SAR İçin Yeni Bir Dönem 18 e yakın uydu radar sensörü destekliyor

SAR İçin Yeni Bir Dönem 18 e yakın uydu radar sensörü destekliyor
SAR İçin Yeni Bir Dönem 18 e yakın uydu radar sensörü destekliyor

SAR İçin Yeni Bir Dönem 18 e yakın uydu radar sensörü destekliyor; Önde gelen uzmanlar tarafından geliştirilen güçlü algoritmalarla Sentetik Açıklıklı Radar (SAR) tabanlı yer gözleminin heyecan verici yeniden doğuşunu kucaklayın . Zaten günlük olarak terabaytlarca veri sağlayan pek çok ücretsiz ve ticari takımyıldızla, bilim yürütme ve hizmetleri geliştirme fırsatları hiç bu kadar iyi olmamıştı. Otomatikleştirilmiş SAR iş akışlarını uygulamak için CATALYST platformunun gücünden yararlanın.

haber arası detay

 

SAR İnterferometri (InSAR)
SAR İnterferometri, yer değiştirme uygulamaları için değerli bilgiler elde etmek için kanıtlanmış bir tekniktir. CATALYST platformu, InSAR işleme adımlarını manuel olarak veya tam otomasyon yoluyla tamamlamak için esneklik sunar. Diferansiyel InSAR (DInSAR), Small BAseline Subset (SBAS) ve Persistent Scatterer Interferometry (PSI) dahil olmak üzere birden fazla yaklaşım ele alınabilir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK: PERSİSTENT SCATTERER INTERFEROMETRY
InSAR analizi, bitki örtüsüne sahip alanlarda tutarlılık kaybı veya hızlı değişiklikler nedeniyle genellikle coğrafi kapsam açısından sınırlıdır. Geçici yığınlarda kalıcı hedef tespiti kullanılarak, yer değiştirmeyi anlamak için ayrı noktalar çıkarılabilir.

SAR Nesne Analizi
Görüntü sınıflandırmasına bölümleme tabanlı bir yaklaşım olan Nesne Tabanlı Görüntü Analizi (OBIA), SAR ve Optik görüntülerin birleştirilmesinden büyük ölçüde faydalanabilir. CATALYST platformu, SAR görüntülerini en iyi şekilde işlemek ve sinyal-gürültü oranını iyileştirmek için titiz algoritmalardan yararlanır. Tekli, ikili, dörtlü veya kompakt polarize veriler için, türetilen istatistikler, sinyalin yoğunluğundan veya faz ve büyüklük öğelerinden (örneğin, polarimetrik ayrışmalar) çıkarılabilir, böylece sınıf ayrımına ulaşmak ve daha ince ayrıntılar elde etmek için daha fazla bilgi sağlar.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK: VERİ BİRLEŞTİRME
SAR görüntüleri üzerinde gerçekleştirilen bölümleme ve sınıflandırmalar, optik görüntüler veya diğer uzamsal olarak örtüşen veriler dahil olmak üzere diğer kaynaklardan alınan istatistiklerle artırılabilir. Doğru sonuçların türetilmesi, SAR görüntülerinin iyi bir şekilde bölümlere ayrılmasını gerektirir ve bu, görüntülerin uygun şekilde ön işlemden geçirilmesiyle mümkün kılınmıştır.

SAR Değişim Tespiti
Değişiklik tespiti, CATALYST platformunun temel bir gücü olan yüksek doğrulukta görüntü eş kaydına dayanmaktadır. Algılama algoritmalarını değiştirme, sinyalin yoğunluğundan veya faz ve büyüklük öğelerinden yararlanmanıza ve değişiklik bilgisi katmanlarını hızla türetmenize yardımcı olabilir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK: TUTARLI DEĞİŞİKLİK ALGILAMA
Tekrarlanan geçiş SAR görüntüleri, tutarlılıktaki değişiklikleri türetmek için kullanılabilir. SAR, neme ve satın almalar arasındaki yapısal farklılıklara karşı oldukça hassas olduğundan, değişim modelleri vurgulanabilir. 

Sensör Desteği
CATALYST platformunda birçok farklı SAR görüntüsü ile çalışabilir ve bilgi içeriklerinden tam olarak yararlanmak için sinyalin bütünlüğünü koruyabilirsiniz. Yeniden örneklemek veya zemin aralığına projeksiyon yapmak zorunda kalmadan eğik aralık, karmaşık veri biçimleriyle yerel olarak çalışın. Tek, çift, tam ve kompakt polarizasyon desteği.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK: KUTUSUNDAN HASSAS HIZLANDIRMA
Durum vektörlerinin kullanımı yoluyla SAR görüntülerini düzgün bir şekilde hizalamak için özel destek, analizinizin diğer GIS veri katmanlarının optik görüntüleri de dahil olmak üzere diğer veri türleri ile kolayca entegre edilebilmesini sağlar. Görüntüleri ve türetilmiş ürünleri birlikte kaydetmek ve ortorektifleştirmek için hassas görüntü düzeltme algoritmaları, son derece doğru ürün üretimi sağlar.

Zengin yeteneklerimiz, UZAKTAN ALGILAMADA günümüzün en iyi jeo-uzamsal uzmanları için tasarlanmıştır. FOTOGRAMETRİ ve DÜNYA GÖZLEM BİLİMİ.

CATALYST Professional - uydu, radar ve hava görüntüleri için olağanüstü sonuçlar sunar.

Ürün Açıklaması 
CATALYST Professional, optik ve SAR görüntüleri için Uzaktan Algılama, Fotogrametri ve Yer Gözlem Biliminde uzmanlaşmış dünyanın önde gelen jeo-uzamsal masaüstü paketidir. Güçlü görüntü analizi, orto-mozaikleme ve görüntü işleme yeteneklerimizi jeo-uzamsal teknoloji yığınınıza kolayca entegre edin.

Daha fazlasını yapma güveni - Zengin yeteneklerimiz bilimde köklüdür, iyi test edilmiştir, tam olarak belgelenmiştir ve şirket içi uzman ekibimiz tarafından desteklenmektedir.
Kaliteyi değil maliyetleri azaltın - Daha fazla iş akışınızı otomatikleştirerek ve QA / QC adımlarınızı azaltarak manuel çabayı, zamanı ve nihayetinde maliyetleri azaltın
Prototipten üretime - İş akışlarının prototipini oluşturmak için etkileşimli ortamlarımızı kullanın. Ardından doğru abonelik seçeneğiyle bunları otomatikleştirin ve ölçeklendirin
CATALYST Professional Öne Çıkan Özellikler:

Sektör lideri fotogrametri - piksel doğruluğunun 1 / 10'u
İnanılmaz derecede ayrıntılı DSM'ler ve DTM'ler
Tam SAR ve InSAR işleme paketi
Gelişmiş Makine öğrenimi algoritmaları
Nesne tabanlı sınıflandırma ve özellik çıkarma
Kendi Analiz Hazır Veri (ARD) ürünlerinizi oluşturun
Gelişmiş radyometrik düzeltme
Spektral bütünlüğü koruyan görüntü füzyonu
Çarpıcı mozaik üretimi
Tam otomasyon ortamları (python ve görsel modelleme)

Yorum Yaz