senseFly SODA koridor haritalamada başarılı sonuçlar veriyor

senseFly SODA koridor haritalamada başarılı sonuçlar veriyor
SODA kamera,koridor haritalama için özel kitle birlikte kullanılmaktadır.

 EBee Geo zorlu coğrafik şartlar için üretilmiş, üzerinde İHA lar için özel optimize edilmiş SODA kamerası ile birlikte gelmektedir. senseFly SODA koridor haritalamada başarılı sonuçlar vermektedir.

haber arası detay

Günümüzde sık kullanılan koridor haritalamada oldukça başarılı sonuçlar veden SODA kamera,koridor haritalama için özel kitle birlikte kullanılmaktadır.
senseFly  SODA kamera keskin hava görüntüleri yakalamaktadır.  Belkide de SODA kamera drone için özel üretilen kameralar arasında ilk olma özelliği taşımaktadır. Ebee insansız hava araçlarını dünya çapında haritacılar, inşaat mühendisleri ve CBS üzerine çalışan profesyoneller tarafından oldukça yaygın kulanılmaktadır.  Bunun nedeni cihazın sağlam kompak yapıya sahip olması, 45 dakikalık bir süre zarfında 160 hektar gibi bir alanı uçması, ve İHA'lar için özel üretim olan SODA kamera ile hassas projeler üretmesi, Koridor haritalamada oldukça başarılı sonuçlar vermesi, True Ortofoto, Ortofoto, DSM, DTM ve fotogrametrik yazılımlara uyum sağlayan yapısının olması gösterilmektedir. 

Yorum Yaz