolü olarak AeroPoints'i (akıllı GCP'ler) kullanma seçeneğine sahipler; bu, uçuş kurulumunu hızlandırıp basitleştirirken verilerin mümkün olduğunca doğru çıkacağı konusunda gönül rahatlığı sunar.

 

Bu, özellikle Propeller'ın uzmanlaştığı inşaat, atık yönetimi, madencilik ve agrega alanlarında çalışan WingtraOne kullanıcıları için harika bir haber.

Wingtra Ürün Müdürü Julian Surber, “Sürekli olarak süreçten keyif alabilmeleri ve drone verilerinin iş akışlarının sunduğu büyük avantajlara odaklanabilmeleri için sahadaki müşteri sıkıntı noktalarını azaltmanın yollarını arıyoruz” dedi. AeroPoints, insan hatasının birkaç önemli noktasını ortadan kaldırdığından ve genel olarak yer kontrolünü düzene soktuğundan, Propeller ile ortak olmak bu planla doğru adımdır.”

Bu ortaklık, büyük şantiyelere sahip endüstrilerdeki profesyonellerin VTOL'ye geçtiği doğru zamanda gerçekleşir.

Propeller Aero Müşteri Başarı Mühendisi Jack Nachazel, " Arizona'daki birçok müşterim devasa madenler, çok büyük demiryolu projeleri ve genel olarak büyük sahalar uçuruyor ve hepsi VTOL alanına giriyor" dedi. "Yani bu iş akışına ne kadar çok insan giderse, ilgili herkes için geri dönüş süresi o kadar hızlı olur."

Pervane AeroPoints, bir uçuş bölgesinde yer kontrolü için yüksek doğrulukta konum verileri sağlamak için wi-fi bağlantısına ve yerleşik GPS'e güvenir. Esnek bir çözüm olarak, veri girişi olmadan baz istasyonu, kontrol noktası veya yer kontrol noktası olarak hizmet verebilirler. Sadece onları açın.

Dizüstü bilgisayar, masaüstü ve telefonda Propeller Aero
Propeller Platform, bir şirket içindeki sınırsız kullanıcının bir dizi cihazdan veri setlerine erişmesine izin vererek etkili bir işbirliği sağlar.
Nachazel, "Bir baz istasyonuyla ofset hatası alabilir veya direk yüksekliğini yanlış yazabilirsiniz" dedi. “Coğrafi etiketlerinizi doğru hale getirmek için çok daha fazla girdi var. Oysa bir AeroPoint ile onu yere koyarsınız, açarsınız ve tüm uçuşunuz için üssünüz olur.”

Bunun ötesinde, Propeller PPK, basit bir sürükle ve bırak yükleme modeli aracılığıyla işlem sonrası işlemleri basitleştirir. Uçuşlardan sonra müşteriler AeroPoint kontrollü verilerini Pervane Platformuna yükler ve 24 saat içinde coğrafi etiketlenir ve maksimum 3 cm (1,2 inç) konum doğruluğunu garanti etmek için kontrol edilir. Veriler daha sonra özel analitik araçlarla analiz edilmeye hazır hale gelir ve sınırsız sayıda paydaşla paylaşılabilir. Tüm bunlara ek olarak, sınırsız destek ve eğitim yardımı için 7/24 hizmet veren özel bir müşteri başarısı ve destek ekibi.

Surber, “Müşterilerimize şüphesiz zaman, para, hayal kırıklığı ve öğrenme eğrilerinden tasarruf sağlayacak bu çözümü sunmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. “Verileri işleme hızları nedeniyle yalnızca daha fazla işe evet demekle kalmayacak, aynı zamanda gerçek zamanlı, doğru bilgiler üzerinde daha yüksek düzeyde işbirliğine dayalı gelişmiş iş akışlarının keyfini çıkaracaklar.”

Yorum Yaz