RIEGL , ALS ve MLS sektöründeki YENİ ürünlerini duyurdu!

RIEGL , ALS ve MLS sektöründeki YENİ ürünlerini duyurdu!
RIEGL , ALS ve MLS sektöründeki YENİ ürünlerini duyurdu!

RIEGL , ALS ve MLS sektöründeki YENİ ürünlerini duyurdu! (17.03.2021) Havadan ve mobil lazer taramadaki uygulamalara yönelik en son geliştirmelerimizi sunmaktan mutluluk duyuyoruz:

haber arası detay

 

Havadan Lazer Tarama (ALS) YENİ RIEGL VQ-780 II-S a Hafif engebeli yüksek performanslı, ve artan lazer gücü ile kompakt havadan lazer tarayıcı olduğunu. Bu çok yönlü sistem, alçak, orta ve yüksek rakımlarda yüksek verimli veri toplama için tasarlanmıştır ve yüksek yoğunluktan geniş alan haritalamaya kadar çeşitli havadan lazer tarama uygulamalarını kapsar. Sensör, yerde 1,33 milyona kadar ölçüm / saniye, 2 MHz'e kadar PRR, son derece yoğun bir tarama modeli ve geniş bir etkili şerit genişliği sağlar. VQ-780II-S, en yeni yüksek performanslı INS / GNSS sistemleri, uçuş yönetim sistemleri ve kamera seçenekleriyle çalışmak üzere tasarlanmıştır. Performansına daha fazla ayrıntı bul RIEGL -S VQ-780II burada

Mobil Lazer Tarama (MLS) YENİ RIEGL VMY-2 de mobil haritalama uygulama çeşitliliği için uygundur ekonomik İkili Tarayıcı Mobil Haritalama Sistemi fiyatlı kompakt, vardır. Sistemin çekirdek bileşeni, iki Kinematik olan RIEGL tarama gölgeleri azaltmak isteyen aynı anda ileri ve geri sağlayan ispatlanmış bir açılı yönde monte, miniVUX Serisi LiDAR sensörler. Sistem, saniyede 200 tarama satırı, 400 kHz'e kadar PRR, 360 derece "tam daire" FOV ve 15 mm aralık doğruluğu sağlar.

RIEGLVMY-2
RIEGL VMY-2 de mobil haritalama uygulama çeşitliliği için uygundur ekonomik İkili Tarayıcı Haritalama Sistemi fiyatlı kompakt, vardır.
Ölçüm kafası, iki ile donatılmıştır RIEGL miniVUX Serisi LiDAR sensörler ve bilindiği gibi kesin olarak kanıtlanmış açılı yönde monte RIEGL VMX Mobil Harita Systems. Sistem, saniyede 200 tarama satırı ve 400 kHz'e kadar Darbe Tekrarlama Oranı ile veri toplamayı mümkün kılar.

Mobil haritalama sisteminin verimliliğini daha da artırmak için, dört adede kadar kameranın isteğe bağlı entegrasyonu, yakalanan LiDAR verilerini tamamlamak için görüntülerin eşzamanlı olarak alınmasına izin verir.

Ana Özellikler
400 kHz'e kadar yüksek lazer darbe tekrarlama oranı
Saniyede 200 tarama satırı
Aralık 280 m
Doğruluk 15 mm / Hassas 10 mm
Lazer Sınıf 1'de göze zararsız operasyon
360 ° görüş alanı
Çoklu hedef yeteneği
INS / GNSS sistemi tamamen entegre
4 kameraya kadar isteğe bağlı entegrasyon
Ana Uygulamalar
CBS Haritalama ve Varlık Yönetimi
Ulaşım Altyapısı Haritalama
Otonom Araçlar için HD Haritalama
Şehir Modellemesi
İnşaat Alanlarının ve Dökme Malzemelerin Hızlı Yakalanması
Açık Ocak Madenciliğinde Etüt
İnşa Edildiği Gibi Ölçme

Yorum Yaz