Sabit Kanat ve Drone paraşüt sistemi güncel sürümünü yayınladı

Sabit Kanat ve Drone paraşüt sistemi güncel sürümünü yayınladı
Mevcut kullanıcılar 1.2.1 güncellemesini ücretsiz olarak indirebilir ve SATS-MINI 240 dolara satın alınabilir.
Sabit Kanat ve Drone paraşüt sistemi güncel sürümünü yayınladı Sabit Kanat ve Drone paraşüt sistemi güncel sürümünü yayınladı

Fruity Chutes, bir İHA'nın başarısız olduğunu algılayan ve paraşütü konuşlandırmak için tetikleyen bir güvenlik cihazı olan Sentinel Otomatik Tetikleme Sistemi (SATS-MINI) için 1.2.1 güncellemesini yayınladı.

haber arası detay

 

Yalnızca çok noktalı yazıcı uygulamaları için optimize edilmiş diğer otomatik tetikleme sistemlerinden (ATS) farklı olarak , SATS-MINI güncellemesi, sabit kanat ve VTOL işlemleri için destek ekler. Ek olarak, arıza tespit algoritması, kullanıcının belirli aracı için optimize edilebilen özelleştirilebilir parametrelere sahiptir.

Güncelleme, Fruity Chutes ürününün seçkin dağıtım, test ve iyileştirme için yumuşak bir şekilde piyasaya sürülmesinden bu yana birinci yıl dönümünü işaret ediyor. On İHA şirketi, cihazı şimdiden uçak sistemlerine entegre etmeye başladı. Ek olarak, cihaz, SATS-MINI'ye takılabilen Skycat Kurtarma Telsiz Alıcısı ile sorunsuz bir şekilde çalışır.

Diğer ATS yalnızca bir veya iki arıza tespit yöntemi kullanırken, SATS-MINI serbest düşme, dönüş ve mutlak açı dönüşü dahil olmak üzere altı yöntem sunar. Son derece yapılandırılabilir ve esnek olan sistem, kullanıcının özel parametrelerini takip eder. Ek olarak, uçuş sırasında seçilebilecek iki ayrı tetik ayarı seti sağlanmıştır. Araç çok hızlı irtifa kaybederse, ters dönerse, yere göre belirli bir açıyı koruyamazsa veya kullanıcının belirlediği uçuş zarfı parametrelerinden başka sapmalar sergilerse, paraşüt açılacaktır.

Güncellenen başka bir özellik, yeni yapılandırılabilir kara kutu günlük kaydı parametrelerini içerir. Kara kutu, olayların tarihlerini ve zaman damgalarını sağlayan gerçek zamanlı bir saat çipiyle uçuşları kaydeder. Bir arıza durumunda, arızanın ne zaman ve nasıl meydana geldiğini kaydederek, uçuş düzenini hem arızaya hem de paraşütle fırlatmaya neden olan olaydan önce ve sonra kaydeder. 1.2.1 güncellemesiyle, günlük kaydı özellikleri artık yalnızca paraşüt dağıtımı durumunda günlük alanını kullanacak şekilde yapılandırılabilir ve tüm günlük alanını kullanmadan önce 50.000'den fazla uçuşun kaydedilmesine izin verir.

Mevcut kullanıcılar 1.2.1 güncellemesini ücretsiz olarak indirebilir ve SATS-MINI 240 dolara satın alınabilir. Daha fazla bilgi için bit.ly/sats-mini-info adresini ziyaret edin .

Fruity Chutes, olağanüstü kalite talep eden, titiz gereksinimleri olan ve olağanüstü hizmet bekleyen Havacılık, Tüketiciler, Kurumsal, Üniversite ve Kurumsal müşteriler için üstün kaliteli paraşüt üreticisidir. Paraşütlerimiz her türlü Roketçilik, İnsansız Hava Araçları (İHA), Multirotor ve Multicopter, Dronlar ve RC Kontrol Uçakları ve Balon Araştırmaları için kullanılmaktadır. Tüm ürünlerimiz ABD malzemelerinden üretilmiştir.

Daha fazla bilgi için bkz fruitychutes.com veya temas bizi [email protected]


GEOEYE FOTOGRAMETRİ

Geoeye Fotogrametri Firması olarak; insanlı ve insansız hava araçlarıyla çekilen hava fotoğraflarından isteğe özel 1/1000 lik, 1/2000 lik, 1/5000 lik fotogrametrik halihazır haritalar üretmekteyiz. Aynı zamanda dron teknolojisinin kullanılamadığı sınır bölgeleri, savaş alanları gibi riskli bölge haritalarını güncel olarak 30 cm GSD stereo uydu fotoğralarından yapmaktayız.  Uydu fotogrametrisinde minumum 25 km 2 alanda sipariş alınmaktadır. daha düşük alanlar için fiyat verilememektedir.

Uydu fotogrametrisinde YKN noktalarını araziye uyguladıktan sonra en geç bir hafta içinde stereo fotoğrafların çekimini gerçekleştirip, Sayısal true ortofoto ve SYM, ve halihazır haritaları belirlenen zaman içinde teslim etmekteyiz. 1000 hektar ve üzerindeki paftalarda insanlı hava araçları, 1000 hektar ve altı alanlar için İHA larımız ile projelerinizi yapmaktayız. Projelerimizde Endüstriyel metrik kameraralar kullanılmaktadır.  Siyah Beyaz Arşiv fotolar ile 50 yıl öncesine gidip, istenilen bölge ile ilgili çalışmaları stereo çizim yaparak projenin teslimini sağlamaktayız. 

Merkezi Balıkesir'de olan GeoEye Fotogrametri Hizmetleri yerel ve ulusal çapta projelere imza atmaya devam ediyor. Halihazır Harita ve ortofotoları uygun fiyata yapıyoruz; Resmi kurum ve özel firmaların halihazır haritalarını iller bankası halihazır yönetmeliğine uygun olarak profesyonel kadromuz ile yapmaktayız. Belediye Halihazır Harita ve ortofoto Yenilemeleri, Karayolları Koridor Yol Projeleri ve sayısal ortofotolar, Şehir ve Bölge Plancılarının geniş ölçekteki halihazır haritalarını ve ortofotolarını, Kadastro 22/A yenileme haritaları, Özel Harita firmalarına uygun fiyata halihazır harita ve ortofotalarını, Orman Bölge Müdürlükleri Meşcere haritaları ve sayısal Ortofoto haritalarını, en hızlı iş bitirme ile yapmaktayız.
İnsanlı ve insansız hava araçlarımız hızlı bir şekilde, profesyonel kadromuz ile hizmet vermekteyiz. Aynı zamanda 30 cm çözünürlük uydu sensörleri hava fotoğraflarından sayısal ortofoto yapmaktayız.

GeoEye Fotogrametri firması olarak Neler Yapmaktayız?
İnsanlı ve İnsansız Hava Araçlarından Çekilen Fotoğraflardan
Fotogrametrik Nirengi ölçümü ve blok dengelemesi
Streo Hava fotoğraflarından her ölçekte Sayısal Harita üretimi
DTM-DEM (Sayısal Yükseklik Modeli) üretimi
Ortofoto harita üretimi
Fotomozaik görüntüleri üretimi
Uydu görüntülerinden faydalanarak Sayısal Harita üretimi
Uydu görüntülerinden Ortofoto, Ortomozaik ve TrueOrtho üretimi
Uydu görüntüleri yardımıyla sayısal görüntü işleme, görüntü zenginleştirme ve sınıflandırma uygulamaları
Stereo Uydu görüntüleri yada Hava Fotoğraflarından DEM üretimi ve Editi

Halihazır harita uygun fiyat ve hızlı iş bitirme için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Beytullah Yılmaz ( 0 544 608 84 80 )

Fotogrametrik Nirengi Dengelemesi , True Ortofoto Üretimi, Fotogrametrik Halihazır Harita Üretimi,  Fotogrametrik Stereo Kıymetlendirme örneklerimiz.

 

Yorum Yaz