Quantix uçuş başına 160 hektarlık alan kapatıyor.

Quantix uçuş başına 160 hektarlık alan kapatıyor.
Quantix uçuş başına 160 hektarlık alan kapatıyor.

Quantix uçuş başına 160 hektarlık alan kapatıyor. Quantix Mapper, kullanımı kolay olacak şekilde tasarlanmış basit, yetenekli, tam otomatik bir drone'dur. Dikey kalkış ve iniş (VTOL), kullanıcıların drone'yu dikey olarak fırlatmasına ve sorunsuz bir şekilde yatay uçuşa geçmesine izin vererek verimliliği ve menzili en üst düzeye çıkarır.

haber arası detay

 

Quantix Mapper, Quick-Look HD ile donatılmış olarak gelir ve kullanıcıların, ek yazılım indirmeden ürünle birlikte verilen işletim tabletinde sahadayken gerçek zamanlı bir 2D ortomosaik görüntülemesini sağlar. Yüksek çözünürlüklü görüntüler, kullanıcıların görüntüleri kendi seçtikleri birleştirme ve analiz araçlarına sorunsuz bir şekilde entegre etmelerine olanak tanıyan açık dosya biçimlerinde mevcuttur.

ANA ÖZELLİKLER HIZLI GÖRÜNÜM HD

Herhangi bir ek cihaz, internet veya yazılım olmadan anında santimetre düzeyinde doğruluğu görün

YÜKSEK GÜÇLÜ KAMERALAR

Dahili çift 18MP kamera, çoğu dörtlü kameranın 4 katı kapsama alanı sağlamak için yüksek çözünürlüklü RGB ve multispektral görüntüler yakalar

ÖZEL OLMAYAN GÖRÜNTÜ FORMATLARI

Veriler, çok çeşitli GIS, haritalama ve 3B modelleme araçlarına kolay entegrasyon için açık dosya biçimlerinde mevcuttur

MULTISPEKTRAL
Bu özel kameralar, belirli hedeflenen ışık bantlarındaki görüntüleri doğru bir şekilde yakalamak için RPAS platformlarımız ve uçuş planlama yazılımımızla sıkı bir şekilde entegre edilmiştir. Her benzersiz kullanım durumu için mükemmel çözümü tasarlamak üzere MicaSense, Tetracam, StantRange ve diğerleri dahil olmak üzere endüstri liderleriyle birlikte çalışıyoruz.

Tarım endüstrisinde özellikle yararlı olan bu kameralar, araştırmacıların, yetiştiricilerin ve üreticilerin mahsul sağlığını, büyümesini ve biyokütleyi izlemek için bitki örtüsü endekslerini (VI'ler) hesaplamak için gereken spektral aralığı ve çözünürlüğü yakalamasına olanak tanır.

Araştırmacıları fenotipleme için verilerle ve tarım uzmanları için ürün reçetesi için değerli bilgilerle güçlendiren platformlarımızda desteklenen multispektral kameralar, doğal kaynak yönetiminin öncelikli olduğu çevresel izleme ve araştırma ve ticari endüstrilerde de uygulanabilirliğe sahiptir. Operasyonlarınıza hem pasif hem de stabilize gimbal montaj seçenekleriyle uyacak bir dizi multispektral sensör sunuyoruz ve destekliyoruz.

 


HİPERSPEKTRAL
Multispektral kameralardan çok daha geniş bir spektral aralık sunan bu çizgi tarama sensörleri, kullanıcılara çok sayıda kullanıcı tanımlı dar ışık bandını hedeflemek için son derece ince spektral çözünürlük sağlar. Hiperspektral sensörler, tarımsal fenotipleme araştırmalarında, çevresel izlemede ve enerji sektörü için denetimlerde pratik kullanım örnekleri bulur. Pasif ve stabilize gimbal montaj seçenekleriyle birden fazla İHA platformunda hiperspektral görüntüleyicileri destekliyor ve sunuyoruz.
 

Yorum Yaz